Belimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmiştigecmis olsun sweetesimde de var fitik sirt ustu yattiginda dizlerini karnina cekip elleri ile baglarken bel ve popoyu sallanan sandalye misali yuvarlamak iyi geliyor bizimkinjn tam belinde :/
İnşallah canım ,sabaha daha iyi uyanırsın sen de inşallahÜşütmüştür inş.
Bende ne bilim iyiyim sözde ama şu an baya zor yutkunuyorum bakalım sabaha nasıl olucak
sweetim umarim benim yasadigim agri degildirBelimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmişti
Çok geçmiş olsun canımBelimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmişti
Ay evet öyle yaa. Basınca resmen bağırıyorum. Yürümek işkence. Yatarken falan dönemiyorum hamlamış gibi bi ağrı daha fazlası tabi. Aynı dediğin gibi aynı pozisyonda çok durunca da oluyorsweetim umarim benim yasadigim agri degildirbenim romatizma agrilarim 2 dogum sonrasi baslamisti
topuktan kalcaya kadar bastikca bicak saplaniyor gibigun icersinde geciyordu ama uzun sure uzanayim yada oturayim yeniden yasiyordum ayni seyo insallah romatizma degildir insallah
Teşekkür ederim kukrişimÇok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim mimesis inşallahsweetgirlcandy çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer ağrılar.
Allah tez vakitte ferahlik versin de kurtulun inşallah canim cok üzüldümIyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin
Ayy Deren yaaIyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin
Daha iyiyim bonusum sağolasın boğazım halen kötü yutkunamıyorum. Neler yedim neler içtim vikisler sürdüm antibiyotik içtim yok yok 3 gündür geçmiyor. Hayir geçiyor tekrarlıyor yine.penyez83 sende hastaydın nasıl oldun?
Kızum bel fıtığı cevrem çok olduğu içim beyin cerahine gitmen lazımBelimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?