- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
JesimmmKizlar varya hepimiz hastayiz sanirim. Saglamlara masallah diyor ve dikkat edin diyorum.
Hastane ana baba gunuydu. Ozel hastane ama istiklalden farksizdi.
Allaha şükür tostosum iyiye gidiyormus. Ben kötüyüm ama düzeleceğim inşallah. Bakalim gidip yine vitamin filan alayim
Canim tubisim eksik olmayasinJesimmmgeçmiş olsun tekrar umarım toparlasin sende
Tostosumuz iyi olmasina da çok sevindim
Hadi bakalımBugün ben de gelemedim buralara pek fazla ben de ufak ufak hazırlıklara başladım
Hepinize çok çok geçmiş olsun çiçeklerimmm Önce hepiniz toparlayın inşallah
O da geçer inşallah bonusumİyi akşamlar ❤
Evde yoktum bugün uğrayamadım burayada daha iyiyim şükür de boğazım geçmiyor
Sen nasıl oldun düzeldin mi?O da geçer inşallah bonusum
Duzeldim çok şükür kuzum ne olur ne olmaz ultrason cektircem ama. 16sinda doktorum verdigi ilaçtan 1 tane içtim diğer zamanlar içmedim...Sen nasıl oldun düzeldin mi?
Öğlen vermiştim ilaç bir daha çıkmadı şimdi uyanmadan önce yine verdim bakalım sabaha nasıl uyanacak iyi olur inşallah.Kukrim kızın nasıl oldu?
Üşütmüştür inş.Öğlen vermiştim ilaç bir daha çıkmadı şimdi uyanmadan önce yine verdim bakalım sabaha nasıl uyanacak iyi olur inşallah.
Dün okula almaya gittiğimde bahçede üşüdüm demişti ondan mı öyle oldu bilmiyorum ki.
Sen nasıl oldun bonuscum
bol bol limo ye ic surekli ilik seyler..baska turlu gecmiyor gece yatmadan zeyntinyag sür bogazina bit basartusu dola sonra .Üşütmüştür inş.
Bende ne bilim iyiyim sözde ama şu an baya zor yutkunuyorum bakalım sabaha nasıl olucak
Ablamın arkadaşı fizyoterapist ortopediye gitsin önce demiş o daEvet cnm fizik tedavi ye alman gerekir geçmiş olsun
..
Eşimin kardeşi bel fıtığından ameliyat oldu o beyin ve sinir cerrahisi dedi. Ablamın arkadaşı da fizyoterapist ortopediye gitsin önce onlar yönlendirir dedi. Valla fena bi ağrı gün geçtikçe kötülüyor. Siyatik ağrı mı neymiş heralde o tam uyuyor bana. İnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Resmen yürüyemiyorum. Yürüdükçe bacağım gidiyor kompleGeçmiş olsun canım.
Rontgende belli olur ancak hemen fıtık diye düşünme başlangıcı da olabilir.Önlem alırsan hafifler yada geçer.
Beyin ve Omurilik cerrahisi diye biliyorum öyle hatırlıyorum.
Bende gitmiştim yıllar önce.
Ayy genelde anlarım hastane işlerinden falan ama bunda yanlışlık da yapmış olablrm .ne olur ne olmaz önce ortapedi al istersen fiziksel görürlerse yönlendiriyorlar zaten de ay kafam karıştı yaAblamın arkadaşı fizyoterapist ortopediye gitsin önce demiş o da
Eşimin kardeşi bel fıtığından ameliyat oldu o beyin ve sinir cerrahisi dedi. Ablamın arkadaşı da fizyoterapist ortopediye gitsin önce onlar yönlendirir dedi. Valla fena bi ağrı gün geçtikçe kötülüyor. Siyatik ağrı mı neymiş heralde o tam uyuyor bana. İnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Resmen yürüyemiyorum. Yürüdükçe bacağım gidiyor komple
Insallah bonbonum inşallah sira bende ❤JES Yavru iyiymiş sende toparlan inş guzum ❤
İnternette de fizik tedaviye gidin yazıyor. Arkadaşı da bel fıtığı değildir belki ortopediye gitsin o yönlendirir demişAyy genelde anlarım hastane işlerinden falan ama bunda yanlışlık da yapmış olablrm .ne olur ne olmaz önce ortapedi al istersen fiziksel görürlerse yönlendiriyorlar zaten de ay kafam karıştı ya
gecmis olsun sweetAblamın arkadaşı fizyoterapist ortopediye gitsin önce demiş o da
Eşimin kardeşi bel fıtığından ameliyat oldu o beyin ve sinir cerrahisi dedi. Ablamın arkadaşı da fizyoterapist ortopediye gitsin önce onlar yönlendirir dedi. Valla fena bi ağrı gün geçtikçe kötülüyor. Siyatik ağrı mı neymiş heralde o tam uyuyor bana. İnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Resmen yürüyemiyorum. Yürüdükçe bacağım gidiyor komple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?