Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler kızlar.
Hastaların sayısı artıyor sanırım. Hepinize geçmiş olsun tek tek alıntılamadım ama okudum hepinizi. Şifa diliyorum.
Bizim evde epeydir hastalık yok maşallah diyeyim.
Canım sıkkındı, öyle uyuşmuş gibiydim bütün gün. Akşama doğru hareketlendim.
Hepiniz iyi olun

Tubismavis maşallah sana. Atom karınca gibisinEnerjini tebrik ediyorum
Sürekli de bulaşık mak doluyor boşalıyor doluyor boşalıyor ay ben hiç sevmem makine boşaltmayı, ondan dikkatimi çektiyse demekki.
Sen 20 yaşındaydın değil mi? Genceciksin, eviniz de kalabalık. Çok da çalışıyorsun. Kıyamadım sana ama iyisin de mi? Ne biliyim küçüksün kalabalıksınız diye seni ezmiyorlar değil mi? Mutlu ol Allah her konuda gönlüne göre versin

gecmis olsun sweet esimde de var fitik sirt ustu yattiginda dizlerini karnina cekip elleri ile baglarken bel ve popoyu sallanan sandalye misali yuvarlamak iyi geliyor bizimkinjn tam belinde :/
Belimde hiç ağrı yok minik benim sol bacak. Asla basamıyorum üstüne oturup kalkınca falan. Değişik bir ağrı. Yürüdükçe artıyor. Bugün kalçama ve biraz belime doğru da ağrı oldu. Bacağımı resmen hareket ettiremiyorum yatarken falan. Hamileyken de oldu ama yürürken böyle aşırı olmamıştı doğumdan sonra geçmişti

sweetim umarim benim yasadigim agri degildir benim romatizma agrilarim 2 dogum sonrasi baslamisti

topuktan kalcaya kadar bastikca bicak saplaniyor gibi gun icersinde geciyordu ama uzun sure uzanayim yada oturayim yeniden yasiyordum ayni seyo insallah romatizma degildir insallah

Çok geçmiş olsun canım

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kargo gelmişti onu PTT ye almaya gittik, markete uğradık kızımla dönüşte,
Marketten aldıklarımı yerlerine yerleştirdim,
Yemek yaptım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim, lavaboyu temizledim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımı yıkadım,
Banyoyu topladım, kızımın küvetini kovasını yıkayıp, kurulayıp yerine kaldırdım,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim,
Prizleri sildim,
Oyuncakları ve kitapları topladım gün içinde birkaç kez,

Mutfak, salon, çocuk odası ve yatak odası toplu. Oturma odasını neredeyse hiç kullanmıyoruz o yüzden oraya pek dokunmuyorum.

Sık sık deprem olmaya devam ediyor. Bu sabah yine oldu. Öyle güncel ve detaylı bir deprem çantamız yok. Yarın çanta hazırlayıp kapının yanına koyacağım. Kendimi çok tedirgin hissediyorum, içimde anlamlandıramadığım rahatsız edici bir his var günlerdir.

Iyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin

Ay evet öyle yaa. Basınca resmen bağırıyorum. Yürümek işkence. Yatarken falan dönemiyorum hamlamış gibi bi ağrı daha fazlası tabi. Aynı dediğin gibi aynı pozisyonda çok durunca da oluyor

Allah tez vakitte ferahlik versin de kurtulun inşallah canim cok üzüldüm ama sen uzme kendini ettiği laflar dolanır ayağına o kadinim

Ayy Deren yaa
Allah bir an evvel size bu günleri unuttursun feraha çıkarsın. Çok zor gerçekten.
Yazıklar olsun böyle hakka girmekten korkmayanlara.

penyez83 sende hastaydın nasıl oldun?
Daha iyiyim bonusum sağolasın boğazım halen kötü yutkunamıyorum. Neler yedim neler içtim vikisler sürdüm antibiyotik içtim yok yok 3 gündür geçmiyor. Hayir geçiyor tekrarlıyor yine.

Kızum bel fıtığı cevrem çok olduğu içim beyin cerahine gitmen lazım
Büyük ihtimalle tomoğrafı verecek teşiz koyması lazım.
Bel fıtığı ters harekette yada anı hateketlerde tutulur miğren gibi ataklarla gecer uzun sürer
Teşiz koymadan ilaç vermezler ağrıda kortizonlu iğnelerle gecer kolay kolay her ilaçla geçmez
Umarım değilsindir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…