Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hatırladım kuzum da kendini çok yoruyorsun ama bi gün yan gel yat yapmadın.Bizim hatırımıza dinlen çok yorucu işler yapmadan geçiştir dinlenme gününü.
Sizinkiler Masumlar apartmanı gibi aşşırı titizlerdi değil mi

Ama gerçekten öyle ya.
Bunu kac kisiden duydum sayısı cok cok.
Kafadan atinca oluyormus.
Çok ilginc neden acaba.

Aynen oyleler yarın odamı da bitirince rutine döncem tenefessum bu aylık temizlikdi kafamdan çıktı iyi oldu
Sizin hatriniza salı günü dinlenicem
Temiz de durmuyo ki inan evdekiler çocuk kadar varlar eşim dışında kimse titiz değil bı bakıma iyi de geldi bana
10 gün dip köşe yapmam haftalkk temizlik hariç 10 gün sonra haftalık temizlik olur

Ah hemsirecikkk 10 yıldır Sürünüyorum inan ki hala da devam ediyorum rabbim hayirlisini versin o isyan evrelerinde bende çok geçtim anlayabiliyorum seni ... İnşirah suresi dinle bol bol ya da oku iyi gelir rabbim hayirlsiini nasip etsin

Canim benim de yok olacak mı bilmiyorum tabi ki seni anlayamam ama inşallah hakkında hayirlisi olsun vardır bi zamanı inşallah gonlune gore olur
Haklısın insanların kolayca ulastigi şeye senin uğraşarak ulaşman.. O hissi cok iyi biliyorum.

Öyle ağlama git dujj al bakim yap Banyoya meshur sifali yağlarindan serp Ben de yaglara taktim biri okusa sapik sancak tövbe yarabbim
Canim ben araştırıyorum da hangi marka model aldın? hayirli olsun
Yaa gerçekten her konuda böyle oluyor zaten galiba hayat böyle bir şey biraz

Dinlen arkadaşım hatta çık gez dolaş.
Ama anlıyorum benim de kız kardeşim erkek kardeşimden şikayetçi titiz değil diyor.
Ben de ev ahalisinden şikayetçiyim çok dağınıklar sürekli kıyafet yıkanıyor ev süpürülüyor ama yine de birine giderim bizim evden topludur.
Çok temizlik yapsam eşim şikayet eder çok yapıyorsun der. Bırakmaz da ağız tadıyla temizlik yapalım.

Bende dün size sormustim bugün eltimle de konuştum
Beklemeye karar verdim ama emek hocanin özeline gitcem yine de bi de o değerlendirsin durumu da anlaticam 4)5 ay bekleysek olur mu vs genel olarak tüm herşeyi solucem ..kendisi de görüş bildirsin diye ... Randevu bulursam gidicem
Hani hemde kontrolden geçmiş olcam hemde uzman görüşü almış olcaz
... Genel istek bekleme yönünde bende de

Hayırlı olsun darısı başımıza tüm isteyenlere inş.
Ben, Nego , Saricivcivcikcik diğer kızlara amin

Merhaba, iyi akşamlar. Bayağı mesaj birikmiş dünden beri :) Girdiğimde de bildirim yapıp kaçıyorum konuşmalara aktif olarak katılamıyorum. Bir süre de katılamayacak gibiyim.
Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Çöpleri attım, biraz kızımla dışarıda oynadık,
Yemek ve kek yaptım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çamaşırları katladım ama yerlerine koyamadım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Evi süpürdüm, banyoyu da süpürdüm,
El havlularını değiştirdim,
Oyuncakları ve kitapları topladım,
Fırının altındaki çekmeceyi düzenledim.

Benm tek dolasabildigim yer market pazar hastane
Onun dışında pek. Şansım olmuyor tek kalamiyolar çünkü
Bı de annem işte ama annem artık ayda bir hafta gelcek okulların ikinci döneminden itibaren o zaman giderim artık sanırım
Ablama yardım ediyor çocuğa bakcak
Ankara'da

Böyle bir hayat benimki de ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…