Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lorammm çok geçmiş olsun kuzum

Ahahahah youtube da yokum

Sağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.

Selamlar

Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim

Bebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok

Geçmiş olsun hepinize

Dün annemde kaldım bufu merhaba iş yerine gittim bacağım fena yürüyemiyorum. Kalçama da vurdu ağrısı. Hangi bölüme gitmeliyim bel fıtığı sanırım. Fizik tedaviye mi almalıyım
Evet cnm fizik tedavi ye alman gerekir geçmiş olsun
..

Dün annemde kaldım bufu merhaba iş yerine gittim bacağım fena yürüyemiyorum. Kalçama da vurdu ağrısı. Hangi bölüme gitmeliyim bel fıtığı sanırım. Fizik tedaviye mi almalıyım
Geçmiş olsun canım.
Rontgende belli olur ancak hemen fıtık diye düşünme başlangıcı da olabilir.Önlem alırsan hafifler yada geçer.
Beyin ve Omurilik cerrahisi diye biliyorum öyle hatırlıyorum.
Bende gitmiştim yıllar önce.

Alıntıda şimdi gördüm ablam çok geçmiş olsun.
Valla hastalıktan kırılıyor herkes.Çocuklar çok fena geçiriyor yeğenimi ablam hastane hastane gezdirdi zor toparladı.
İğne, serum kaç defa yapıldı ancak faydasını göstermiş

Hayırlı akşamlar canlarim topik sessizlesti valla herkes hasta umarım herkes toplanır bı an önce.
Bende bulaşık Makinesi boşaltıldı çay içmeden önce ...
Deminde 2 tepsi şekerpare yaptım yarın için .. onları pişiyorum şimdi yarına hazır olsun diye balkonda strecli şekilde beklicek ... Yarına bı tek çorba yapcam
Kahvalti sonrsis pazara gidicem pazar işlerini Halledip kalan işlere girisirim
..

Tubismavis bir sen ayaktasın galiba hepimize bakarsın artık canım Ben çok şükür iyiyim şuan. tüm gün yattım terledim kaç kez.

İlaç, meyve, su tükettim bol bol, kuru dut kaynatıp içtim

Boğazım halen kötü, umarım yarına daha iyi olurum.

Hepinize geçmiş olsun RABBİM şifa versin ALLAH'a emanet olun

Evet canım şimdilik çok şükür iyiyim
Sevindim iyi olmana bakarım tabi bizde de babane hasta dünden beri .. tereyağ pekmez limon yaptım içtiler biraz bakalım yaradı gibi bı kaç gün daha devam edicem
K.peder hep öksürük zaten ona da şurup veriyorim allerset veriyodum yariyodu ama bakalm o bitti daha almadim yarın şurup Alicam bende
Kolay kolay doktora da gitmez babane evdeki grip ilacı vs ağrı kesicii falan içiyor göğsüne sıcak havluda koydum yattı şimdi bakalm ... Yarın iyileşir gerçi misafir olunca biraz topluyor kendini ...

ALLAH yardımcın olsun kardeşim sizlerde geçmiş olsun şifalar diliyorum

Kizlar varya hepimiz hastayiz sanirim. Saglamlara masallah diyor ve dikkat edin diyorum.

Hastane ana baba gunuydu. Ozel hastane ama istiklalden farksizdi.

Allaha şükür tostosum iyiye gidiyormus. Ben kötüyüm ama düzeleceğim inşallah. Bakalim gidip yine vitamin filan alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…