Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim hepimize merhamet etsin inş, onun merhametine sığınıyoruz herşeyden hayvanlar onun bize bahşettiği mucizeler, öyle muhteşem yaratılmışlar ki sevmemek elde değil lakin bu muhteşemliği anlamak için yakınlaşmak, vakit geçirmek, konuşmadan anlaşmayı keşfetmek gerek gerisi doyumsuz bir sevgi, Allahım herkese nasip etsin

Aglamaya ihtiyacim varmis, bayadir tutuyordum kendimi iyi geldi
Ağlamak güzeldir
İçini temizler insanın ferahlık verir
Seni bu konuda anlayamam, çocuk sahibi biri değilim, içimde o aşk ateşi hiç yanmadı, tek damla yaş dökmedim bunun için. Olmasın diye dua etmişliğim bile vardır. Tutma içinde hiç bir şeyi gel bize anlat, ağla bağır çağır ama ruhuna yük etme. Elbet doğru zamanda gelecektir kendini üzme güzel kardeşim, biliyorum ki bir sınav sonu çok güzel olacak senin için inanıyorum

Hemsirecik minnoşumm bazen öyle noktalara geliyoruz ki ağlamak rahatlatıyor.İyi etmişin içine atmadın.Ama bir daha ağlama yeter.Çoğu kez bende neden neden dediğim zamanlarım oluyor ama bunlarda geçecek

Göbeğimi seveceğim günün mide bulantısının bile hayalini yaşayan birisiyim.
Sanki bazen bende dua etmeyi bile beceremiyor gibi geliyordu.Herşeye kapatmıştım kendimi ama öyle değil.Beklediğimiz şey duayla ve sabırla gelecek buna inanıyorum.Bu sene bizim senemizz olacak bileesiinnnn
Bir gün buraya evet işte oldu anne oluyorum mesajıyla süsleyeceğiz.Senii seviyorum ve sarılıyorumm

Allahim.mesajlari kacira kacira ilerliyorum bu tostosun hastaligi yuzunden

Swetim kaloriferler varya canavar oldu canavar 55 ustu calisinca direk el yakiyor zaten. Ben bazen 60 yapiyorum gece uyaninca. Bazende 45 gun içinde degisiyor
Ohh iyi valla boşa yanmamış olur en azından

Servis böyle bir şeyi nasıl söyledi bilemedim, tuz bulaşıkla temas etmiyor ki bulaşığı çizsin, şebeke suyundaki kireci yumuşatmak için kullanılıyor
Tuz ayarı var ya o fazla olursa çiziyor diye biliyorum bende. Suyun sertliğine göre doğru ayarlamak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…