Geçmiş olsun canim
sagolun kizlar ben duymadimcbilr o kadar uykusuzum ki bu araGeçmiş olsun
9 ay boyunca vucudun organlarının yeri değişti hormoların farklı çalıştı şimdi hemen toplanmasını bekleme. İzin ver toplansın yenilensin bu süreci kabul etEvde bissürü iş var ama bebek uyuyunca hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum. Normal mi yoksa depresyonda mıyım
Ne oldu ?gözümden kaçtı sanırım bazen mesajları atlaya hoplaya okuyorumsagolun kizlar ben duymadimcbilr o kadar uykusuzum ki bu ara
Köken Karadeniz canim sanırım orjinali bu şekilde anannem maya dokunuyor diye karbonatla yapar ..
Karadeniz yemekteyiz yarismasin da da bu sekilde yapmışlardi ..
Demek benim Küçükken yediklerim mayalıymış ondan şimdi yaptığım zaman olmuyor onlar gibiOrtakaradenizde mayayla yapıyorlar bizde de babannemler mayalı mısır ekmeği yapıyordu gülüte de karbonat koyardı.....
Şu süreçte sana ne iyi geliyorsa onu yap ruhunu dinle.Evde bissürü iş var ama bebek uyuyunca hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum. Normal mi yoksa depresyonda mıyım
deprem olmisti da ben hissetmedim gerciNe oldu ?gözümden kaçtı sanırım bazen mesajları atlaya hoplaya okuyorum
Yağmur duasına mı çıkılsa diyorum kaç gündür. Pazar günü azıcık kar sepeledi nasıl sevindim devamı gelmediYaptıklarımı yazayım barii
Sabah işleri, havalandırma, yataklar
Kahvaltı, bulaşık, mutfak
Çamaşır katla kaldır
Wc yıka
Patates, soğan kutularını misle
Duşakabin, banyo fayansları yıka
Duş al
Yemek ayarla
Evi süpür
Bir kahve iç
Bitti.. Sıkılgan bir gün.
Hava kuru kuru soğuk. Ne yağmur ne kar. Benim de canımı sıkıyor. Hatta dünden beri epey kafama takık bu konu. Ne olacak böyle halimiz. Allahın rahmeti bereketi üzerimize olsun. Dua ediyoruz, afetsiz yağışlar nasip etsin.
Öyle... İçim sıkıldı. Hayrolsun.
Rabbim mağfiret eylesin ...."İnsanların kendi elleriyle işledikleri (günahlar) yüzünden karada ve denizde (kuraklık ve hastalıklar yaygınlaştığı için) düzen bozuldu.Allah, (yaptıkları) bazı amellerine karşılık onları cezâlandırır.Umulur ki onlar tevbe ederek Allah’a dönerler." (Rûm Sûresi: 41)
"Şayet onlar (insan ve cin kâfirleri), (İslâm) yolunda dosdoğru yürüselerdi (ve ondan sapmasalardı), onlara bol bol yağmur indirir (ve dünyada onların rızıklarını bollaştırırdık)." (Cin Sûresi: 16)
"O ülkelerin halkı, (elçilerin getirdiklerine kalpleri) îmân etmiş (peygamberlerini tasdik edip onlara uymuş) olsalar ve (ibâdetleri yaparak ve haramları terk ederek) gereği gibi sakınsalardı, elbette onların üzerine gökten ve yerden nice bereket kapıları açardık (onlar için gökten yağmur yağdırır ve yerden bitkiler yeşertirdik). Fakat onlar, (elçilerini/peygamberlerini) yalanladılar. Biz de yaptıklarından (küfür ve günahlarından) dolayı onları helâk edici bir azapla cezâlandırdık." (A'râf Sûresi: 96)
Rabbim günahlarımızı affetsin merhametiyle muamele etsin inşallah."İnsanların kendi elleriyle işledikleri (günahlar) yüzünden karada ve denizde (kuraklık ve hastalıklar yaygınlaştığı için) düzen bozuldu.Allah, (yaptıkları) bazı amellerine karşılık onları cezâlandırır.Umulur ki onlar tevbe ederek Allah’a dönerler." (Rûm Sûresi: 41)
"Şayet onlar (insan ve cin kâfirleri), (İslâm) yolunda dosdoğru yürüselerdi (ve ondan sapmasalardı), onlara bol bol yağmur indirir (ve dünyada onların rızıklarını bollaştırırdık)." (Cin Sûresi: 16)
"O ülkelerin halkı, (elçilerin getirdiklerine kalpleri) îmân etmiş (peygamberlerini tasdik edip onlara uymuş) olsalar ve (ibâdetleri yaparak ve haramları terk ederek) gereği gibi sakınsalardı, elbette onların üzerine gökten ve yerden nice bereket kapıları açardık (onlar için gökten yağmur yağdırır ve yerden bitkiler yeşertirdik). Fakat onlar, (elçilerini/peygamberlerini) yalanladılar. Biz de yaptıklarından (küfür ve günahlarından) dolayı onları helâk edici bir azapla cezâlandırdık." (A'râf Sûresi: 96)
Aynen negom. Çok kötü kaskatı hava. Rabbim merhamet versin. En son cuma hutbesi den sonra yapılmıştı yağmur duası ısrarcı olmak lazım. O kadar çok günah kol geziyor ki. Hicbisey yetmiyor diyoruz oysaki insanlar kendi kendilerine yapıyor ne olursa berekette olmaz tabiYağmur duasına mı çıkılsa diyorum kaç gündür. Pazar günü azıcık kar sepeledi nasıl sevindim devamı gelmedi
Allah şifa versin canımSabah doktora gittim geldim. Öğretmen aramış ben duymamisim babası küçüğü aldı geldi ağlıyormus üşüyorum diye. Çorba yaptım evi toparladık
Çamaşır attım yıkandı astim daha kalkamam nefes alırken boğazım ciğerlerim çok acıyor bagisiklik sıfır olmuş heralde pert oldum resmen
Hani az da olsa olan koku olmasın diye ...Canlar size bişi sorcam
Airfery de üstüne altına çatalla delikler açarak pişirsem balığı olur mu sizce ... Delicem her tarafını 6 kg pisircem istavrit ve hamsi bulamadım nette tam olarak hep Philips videoları var çevirmek gerekirse de kağıdıyla çeviririm diye düşünüyorum
Balkonda priz var orda yapcam havasını dışarı rahat atsın koku evde olmasın diye
Hımmm onu görmüştüm ben hastalık sandımdeprem olmisti da ben hissetmedim gerci
Allah razı olsun negomAllah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?