Düzenli Evimiz & Hayatımız

Jesimmm geçmiş olsun tekrar umarım toparlasin sende
Tostosumuz iyi olmasina da çok sevindim

Öğlen vermiştim ilaç bir daha çıkmadı şimdi uyanmadan önce yine verdim bakalım sabaha nasıl uyanacak iyi olur inşallah.
Dün okula almaya gittiğimde bahçede üşüdüm demişti ondan mı öyle oldu bilmiyorum ki.
Sen nasıl oldun bonuscum

Üşütmüştür inş.

Bende ne bilim iyiyim sözde ama şu an baya zor yutkunuyorum bakalım sabaha nasıl olucak

Üşütmüştür inş.

Bende ne bilim iyiyim sözde ama şu an baya zor yutkunuyorum bakalım sabaha nasıl olucak
bol bol limo ye ic surekli ilik seyler..baska turlu gecmiyor gece yatmadan zeyntinyag sür bogazina bit basartusu dola sonra .

Evet cnm fizik tedavi ye alman gerekir geçmiş olsun
..
Ablamın arkadaşı fizyoterapist ortopediye gitsin önce demiş o da
Eşimin kardeşi bel fıtığından ameliyat oldu o beyin ve sinir cerrahisi dedi. Ablamın arkadaşı da fizyoterapist ortopediye gitsin önce onlar yönlendirir dedi. Valla fena bi ağrı gün geçtikçe kötülüyor. Siyatik ağrı mı neymiş heralde o tam uyuyor bana. İnşallah fıtık değildir diye dua ediyorum. Resmen yürüyemiyorum. Yürüdükçe bacağım gidiyor komple

Ayy genelde anlarım hastane işlerinden falan ama bunda yanlışlık da yapmış olablrm .ne olur ne olmaz önce ortapedi al istersen fiziksel görürlerse yönlendiriyorlar zaten de ay kafam karıştı ya

Ayy genelde anlarım hastane işlerinden falan ama bunda yanlışlık da yapmış olablrm .ne olur ne olmaz önce ortapedi al istersen fiziksel görürlerse yönlendiriyorlar zaten de ay kafam karıştı ya
İnternette de fizik tedaviye gidin yazıyor. Arkadaşı da bel fıtığı değildir belki ortopediye gitsin o yönlendirir demiş

gecmis olsun sweet esimde de var fitik sirt ustu yattiginda dizlerini karnina cekip elleri ile baglarken bel ve popoyu sallanan sandalye misali yuvarlamak iyi geliyor bizimkinjn tam belinde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…