Lorammm çok geçmiş olsun kuzumSabah doktora gittim geldim. Öğretmen aramış ben duymamisim babası küçüğü aldı geldi ağlıyormus üşüyorum diye. Çorba yaptım evi toparladık
Çamaşır attım yıkandı astim daha kalkamam nefes alırken boğazım ciğerlerim çok acıyor bagisiklik sıfır olmuş heralde pert oldum resmen
Allah razı olsun ahiretligimLorammm çok geçmiş olsun kuzum
Dikkat edin kuzum bol bol dinlene bildiğin kadar dinlenAllah razı olsun ahiretligim
Evren bunu onaylıyor
Ahahahah youtube da yokumEvet bendimpara yatırılacaktı günü geçince telaş yapmıştım.
Meğersem öyle bir şey yokmuş hocamız söyledisweetgirlcandy rahatladım.
Sınavıma 1 hafta var.
YouTube dan hocayı takip ediyorum bu acaba Sweet midir diye düşünüyorum.
Bu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.
Pazar gününden beri kötüyüm boğazlarım fena yutkunamıyorum. Her yerim ağrıyor. Dün işten erken geldim. Bu gün gitmeyeceğim. Dinleneyim
RABBİM cümlemize acil şifalar versin aminnnnn
Sağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.
Selamlar
Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim
Merhaba kızlar...
Kötü geçirdik geceyi oğlum ateşliydi kustu bayağ 5 kere uykudan sıçrayarak uyandı uyuyamadık tabi.
Seruma götürmüştük bu yüzden ateşi şimdilik düştü umarım çıkmaz inş.
Kahvaltı hazırladım markete gidip ekmek aldım biraz atıştırdık iştah yok.
Sebze alacaktım ama yoktu patates haşlayıp kavuracaktım.
Kusunca batan her şeyi önden lavaboda çitiledim makinaya attım,birazdan asacağım.
Lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım.
İşlere devam inş.
Bebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok
Evet cnm fizik tedavi ye alman gerekir geçmiş olsunDün annemde kaldım bufu merhaba iş yerine gittim bacağım fena yürüyemiyorum. Kalçama da vurdu ağrısı. Hangi bölüme gitmeliyim bel fıtığı sanırım. Fizik tedaviye mi almalıyım
Geçmiş olsun canım.Dün annemde kaldım bufu merhaba iş yerine gittim bacağım fena yürüyemiyorum. Kalçama da vurdu ağrısı. Hangi bölüme gitmeliyim bel fıtığı sanırım. Fizik tedaviye mi almalıyım
Alıntıda şimdi gördüm ablam çok geçmiş olsun.Bu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.
Pazar gününden beri kötüyüm boğazlarım fena yutkunamıyorum. Her yerim ağrıyor. Dün işten erken geldim. Bu gün gitmeyeceğim. Dinleneyim
RABBİM cümlemize acil şifalar versin aminnnnn
Burada geçtiğimiz cuma yağmur duası yapıldı az bir kar yağdı sonra durduYağmur duasına mı çıkılsa diyorum kaç gündür. Pazar günü azıcık kar sepeledi nasıl sevindim devamı gelmedi
Evet canım şimdilik çok şükür iyiyimTubismavis bir sen ayaktasın galiba hepimize bakarsın artık canım Ben çok şükür iyiyim şuan. tüm gün yattım terledim kaç kez.
İlaç, meyve, su tükettim bol bol, kuru dut kaynatıp içtim
Boğazım halen kötü, umarım yarına daha iyi olurum.
Hepinize geçmiş olsun RABBİM şifa versin ALLAH'a emanet olun
ALLAH yardımcın olsun kardeşim sizlerde geçmiş olsun şifalar diliyorumEvet canım şimdilik çok şükür iyiyim
Sevindim iyi olmana bakarım tabibizde de babane hasta dünden beri .. tereyağ pekmez limon yaptım içtiler biraz bakalım yaradı gibi bı kaç gün daha devam edicem
K.peder hep öksürük zaten ona da şurup veriyorim allerset veriyodum yariyodu ama bakalm o bitti daha almadim yarın şurup Alicam bende
Kolay kolay doktora da gitmez babane evdeki grip ilacı vs ağrı kesicii falan içiyor göğsüne sıcak havluda koydum yattı şimdi bakalm ... Yarın iyileşir gerçi misafir olunca biraz topluyor kendini ...
Sağol canımALLAH yardımcın olsun kardeşim sizlerde geçmiş olsun şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?