Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende karisigim canım. Ya da ben sanırım saldım getti
Bende salmayi çok isterdim de yok yani olmuyor...
Aman bırak ya evi b.k götürsun diyorum, eşek miyim ben arkanizi toplicam, 1saat sonra kendimi ev supururken buluyorum..
Geçen hastayım, ertesi gün iyi oldum biraz, eşim de işten izin almış, yolda beni arıyor nasıl oldun ben geliyorum diye , dedim iyiyim evi temizledim, yemek yapiorum , hay evine dedi bırak b,k gotursun dedi..
B,kun içinde oturulur mu hiç Allah aşkına sen söyle

Haklısın gerçekten o açıdan düşünmedim hiç parke dolap boyar perde keser kızım yapma demekten yıldım koca kiz oldu hala aynı
Daha yeni yeni kalem falan veriyorum, amacının dışında kullanıyordu çünkü duvar çizmek gibi.
Mesela oyun hamuru istiyor almıyorum...
Ne zaman ki aklı iyice erer o zaman alırım doya doya oynar...

Olmuş mu canlarım ya ben inanamıyorum aylar sonra bunları yaptığıma oraya nazar boncuğu da iliştiriverdim Nego kuzum iyiki sen bu topiği açmışsın ve ben de denk gelmişim bunları yapabildiğim için şuan ağlıcam duygulandım 1 buçuk aydır evimdeyim çok şükür evimde de duramıyordum annemlerdeydim bunlar benm için mucize çok şükür Allahıma

Eklentiler

• IMG_20200119_005143.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 49
Daha yeni yeni kalem falan veriyorum, amacının dışında kullanıyordu çünkü duvar çizmek gibi.
Yok nerde o oyun hamuru parça parça halıda kurur delirtir beni şimdi kardeşi ağzına alır diye almadık okuldan istediler orda oynuyorlar. Bu ara babasının tras kopugune taktı kafayı slaym mi ne haltsa ondan yapıyormuş adam bugün ise giderken baktı boş kim kullandı bunu diyor daha neler var konuşuyorum olmuyor anlatıyorum olmuyor gizli gizli yapıyor kızınca şaşırdım artık

Benim kzimin vazgeçemedigi tek bir huyu var peçete olsun,kağıt olsun parçalanıp , minicik hale gelen şeyleri yırtıp koltuk arkası , minder altı gibi yerlere atıp, aklınca saklamak... Bir vazgeciremedim o huyundan

Valla tek o huyu olsa keşke maşallah nazar değmesin :)

Senin kaç çocuk nego.
2 tane 8 ve 5 yaşında
Abovvv nego beni atacak Bugün doğum günüm ve makinayı iki kere boşaltıp, üç kere doldurdum, topla topla bitmedi yanı senin beben varmış, büyük mazeret
Oyyy doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı huzurlu yıllar
Son paragrafta bende oh dedim
Hoş geldin aramıza tabi ki burda beraber aşarız bunları
Merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim
Ve temizlik benim işim diyip bu guruba katıldım temızliği seviyorum va tabiki bu grubu da cok sevdim insallah hep beraber egleniriz
Hoş geldin aramıza inşaallah
Haklısın gerçekten o açıdan düşünmedim hiç parke dolap boyar perde keser kızım yapma demekten yıldım koca kiz oldu hala aynı
Canım sınır çizme zamanın çoktan gelmiş, sadece ev için değil okul da dışarda her yerde sorun olur, çocuğuna iyilik değil bu özgürlük. Kitap tavsiye edebilirim, yeni bitirdim. Çocuklara söz geçirme sanatı / Ali Çankırılı
Canım bu da doğru değil, oyun hamuru çocuklar için çok güzel bir oyun aracı, yanında sen varken verebilirsin, kalemi re aynı şekilde, sen ne kadar ertelemeden ertele çocuklar mutlaka duvar vs çizer, böyle öğreniyorlar. Duvara vakuma yapışan kağıt tahtalar var onlardan alabilirsin
Maşallah canım, çok mutlu oldum bu yazdıkların için
Tabi canım bende geçmişi okumadım zaten

Kesinlikle alıcam kitabı teşekkür ederim :) okulda sorun yok ama bu ileride olmayacagı anlamına gelmez ipleri ele alıp bırakmamam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…