- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Hiç buralarda oyalanma canım zıpla yatağa hemenBende uyuycam insaAllah.. kocayi ise gönderdim... Kahvaltı bulaşıklarıni yıkadım. Çocuğu doyurdum.
Şimdi de uyurum insaAllah.
Yatağın içindeyim zatenHiç buralarda oyalanma canım zıpla yatağa hemeninşallah uyursun dinlenirsin
Öyle canm ama benim kızım gerçekten amacının dışı şekilde kullanıyor.2 tane 8 ve 5 yaşında
Oyyy doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı huzurlu yıllar
Son paragrafta bende oh dedim
Hoş geldin aramızatabi ki burda beraber aşarız bunları
Hoş geldin aramızainşaallah
Canım sınır çizme zamanın çoktan gelmiş, sadece ev için değil okul da dışarda her yerde sorun olur, çocuğuna iyilik değil bu özgürlük. Kitap tavsiye edebilirim, yeni bitirdim. Çocuklara söz geçirme sanatı / Ali Çankırılı
Canım bu da doğru değil, oyun hamuru çocuklar için çok güzel bir oyun aracı, yanında sen varken verebilirsin, kalemi re aynı şekilde, sen ne kadar ertelemeden ertele çocuklar mutlaka duvar vs çizer, böyle öğreniyorlar. Duvara vakuma yapışan kağıt tahtalar var onlardan alabilirsin
Maşallah canım, çok mutlu oldum bu yazdıkların için
Tabi canım bende geçmişi okumadım zaten
Ütü yapayım ben19 Ocak Ödevi
Varsa doğalgaz borularını silmek (çok toz oluyor)
Ütü yapmak
Süpürgeliklerin tozunu almak
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
kk birinci noteri
@MenekseSare
Handandandan
@emtllah93
@enenisa
@Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Ben anladım canım seni, aynı model bende de varÖyle canm ama benim kızım gerçekten amacının dışı şekilde kullanıyor.
Minicik yapıp haliya atıyor, kuruyup kaliyo. Ya da koltuk aralarına sokuyor..
Yoksa kaç kere aldm hep çöpe gitti..
Mesela dün de ilaçlarin olduğu paket yok mu patlatıp ilacı cikardigimiz yer, onları koparmış ve bazayla pufun arasına atmış. Onun yasak oldugunu bile bile yapıyor. Benden korkuyor ama yine de yapıyor gizli gizli..
İşte bu hep dediğim şeyGünaydın kızlar
Az önce kalktım mutfağa girdim hep dağınık bir mutfak karşılardı beni bi şok geçirdim gözlerim bir pörtledi hemen uyandımalıştığım görüntü olmayınca bi tuhaf geldi ama güzeldi
Kolay gelsin canım, iyi tatiller. Yeni iş yerine ne kadar kaldı geçmene?Tamamdııır yapıp geleyim hemen. Pazar tatilimiz mübarek olsun arkadaşlar.....
Benim yerime de uyu, çok manyak bir gece geçirdimAz daha uyuyup geliommm
Kaç yaşındaydı canım? Hem senin için hem kızının iyiliği için kurallar güzeldir. Sizin evde otorite kızın olmuş, geç değil yapabilirsin senKesinlikle alıcam kitabı teşekkür ederim :) okulda sorun yok ama bu ileride olmayacagı anlamına gelmezipleri ele alıp bırakmamam lazım :)
Kolay gelsin canımÜtü yapayım ben
8 yaşında babamlar in ilk torunuydu bide 10 yıl falan bekleyince fazla simarttik galibaİşte bu hep dediğim şey
Kolay gelsin canım, iyi tatiller. Yeni iş yerine ne kadar kaldı geçmene?
Benim yerime de uyu, çok manyak bir gece geçirdim
Kaç yaşındaydı canım? Hem senin için hem kızının iyiliği için kurallar güzeldir. Sizin evde otorite kızın olmuş, geç değil yapabilirsin senbu dediğim kitabı daha önce de okudum ben, şimdi yine okudum. Taktikler veren güzel bir kitap. Alamazsan netten pdf olarak indirip okursun
Kolay gelsin canım
Allah hayırlı ömür versin, hiç bir şey için geç değil canım. Bende hala uğraşıyorum daha iyi olsunlar diye, pes etmek yok bize8 yaşında babamlar in ilk torunuydu bide 10 yıl falan bekleyince fazla simarttik galibainşallah geç değildir düzeltebilirim inşallah bulabilirim alıcam hemen :)
Rabbim seninkilerede hayırlı uzun ömürler versin Allah bağışlasın :) etmiycem duzelticem karar verdim :) evet aynıymis bilmiyordum senin evlatlarının yaşını :)Allah hayırlı ömür versin, hiç bir şey için geç değil canım. Bende hala uğraşıyorum daha iyi olsunlar diye, pes etmek yok bize
Benim oğlum da eş tarafında ilk torun, aynı yaştalar senin kızla
Yok kuzum aman, eminim böyle zafiyet geçiriyor sapıtınca
Oo maşaallah bu saatte birde spor
Bendee manyak bir gece geçirdim negooo negooooBenim yerime de uyu, çok manyak bir gece geçirdim
Küçük bitti ben bittim derken büyük kız hasta.
Pazartesinden beri 2 kere aile hekimine götürdüm bişey yok dedi ilaç vermdi ama duyuyorum sesinden var bişeyi
Dün karneden sonra biraz bugün iyice kötü oldu sonuç tonsilit ağzını açamıyor şimdi ilaç içmiyor ağlıyor uyuttum yanmda
Valla antibiyotiklere sıkı denetim getirdiklerinden beri aile hekimlerşne bir şey oldu. Ne zaman aile hekimine gitsem ya bir şey yok der ya çocuk doktoru baksın der.çok geçmiş olsun bonus yaben de ne zaman aile hekimine götürsem adam biseyi yok diyo. sonra bı dünya para veriyorum özel hastaneye teste vs ve hasta oluyo muhakkak
ben ilk kez duydum bu hastalığı çabuk gecen bisey mi ugrastirirci miAllah acil şifalar versin yavruna
Gebelik testi gibi bi testle veriyor bizim aile hekimide antibiyotigi :)Valla antibiyotiklere sıkı denetim getirdiklerinden beri aile hekimlerşne bir şey oldu. Ne zaman aile hekimine gitsem ya bir şey yok der ya çocuk doktoru baksın der.anlamıyorum aile hekimi neden var.
Valla antibiyotiklere sıkı denetim getirdiklerinden beri aile hekimlerşne bir şey oldu. Ne zaman aile hekimine gitsem ya bir şey yok der ya çocuk doktoru baksın der.anlamıyorum aile hekimi neden var.
Gece gece ne koltuk sesi kızBendee manyak bir gece geçirdim negooo negooooapartman kafayı yemiş öyle çivi çakıyor biri biri gacur gucur koltuk çekiyor biri artık koltuk sesimiydi bilmiom ama delittiler beniii
Sen niye manyak bir gece gecirdin
Hadi güle güleGünaydın herkese.
Yatakları topladım.
akşamdan yarım, dağınık azıcık dağınık, minicik dağınık olan mutfağını topladım çıktık yollara.
Bende anlamadım ki negomm dur sen geçe bende ses yapıyım da hıGece gece ne koltuk sesi kızsen çok temizlik yapıyorsun diye biri gıcık yapmış sana
Benim küçük oğlan tabletle oynayınca etkileniyor uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?