- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Sivitimmmm beniim kabri nur olsun inşAllahAmin ablam Allah razı olsun çok kötü bir gündü hala aklıma geldikçe ağlarım saatlerce. Bizim sevgimiz çok farklıydı babamla
Allah rahmet eylesin canim.ani ölümde çok çok zor oluyorAmin amin
Çok kötü oldum kac gundur perisandim yeni kendime geldim domdom
Geldim geldim ama hala kafamı kaldiramiyorumYine anlamadan akşam oldu, yorgunum ama ev miss huzurluyum o yüzden. Deprem olmuş, geçmiş olsun hissedenlere, Rabbim korusun.
Yataklar toplandı
Kütüphane toplandı
Tüm evi süpürdüm ve sildim
İki banyoyu da detaylı temizledim
Üç makina çamaşır yıkadım, 4. Devam ediyor
Salondaki koltuk ve sandalyeleri süpürdüm, kılıflarını taktım, örtüleri serdim
Dolapta yemekler var ama hafta içi sıkışmayayım diye nohut pişirdim
Bulaşık makinasını boşalttım, porselenleri ve bardakları kaldırdım
Süpürgeyle robotu temizledim
Eşimin mesaisi yokmuş bugün az evvel geldi, bi çay keyfi yapalım dedi canıma minnet, çayın yanında biraz kitap okuyacağım şimdi. Tüm hastalara şifa diliyorum, hepimize huzurlu bir akşam olsun inşallah.JES nerelerdesin kuzum, nasılsın
Simdi daha iyiyim kukrisim hastaneden geldim ilaclari alınca az daha iyi oldum
Oldum tabi yaaa
Cancazim valla kafam şuan davul ama elim kolum kipirdiyor diye seviniyorumİyi akşamlar hanımlar
İş sonrası yeniden iş başı :)))
-Yemek hazırlandı
-Sofra kurulup kaldırıldı
-Mutfak toplandı, tezgahlar temizlendi, bulaşığı çalıştırdım
-Çamaşırları katlayıp kaldırdım
-Robota holü ve mutfağı süpürttüm
-Büyük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
-Duş aldım kendime bakım yaptım
Bir dikiş işi geldi bu akşam biçerim diye düşündüm ama halim kalmadı, bakalım zaman sınırı yok nasılsa, çay ve dizi keyfi yapacağım, eşim erkenden yattı. Kızımla da koklaşırız biraz, çok özledim kuzumuuuu
Hepiniz Allah'a emanet olun,Kukrim geçmişler olsun dikkat et zorlama ellerini. JES hala meraktayım nerdesin kuzum
CanimmOldum tabi yaaaeşim bebeğim perişan olduk. Babasi da hastalandi elimiz ayagimiz titriyordu kimildayamiyorduk şu evde. Cocuk 3 gündür yemegini kahvaltisini yapamadigimiz icin yari aç gezdi. Allah daha beterini vermesin de gercekten boyle zamanlarda keske bizim de yanimizda biri olsa diyorsun. Allahta sesimi duyuyor sanirim ki kimseye ihtiyacıniz yok ben burdayim diyor sürekli. Toparliyoruz çok şükür. allah kimseyi sagligiyla imtihan etmesin.
Oldum tabi yaaaeşim bebeğim perişan olduk. Babasi da hastalandi elimiz ayagimiz titriyordu kimildayamiyorduk şu evde. Cocuk 3 gündür yemegini kahvaltisini yapamadigimiz icin yari aç gezdi. Allah daha beterini vermesin de gercekten boyle zamanlarda keske bizim de yanimizda biri olsa diyorsun. Allahta sesimi duyuyor sanirim ki kimseye ihtiyacıniz yok ben burdayim diyor sürekli. Toparliyoruz çok şükür. allah kimseyi sagligiyla imtihan etmesin.
Cok sukur tubisim bebisimiz iyi ama biz tunelin sonundaki ışığı gördük sanki bir ara. Onun iyi olmasina binlerce kez sukrediyorum ama biz toparlayamadik dogru duzgun yemek yapip uiyemedik. Nasil bir illetti bu allah icinSelam canlar kan verdim geldim .kahvaltı edildi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ev süpüruldu havalanıyor
Çöpler attirildi
Yataklar toplandi
Bugünlük işler tamam ...
1 de ultrason için gidicem
Bı de sigara bırakma polikliniğine randevu aldım bakalm ise yaricakmi ?Çok istiyorum ama irade zayıf belki destek vs varsa ise yarar
Saat 2/3 arası ordaki randevumda aynı yerde Allah'tan
Sonra da sonuçlar için önce urologa sonra dahiliye herhalde sonuçlara göre işte
..
Rabbim hepimize şifa versin ... Nerde varsa
Kukrim umarm ciddi bişi değildir
Seviyorum sizleri
JES sen nasılsın bebisimiz nasıl merk edioz
Bugun gittim. Kulagima da baktirdim basinc testi de yapti. Bisey yok dedi. Ama bogazlar kulaga agri yapmis. Azitro verdi 3 gun kullan dedi. Bide aferin sinus verdiDoktora ne gün gittin?
Jes ya çok üzüldüm ama şimdi daha iyiymişsiniz. Çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanın inşallah.Oldum tabi yaaaeşim bebeğim perişan olduk. Babasi da hastalandi elimiz ayagimiz titriyordu kimildayamiyorduk şu evde. Cocuk 3 gündür yemegini kahvaltisini yapamadigimiz icin yari aç gezdi. Allah daha beterini vermesin de gercekten boyle zamanlarda keske bizim de yanimizda biri olsa diyorsun. Allahta sesimi duyuyor sanirim ki kimseye ihtiyacıniz yok ben burdayim diyor sürekli. Toparliyoruz çok şükür. allah kimseyi sagligiyla imtihan etmesin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim sağolasınÇok geçmiş olsun ilaçlar ve jel iyi gelir şifa bulursun tez vakitte canım . Anneciğinin mekanı cennet olsun
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah.İyi akşamlar hanımlar
İş sonrası yeniden iş başı :)))
-Yemek hazırlandı
-Sofra kurulup kaldırıldı
-Mutfak toplandı, tezgahlar temizlendi, bulaşığı çalıştırdım
-Çamaşırları katlayıp kaldırdım
-Robota holü ve mutfağı süpürttüm
-Büyük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
-Duş aldım kendime bakım yaptım
Bir dikiş işi geldi bu akşam biçerim diye düşündüm ama halim kalmadı, bakalım zaman sınırı yok nasılsa, çay ve dizi keyfi yapacağım, eşim erkenden yattı. Kızımla da koklaşırız biraz, çok özledim kuzumuuuu
Hepiniz Allah'a emanet olun,Kukrim geçmişler olsun dikkat et zorlama ellerini. JES hala meraktayım nerdesin kuzum
Tez vakitte şifalanırsın umarım ,kıyamam sana dur bir sarılacağımSimdi daha iyiyim kukrisim hastaneden geldim ilaclari alınca az daha iyi oldum
Bakmıyorum sarıl ihtiyacı varTez vakitte şifalanırsın umarım ,kıyamam sana dur bir sarılacağım
Insallah canim Insallah. Cok şükür atlatiyoruz bu da geciyorJes ya çok üzüldüm ama şimdi daha iyiymişsiniz. Çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?