Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle canm ama benim kızım gerçekten amacının dışı şekilde kullanıyor.
Minicik yapıp haliya atıyor, kuruyup kaliyo. Ya da koltuk aralarına sokuyor..
Yoksa kaç kere aldm hep çöpe gitti..
Mesela dün de ilaçlarin olduğu paket yok mu patlatıp ilacı cikardigimiz yer, onları koparmış ve bazayla pufun arasına atmış. Onun yasak oldugunu bile bile yapıyor. Benden korkuyor ama yine de yapıyor gizli gizli..

Ben anladım canım seni, aynı model bende de var yapma dediğim her şeyi gizli saklı yapıyor biliyorum. O yüzden sen yanındayken yap dedim ya. Senin ki de benim ki gibi kesme meraklısı, eline ona uygun makası ver, beraber oturun önce gelişi güzel kağıt kessin dilediği kadar, sonra istersen bir etkinlik kitabı al istersen kendin çiz şekiller olur mesela ilk o kolay olur, kestir. Senin gözetiminde. Yasaklar tatlı geliyor, ne kadar yasak o kadar gizli kapaklı iş.
Umarım kızmazsın böyle yazıyorum diye
Not :Mükemmel olmayan sabırsız anne ben

İşte bu hep dediğim şey
Tamamdııır yapıp geleyim hemen. Pazar tatilimiz mübarek olsun arkadaşlar.....
Kolay gelsin canım, iyi tatiller. Yeni iş yerine ne kadar kaldı geçmene?
Az daha uyuyup geliommm
Benim yerime de uyu, çok manyak bir gece geçirdim
Kesinlikle alıcam kitabı teşekkür ederim :) okulda sorun yok ama bu ileride olmayacagı anlamına gelmez ipleri ele alıp bırakmamam lazım :)
Kaç yaşındaydı canım? Hem senin için hem kızının iyiliği için kurallar güzeldir. Sizin evde otorite kızın olmuş, geç değil yapabilirsin sen bu dediğim kitabı daha önce de okudum ben, şimdi yine okudum. Taktikler veren güzel bir kitap. Alamazsan netten pdf olarak indirip okursun
Ütü yapayım ben
Kolay gelsin canım

8 yaşında babamlar in ilk torunuydu bide 10 yıl falan bekleyince fazla simarttik galiba inşallah geç değildir düzeltebilirim inşallah bulabilirim alıcam hemen :)

8 yaşında babamlar in ilk torunuydu bide 10 yıl falan bekleyince fazla simarttik galiba inşallah geç değildir düzeltebilirim inşallah bulabilirim alıcam hemen :)
Allah hayırlı ömür versin, hiç bir şey için geç değil canım. Bende hala uğraşıyorum daha iyi olsunlar diye, pes etmek yok bize
Benim oğlum da eş tarafında ilk torun, aynı yaştalar senin kızla

Allah hayırlı ömür versin, hiç bir şey için geç değil canım. Bende hala uğraşıyorum daha iyi olsunlar diye, pes etmek yok bize
Benim oğlum da eş tarafında ilk torun, aynı yaştalar senin kızla
Rabbim seninkilerede hayırlı uzun ömürler versin Allah bağışlasın :) etmiycem duzelticem karar verdim :) evet aynıymis bilmiyordum senin evlatlarının yaşını :)

Benim yerime de uyu, çok manyak bir gece geçirdim
Bendee manyak bir gece geçirdim negooo negoooo apartman kafayı yemiş öyle çivi çakıyor biri biri gacur gucur koltuk çekiyor biri artık koltuk sesimiydi bilmiom ama delittiler beniii
Sen niye manyak bir gece gecirdin

çok geçmiş olsun bonus ya ben de ne zaman aile hekimine götürsem adam biseyi yok diyo. sonra bı dünya para veriyorum özel hastaneye teste vs ve hasta oluyo muhakkak

ben ilk kez duydum bu hastalığı çabuk gecen bisey mi ugrastirirci mi Allah acil şifalar versin yavruna

Valla antibiyotiklere sıkı denetim getirdiklerinden beri aile hekimlerşne bir şey oldu. Ne zaman aile hekimine gitsem ya bir şey yok der ya çocuk doktoru baksın der. anlamıyorum aile hekimi neden var.

Valla antibiyotiklere sıkı denetim getirdiklerinden beri aile hekimlerşne bir şey oldu. Ne zaman aile hekimine gitsem ya bir şey yok der ya çocuk doktoru baksın der. anlamıyorum aile hekimi neden var.
Gebelik testi gibi bi testle veriyor bizim aile hekimide antibiyotigi :)

bizimki de gelen her çocuğa alerji ilacı dayiyo çeşit çeşit sağlık ocağının civarındaki eczanelerde ün yapmış ilacı verirken çalışanlar birbirine x bey yine çocuğa alerji ilacı yazmış diye veriyolar

Bendee manyak bir gece geçirdim negooo negoooo apartman kafayı yemiş öyle çivi çakıyor biri biri gacur gucur koltuk çekiyor biri artık koltuk sesimiydi bilmiom ama delittiler beniii
Sen niye manyak bir gece gecirdin
Gece gece ne koltuk sesi kız sen çok temizlik yapıyorsun diye biri gıcık yapmış sana
Benim küçük oğlan tabletle oynayınca etkileniyor uyuyamıyor
Günaydın herkese.
Yatakları topladım.
akşamdan yarım, dağınık azıcık dağınık, minicik dağınık olan mutfağını topladım çıktık yollara.
Hadi güle güle

Gece gece ne koltuk sesi kız sen çok temizlik yapıyorsun diye biri gıcık yapmış sana
Benim küçük oğlan tabletle oynayınca etkileniyor uyuyamıyor
Bende anlamadım ki negomm dur sen geçe bende ses yapıyım da hı
Evet canım çocuklar tablette izledikleri videodan dolayı fazla etkisinde kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…