- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Hatırladım kuzum da kendini çok yoruyorsun amaSağol canım bünye alışık beş seneden beri yoğun tempo valla bazen bende şaşıyorum kendime
Gece biraz zor uyudum üşüdüm kazak gecirdim üstüme oylr uyumuşum ancak ama sabah gecti
Allah razı olsun canlarımelimden geldigince
Hani beni beğenmeyenler vardiya teneffüsum geçen sene bahsetmiştimartık kimseye laf vermek te istemiyorum
Ve temjzlklle mutlu olmaya başladım
Ama gerçekten öyle ya.Hani hep diyorlar ya aklından çıkarınca düşünmeyince oluyor bi anda diye. Yaw he he he diyordum. Gerçekten de öyle oluyormuş. Diğer ay doktora gideyim dediğim asla ve asla olmaz dediğim ay hamile kaldım. Sen gel ara ara bize dök içini. Ama umudunu sakın kaybetme
Valla bilmiyorum ki stres demek ki etkiliyorAma gerçekten öyle ya.
Bunu kac kisiden duydum sayısı cok cok.
Kafadan atinca oluyormus.
Çok ilginc neden acaba.
Tamam ağla zırla ama umudunu kaybetme dua etmeyi bırakmaBi agiz tadiylan aglayamadim
Aylardir umrumda degildi inan bu sefer fenalardayim
Bugun surdugum butun kremler serumlar bosa gitti
Aglamaya ihtiyacim varmis, bayadir tutuyordum kendimi iyi geldiTamam ağla zırla ama umudunu kaybetme dua etmeyi bırakma
Aynen oylelerHatırladım kuzum da kendini çok yoruyorsun amabi gün yan gel yat yapmadın.Bizim hatırımıza dinlen çok yorucu işler yapmadan geçiştir dinlenme gününü.
Sizinkiler Masumlar apartmanı gibi aşşırı titizlerdi değil mi
Ah hemsirecikkk 10 yıldır Sürünüyorum inan ki hala da devam ediyorum rabbim hayirlisini versin o isyan evrelerinde bende çok geçtim anlayabiliyorum seni ... İnşirah suresi dinle bol bol ya da oku iyi gelir rabbim hayirlsiini nasip etsinBugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Canim benim de yok olacak mı bilmiyorum tabi ki seni anlayamamBugun cok planim vardi ama az bir is yapabildim, reglim bir turlu sökülmuyor sinirim tepemde, belki diye gebelik testi yaptim negatifhayata cok kizginim cidden herkesin bu kadar kolay ulastigi sey icin yillarca beklemekten, doktor kapisinda yatmaktan yıldım usandim.artik dua etmek bile gelmiyor içimden
Canim ben araştırıyorum da hangi marka model aldın? hayirli olsunBu gün fazla birşey yapmadım dinlendim iyi oldu
Ev havalandırdı
Yatak toplandı
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Bul.mak. çalıştırıldı
Çam.mak.çalıştırıldı
Dış kapı silindi
Dün yıkanan çamaşırlar toplandı katlanıp yerleştirildi
Yıkanan çamaşırları astım
Bul.mak bitti yerleştirdim
Yemek yaptım
Veeee çok şükür kurutma makinesi geldi
Şimdi çay keyfindeyiz hepinize huzurlu sağlıklı geceler
Yaa gerçekten her konuda böyle oluyor zaten galiba hayat böyle bir şey birazHani hep diyorlar ya aklından çıkarınca düşünmeyince oluyor bi anda diye. Yaw he he he diyordum. Gerçekten de öyle oluyormuş. Diğer ay doktora gideyim dediğim asla ve asla olmaz dediğim ay hamile kaldım. Sen gel ara ara bize dök içini. Ama umudunu sakın kaybetme
Aynen strees hormonal dengeyi çok bozuyod yumurts sperm vs herşeyi etkiliyor... MalesefValla bilmiyorum ki stres demek ki etkiliyor
Dinlen arkadaşım hatta çık gez dolaş.Aynen oyleleryarın odamı da bitirince rutine döncem tenefessum bu aylık temizlikdi kafamdan çıktı iyi oldu
Sizin hatriniza salı günü dinlenicem
Temiz de durmuyo ki inan evdekiler çocuk kadar varlareşim dışında kimse titiz değil bı bakıma iyi de geldi bana
10 gün dip köşe yapmam haftalkk temizlik hariç10 gün sonra haftalık temizlik olur
Sağol canım daha güzelleri sizin olsun 9 kilo Bosch wtw85420trCanim ben araştırıyorum da hangi marka model aldın? hayirli olsun
Hayırlı olsun darısı başımıza tüm isteyenlere inş.Bu gün fazla birşey yapmadım dinlendim iyi oldu
Ev havalandırdı
Yatak toplandı
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Bul.mak. çalıştırıldı
Çam.mak.çalıştırıldı
Dış kapı silindi
Dün yıkanan çamaşırlar toplandı katlanıp yerleştirildi
Yıkanan çamaşırları astım
Bul.mak bitti yerleştirdim
Yemek yaptım
Veeee çok şükür kurutma makinesi geldi
Şimdi çay keyfindeyiz hepinize huzurlu sağlıklı geceler
Benm tek dolasabildigim yer market pazar hastaneDinlen arkadaşım hatta çık gez dolaş.
Ama anlıyorum benim de kız kardeşim erkek kardeşimden şikayetçi titiz değil diyor.
Ben de ev ahalisinden şikayetçiyim çok dağınıklar sürekli kıyafet yıkanıyor ev süpürülüyor ama yine de birine giderim bizim evden topludur.
Çok temizlik yapsam eşim şikayet eder çok yapıyorsun der.Bırakmaz da ağız tadıyla temizlik yapalım.
Allahim amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?