Bonus böyle sayfalar. Kendi hesabında örnek sayfa doldurma da var fikir olsun diye.
Yazı boyutu biraz küçük geldi ama a5 boyutu normal yani o da.
İmkanı olan alsın güzel bir planlayıcı.
Bonus benim babamda hep derdi herkes torununu anlatıyor benim olmayacak görmeden gideceğim diye. Hissediyorlar demek ki yeğenim doğdu 13 günlükken babam vefat etti kucağına bile alamadı
Birde burası varBonus
Apeirona Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Apeirona mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. Apeirona ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Hasta değildi bonusum. Düğünde kazayla(!) kendi silahı ile vurulduAhhhastamıydı canım birden mi oldu?
Ablamın kedisini sevdim bugün baya çok güzeller tasarım harikası olarak yaratılmışlar bütün hayvanlar gibiİyi akşamlar hanımlar
İş sonrası yeniden iş başı :)))
-Yemek hazırlandı
-Sofra kurulup kaldırıldı
-Mutfak toplandı, tezgahlar temizlendi, bulaşığı çalıştırdım
-Çamaşırları katlayıp kaldırdım
-Robota holü ve mutfağı süpürttüm
-Büyük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
-Duş aldım kendime bakım yaptım
Bir dikiş işi geldi bu akşam biçerim diye düşündüm ama halim kalmadı, bakalım zaman sınırı yok nasılsa, çay ve dizi keyfi yapacağım, eşim erkenden yattı. Kızımla da koklaşırız biraz, çok özledim kuzumuuuu
Hepiniz Allah'a emanet olun,Kukrim geçmişler olsun dikkat et zorlama ellerini. JES hala meraktayım nerdesin kuzum
Hasta değildi bonusum. Düğünde kazayla(!) kendi silahı ile vuruldu
Ahh nasıl imtihanlar böyle Allah rahmet eylesin hepsine rahmet istediler gece geceHasta değildi bonusum. Düğünde kazayla(!) kendi silahı ile vuruldu
Ablamın kedisini sevdim bugün baya çok güzeller tasarım harikası olarak yaratılmışlar bütün hayvanlar gibi
Ahh nasıl imtihanlar böyle Allah rahmet eylesin hepsine rahmet istediler gece gece
Süresiz planlayıcı 2 diyo ya bak o çok uygun bana ama a5 ufak değil mi öbürüde çok güzel.Oy canım benim bulmuş eklemişbakıyorum hemen
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşın sağolsun, Allahım rahmet eylesin çok üzüldüm
Amin aminAhh nasıl imtihanlar böyle Allah rahmet eylesin hepsine rahmet istediler gece gece
Nasıl bir imtihan ahhhHasta değildi bonusum. Düğünde kazayla(!) kendi silahı ile vuruldu
Amin ablam Allah razı olsun çok kötü bir gündü hala aklıma geldikçe ağlarım saatlerce. Bizim sevgimiz çok farklıydı babamlaNasıl bir imtihan ahhhALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?