Düzenli Evimiz & Hayatımız

Keşke sabah gelip goreydin. O kadar mi kötüydü
Ay sabah geldiği hali atsam evi şok olursun salatalık elma bugünde muz kapuğu vardı heryerde küçük yapıyor gitme diyorum anlamıyorda ağlıyor vermeyince verince heryerde napcam şaşırdım.

Ay sabah geldiği hali atsam evi şok olursun salatalık elma bugünde muz kapuğu vardı heryerde küçük yapıyor gitme diyorum anlamıyorda ağlıyor vermeyince verince heryerde napcam şaşırdım.
Şeker kabuklari koltukların altında ünitenin üstüne bisküvi Ler ezilmiş pasta yapmışlar. Helaya kadar oyuncak. Gece adamın kıçına oyuncak battı

Şeker kabuklari koltukların altında ünitenin üstüne bisküvi Ler ezilmiş pasta yapmışlar. Helaya kadar oyuncak. Gece adamın kıçına oyuncak battı
Ay o oyuncaklar her yerde kızımın minis mi ne haltsa heryerde lavabo başında yatak odasında oturma odasında mutfakta antrede heryerde

Ay o oyuncaklar her yerde kızımın minis mi ne haltsa heryerde lavabo başında yatak odasında oturma odasında mutfakta antrede heryerde
Ben kaldırdım oyuncakları çok az bıraktım onlari da oynadıktan sonra toplayıp yerine koyuyor

Ay Massallah yaa ben toplayamıyorum yaa atacam çöpe diyorum yok toplamiyor şimdi bide küçükte dağıtmaya başladı heryer oyuncak
Ya bir mesajda yazmıştım, ben çok kuralcı bir insanım, kızım da ne görürse onu yapıyor.
Geçenler de çekmeden ilacimi getirdi bana, babası da çekmeyi kapaticakti, ilacı nerden aldiysa o şekil bıraktı babasinin koy hadi bırak öyle demesine rağmen.. eşim hemen aynı kendine benzettin çocuğu dedi..
Yani bir eşya nerden alınmışsa oraya konur bu evde..

Kalabalık bir yemekli misafirden sonra meyve bulaşıkları beni bekler

Ay kırk bin kere massallahhh benden oldu hep ya derli toplu yetistiremedim 10 sene arayınca kıyamadım galiba şimdide diyorum hiç şikayet etme ama ediyorum işte rabbim acılarını göstermesin güç versin toplarım diyorum karışık duygular yani

Bende karisigim canım. Ya da ben sanırım saldım getti

Hosgeldinnn
Bence ilk once aldigin esyalari "yerine" koyarak baslayabilirsin o zaman gercek bi duzene sahiip oluyosun..
Birde rutin isler var..sabah kalkip odani havalandir,yatagini topla,kahvalti,mutfak topla vs vs bi tablo yapabilirsin..bi okey isareti yap yanina her gun yapilcak is listesinin yanina..
Sabsh ola hayrola negocum gelsin seni daha iyi motive eder..ben daha curak bile degilim

Benimde 9sene sonra oldu, şikayet etmek değil ama senden ne görürse onu yapıyor çocuk, ne kadar erken o kadar iyi yani

Benimde 9sene sonra oldu, şikayet etmek değil ama senden ne görürse onu yapıyor çocuk, ne kadar erken o kadar iyi yani
Haklısın gerçekten o açıdan düşünmedim hiç parke dolap boyar perde keser kızım yapma demekten yıldım koca kiz oldu hala aynı

Tesekkur ederimmm, hosbuldum, o yerine koyma gerçekten en önemli ve ilk adım, irademi güçlendirmek için hep yapcam zor olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…