Düzenli Evimiz & Hayatımız

Temizlik hepsi yazcak bişi bulamadım
Şimdi diğerlerini bilmem ama ev işinde rahatlat kendini valla yıpratma kimse için değmez. Her türlü memnun edemezsin zaten. Günlük bir odaya odaklan. Çok kullanılan ortak alanı zaten her gün elden geçirirsin süpürme vs gibi

Aynen öyle yapcam sweetim oda oda ilerlicem artık hala cekiyorum ceremesini
Bakalm kafamda sekillensin de bir şekilde ilerlerim ....

Aynen öyle yapcam sweetim oda oda ilerlicem artık hala cekiyorum ceremesini
Bakalm kafamda sekillensin de bir şekilde ilerlerim ....
Canına yazık valla. Annemde kendini paralardı gerçi hala aynı da eskiye göre azaldı. Şimdi bel diz ağrıları çekiyor tabi ki. Haftada halı çırpar perde yıkardı o da

Amin ablam Allah razı olsun çok kötü bir gündü hala aklıma geldikçe ağlarım saatlerce. Bizim sevgimiz çok farklıydı babamla
Allah sabırlar versin sweet.
Çok üzüldüm.
Kalbine ferahlık diliyorum, yeri dolmayan kayıplar bunlar, tesellisi zor. Allahın takdiri.
Cennet mekan olsun babacığına.

Allah sabırlar versin sweet.
Çok üzüldüm.
Kalbine ferahlık diliyorum, yeri dolmayan kayıplar bunlar, tesellisi zor. Allahın takdiri.
Cennet mekan olsun babacığına.
Amin Allah razı olsun pinhanım. Asla yeri dolmayan kayıplar. Tek tesellimiz işte dua etmek onlar için

Canına yazık valla. Annemde kendini paralardı gerçi hala aynı da eskiye göre azaldı. Şimdi bel diz ağrıları çekiyor tabi ki. Haftada halı çırpar perde yıkardı o da
Benim annem de öyle hâlâ da yapıyor market pazarda onda çokta hasta biri bütün hastalıklardan var.
Anneannem öyleymiş çok titizmiş hâlâ da söylerler arkasından.

Benim annem de öyle hâlâ da yapıyor market pazarda onda çokta hasta biri bütün hastalıklardan var.
Anneannem öyleymiş çok titizmiş hâlâ da söylerler arkasından.
Evet ya anneannem 78 yaşında 3 sene önce bacağı kırıldı zor yürüyor ama hala oturmaz evi tertemizdir. Annemde aynı ona çekmiş. Bir günden bir güne mutfakta bulaşığının durduğunu bilmem. Ev her zaman derli toplu. Diyorum %10 u olsam yeter

Ee onun kızıysan o % 10 kesin vardır.
Annemin el lezzeti inanılmaz iyi anne kurabiyesi falan sülale de nam salmış o derece.
Kardeşlerim de iyi yemek yapar ama benim el lezzetime geçmiş mesela mutfakta iyiyim yapmaktan da keyif alırım genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…