Bu kız mutfağı temizlemiyorsa ben hicbisey bilmiyorumHiç aklıma gelmedi ha. Dur.
Ay sabah geldiği hali atsam evi şok olursunKeşke sabah gelip goreydin. O kadar mi kötüydü
Şeker kabuklari koltukların altında ünitenin üstüne bisküvi Ler ezilmiş pasta yapmışlar. Helaya kadar oyuncak. Gece adamın kıçına oyuncak battıAy sabah geldiği hali atsam evi şok olursunsalatalık elma bugünde muz kapuğu vardı heryerde küçük yapıyor gitme diyorum anlamıyorda ağlıyor vermeyince verince heryerde napcam şaşırdım.
Du bende okuyum canım :)Bana okuyun ya huu. Çok ihtiyacim var..
Ay o oyuncaklar her yerde kızımın minis mi ne haltsa heryerde lavabo başında yatak odasında oturma odasında mutfakta antrede heryerdeŞeker kabuklari koltukların altında ünitenin üstüne bisküvi Ler ezilmiş pasta yapmışlar. Helaya kadar oyuncak. Gece adamın kıçına oyuncak battı
Ben kaldırdım oyuncakları çok az bıraktım onlari da oynadıktan sonra toplayıp yerine koyuyorAy o oyuncaklar her yerde kızımın minis mi ne haltsa heryerde lavabo başında yatak odasında oturma odasında mutfakta antrede heryerde
Ay Massallah yaa ben toplayamıyorum yaaBen kaldırdım oyuncakları çok az bıraktım onlari da oynadıktan sonra toplayıp yerine koyuyor
Okudum canım ben inşallah şifa olurBen kaldırdım oyuncakları çok az bıraktım onlari da oynadıktan sonra toplayıp yerine koyuyor
Ya bir mesajda yazmıştım, ben çok kuralcı bir insanım, kızım da ne görürse onu yapıyor.Ay Massallah yaa ben toplayamıyorum yaaatacam çöpe diyorum yok toplamiyor şimdi bide küçükte dağıtmaya başladı heryer oyuncak
Allah razı olsun canımOkudum canım ben inşallah şifa olur
Eveeet akşam oldu. Şimdi mutfak tezgahını, evi dağınık bırakıp yatmak olur mu hiççççç, 10 dakikalık iş sadece
Sabah düzenli eve uyanmak, çay koymak için mutfağa girince toplu tezgahın pırıltısı gözünüzü almasın mı
Hadi kalkın
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
E emtllah93
@enenisa
@Bayan X diyeceksiniz
Ay kırk bin kere massallahhh benden oldu hep ya derli toplu yetistiremedimYa bir mesajda yazmıştım, ben çok kuralcı bir insanım, kızım da ne görürse onu yapıyor.
Geçenler de çekmeden ilacimi getirdi bana, babası da çekmeyi kapaticakti, ilacı nerden aldiysa o şekil bıraktı babasinin koy hadi bırak öyle demesine rağmen.. eşim hemen aynı kendine benzettin çocuğu dedi..
Yani bir eşya nerden alınmışsa oraya konur bu evde..
Bende karisigim canım. Ya da ben sanırım saldım gettiAy kırk bin kere massallahhh benden oldu hep ya derli toplu yetistiremedim10 sene arayınca kıyamadım galiba şimdide diyorum hiç şikayet etme ama ediyorum işte rabbim acılarını göstermesin güç versin toplarım diyorum karışık duygular yani
HosgeldinnnSevgili ablalarım büyüklerim, ben 23 yaşında bir genç kızım, ben de düzenli biri olmak istiyorum, okul hayatım devam ediyor, ama hem odam için, hsmde geleceğim için bana da tavsiye verir misiniz, öyle ki kendi eğitim iş hayatım için bile düzenim yok diye derslerde kalıyorum, sadece temizlik değil, düzene ve disipline alışmak istiyorum, bu saatten sonra ne kadar olur bilmiyorum ama severek öğrenmeye ihtiyacım var
Benimde 9sene sonra oldu, şikayet etmek değil ama senden ne görürse onu yapıyor çocuk, ne kadar erken o kadar iyi yaniAy kırk bin kere massallahhh benden oldu hep ya derli toplu yetistiremedim10 sene arayınca kıyamadım galiba şimdide diyorum hiç şikayet etme ama ediyorum işte rabbim acılarını göstermesin güç versin toplarım diyorum karışık duygular yani
Haklısın gerçekten o açıdan düşünmedim hiç parke dolap boyar perde keser kızım yapma demekten yıldım koca kiz oldu hala aynıBenimde 9sene sonra oldu, şikayet etmek değil ama senden ne görürse onu yapıyor çocuk, ne kadar erken o kadar iyi yani
Hosgeldinnn
Bence ilk once aldigin esyalari "yerine" koyarak baslayabilirsino zaman gercek bi duzene sahiip oluyosun..
Birde rutin isler var..sabah kalkip odani havalandir,yatagini topla,kahvalti,mutfak topla vs vs bi tablo yapabilirsin..bi okey isareti yap yanina her gun yapilcak is listesinin yanina..
Sabsh ola hayrolanegocum gelsin seni daha iyi motive eder..ben daha curak bile degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?