- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Kim tek kalamiyor canım anlayamadım daBenm tek dolasabildigim yer market pazar hastane
Onun dışında pek. Şansım olmuyor tek kalamiyolar çünkü
Bı de annem işte ama annem artık ayda bir hafta gelcek okulların ikinci döneminden itibaren o zaman giderim artık sanırım
Ablama yardım ediyor çocuğa bakcak
Ankara'da
Böyle bir hayat benimki de ne yapalım
Son 5/6 senedir eşimin ailesiyle kalıyoruz canım bizKim tek kalamiyor canım anlayamadım da
Ahhh keşke indirim olsa......14 bine aldığımız kurutma 20 bine çıkmışAllahim amiinn
Bi mucize olsa indirim gelse ne güzel olurdu
Yazları köye çıkıyorz soğuk. Bastırınca merkeze geliyoruz göçebe bı hayat gibi yaniSon 5/6 senedir eşimin ailesiyle kalıyoruz canım biz
Babanesi babası ve engelli kardeşi ile
Dedesi de vardı 3 sene önce vefat etti
Kayınvalidem vefat edince tek kalamadilar
İlk 6 ay gibi eltim baktı sonra istemedi
.. bıraktı bunları bana kaldı mecburi
Birlikteyiz yaz kış
Babane 90 yaşında baba 70
Engelli kardeşi 30 .. köy hayayi dışında pek hayat bilmezler kayınvalidem 30 sene beraber yaşayınca köyde boşluğa düştüler
Öyle yani...
Hmm anladım canim bilmiyordum.Son 5/6 senedir eşimin ailesiyle kalıyoruz canım biz
Babanesi babası ve engelli kardeşi ile
Dedesi de vardı 3 sene önce vefat etti
Kayınvalidem vefat edince tek kalamadilar
İlk 6 ay gibi eltim baktı sonra istemedi
.. bıraktı bunları bana kaldı mecburi
Birlikteyiz yaz kış
Babane 90 yaşında baba 70
Engelli kardeşi 30 .. köy hayayi dışında pek hayat bilmezler kayınvalidem 30 sene beraber yaşayınca köyde boşluğa düştüler
Öyle yani...
Sağol canım Allah razı olsunHmm anladım canim bilmiyordum.
Allah yardımcınız olsun
Hic sorma. Youtube videolarına bakıyorum 1 2 yıl önce 3- 4 milyar olan makineler simdi 10 15 şaka gibiAhhh keşke indirim olsa......14 bine aldığımız kurutma 20 bine çıkmış
Olsun canım bizi daha neler bekler hayatta kim bilebilir ki ne mucizeler.Benm tek dolasabildigim yer market pazar hastane
Onun dışında pek. Şansım olmuyor tek kalamiyolar çünkü
Bı de annem işte ama annem artık ayda bir hafta gelcek okulların ikinci döneminden itibaren o zaman giderim artık sanırım
Ablama yardım ediyor çocuğa bakcak
Ankara'da
Böyle bir hayat benimki de ne yapalım
Vestel e baksan memnun kalınmıştı.Allahim amiinn
Bi mucize olsa indirim gelse ne güzel olurdu
Canimmm badimOlsun canım bizi daha neler bekler hayatta kim bilebilir ki ne mucizeler.
Bende genelde evdeyim evcimenim zaten adım atsam akraba eş dost ama çok çıkmıyorum iş güç bitmiyor zaten bizde de.
Benim kafam da çabuk yorulur çok kaldırmaz sürekli gez dolaş.
Çokça sevap alıyorsun Allah senden razı olsun.Gücünü kuvvetini artırsın inş.
ATTRAENTE de hayvanlara karşı o kadar merhametli biri ki gördüğümüz kadarıyla Allah da ona merhamet etsin dünya da ve ahirette inş.
Vestellerin masallahi var teneffüsum yaVestel e baksan memnun kalınmıştı.
Ben de Altus a bakıyorum.
Ötekiler çok yüksek rakamlarda
Evet canim hepsine baktım eledim vestel ve arcelik kaldi. Ikisinden birini alcaz muhtemelen arcelik gibi druyor.Vestel e baksan memnun kalınmıştı.
Ben de Altus a bakıyorum.
Ötekiler çok yüksek rakamlarda
altus bekonunOff tamamen şans işi cidden bende bulaşık makinesinden çok memnun değilim.Şimdilik yine idare eder yıkıyor şükürler olsun 2,3 defa arıza verdi kötü yıkıyordu.Hiç sıkıştırma yapmıyorum kaliteli deterjan kullanıyorum öyle çözüm buldum.Olmazsa olmaz yaa makinada elimiz ayağımız.
Bi kadın icat etmiş fen dersinde araştırma yapmıştım.
İlk evde parti yapıyor bulaşıkları makineye atıyor bulaşıklar kırılıyor 2.de tamam oluyor makineyi icat ediyor.Müslüman değil tabi ki yabancı Joseph diye biriydi sanırım.
Bizim klima arçelik altus aldılar eşimin ailesi ben beğendim çok benziyorlar belki iç motoru parçalarında kalite farkı vardır ama sorunsuz kullanıyorlar.Altusa da şans verilir bence.
Aynen doğru biliyorsun cnm onlar da iyi çıkıyor ...altus bekonun
regal vestel in yan sanayi diye biliyorum
iste bazrn adini sanini ilk duydugun cihazda harikalar cikarabiliyor
Allahim.mesajlari kacira kacira ilerliyorum bu tostosun hastaligi yuzundenGeçmiş olsun jesiko
Kombiyi sormaya girmiştim sana. Bakım yapıldı mı filtreye falan ısınıyor mu petekler
Aaa bide bak bugün ne gördüm. Gerçekten de bazı illerde yokmuş tamamen kalkmamış yani bizimki devam ediyor mesela
Eki Görüntüle 3188570
Kivi guzeldir minikmesela hic kimsenin evinde gormedim duymadim kiwi markasini a101 sen caycisini aldim hala calisiyor 5 sene oldu :)
Servis böyle bir şeyi nasıl söyledi bilemedim, tuz bulaşıkla temas etmiyor ki bulaşığı çizsin, şebeke suyundaki kireci yumuşatmak için kullanılıyorAma canim bana servisi kullanma demisti 3 senedir kullanmiyordum tekrar mi kullanayim acaba .
Bizimki aritma suydu belki de ondan demistir. Ama bu yeni tasindigim ev kirecli dogal olarak. Kullanayim en iyisiServis böyle bir şeyi nasıl söyledi bilemedim, tuz bulaşıkla temas etmiyor ki bulaşığı çizsin, şebeke suyundaki kireci yumuşatmak için kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?