- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yok canım estağfurullah niye kizayim... Şu bebişim biraz büyüsün, iyice ilgilenicem onunla insaAllah, en azından şu kış bir çıksınBen anladım canım seni, aynı model bende de varyapma dediğim her şeyi gizli saklı yapıyor biliyorum. O yüzden sen yanındayken yap dedim ya. Senin ki de benim ki gibi kesme meraklısı, eline ona uygun makası ver, beraber oturun önce gelişi güzel kağıt kessin dilediği kadar, sonra istersen bir etkinlik kitabı al istersen kendin çiz şekiller olur mesela ilk o kolay olur, kestir. Senin gözetiminde. Yasaklar tatlı geliyor, ne kadar yasak o kadar gizli kapaklı iş.
Umarım kızmazsın böyle yazıyorum diye
Not :Mükemmel olmayan sabırsız anne ben
Video yasak kuzum bizde ama oyun etkiliyor hemen. Ara tatil de yaz tatilinde sınırlı veriyorum o da mecburen, bana kalsa hiç vermemBende anlamadım ki negomm dur sen geçe bende ses yapıyım da hı
Evet canım çocuklar tablette izledikleri videodan dolayı fazla etkisinde kalıyorlar
Ama okulu düşünüyor musun canımYok canım estağfurullah niye kizayim... Şu bebişim biraz büyüsün, iyice ilgilenicem onunla insaAllah, en azından şu kış bir çıksın
Darısı tez vakitte başına canımAyyy oldu mu transfer o bile bir mucize benim için biliyor musun :) inşallah bize güzel haber yaz burdan
Kolay gelsinGünaydın herkese
Kahvaltı yaptık eşimi gönderdim işe şimdi maraton başlıyor bana 10 gün evde yokum her yeri temizleyip öyle gideceğim evden işim bitince yazarım yaptıklarımı :)
Eline sağlık canımGünaydınlar tekrardan ödevimi yaptım( süpürgelik ve musluk)
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfak dolaplarını sildim
Buzdolabını sildim
Salon kapısını sildim
Mutfağı süpürdüm
Lavaboyu ovdum
2 tane 8 ve 5 yaşında
Oyyy doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı huzurlu yıllar ❤
Son paragrafta bende oh dedim
Hoş geldin aramızatabi ki burda beraber aşarız bunları
Hoş geldin aramızainşaallah
Canım sınır çizme zamanın çoktan gelmiş, sadece ev için değil okul da dışarda her yerde sorun olur, çocuğuna iyilik değil bu özgürlük. Kitap tavsiye edebilirim, yeni bitirdim. Çocuklara söz geçirme sanatı / Ali Çankırılı
Canım bu da doğru değil, oyun hamuru çocuklar için çok güzel bir oyun aracı, yanında sen varken verebilirsin, kalemi re aynı şekilde, sen ne kadar ertelemeden ertele çocuklar mutlaka duvar vs çizer, böyle öğreniyorlar. Duvara vakuma yapışan kağıt tahtalar var onlardan alabilirsin
Maşallah canım, çok mutlu oldum bu yazdıkların için
Tabi canım bende geçmişi okumadım zaten
mavitosbik07 arkadaşım görmemişim yazını Nego kutlayınca gördüm doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı sıhhatli sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler dilerim..
Lohusa mıydın canım sen.insaAllah canm .,❤❤
Huzunlendim ya
Eşim bu hafta kazak giydi okullar da tatil ütüm yok19 Ocak Ödevi
Varsa doğalgaz borularını silmek (çok toz oluyor)
Ütü yapmak
Süpürgeliklerin tozunu almak
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
doğalgaz borularını sileyim bari ütü yok19 Ocak Ödevi
Varsa doğalgaz borularını silmek (çok toz oluyor)
Ütü yapmak
Süpürgeliklerin tozunu almak
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Evet cnmLohusa mıydın canım sen.
Yatağının altına bıçak ya da açık şekilde makas koysan geceleri inşallah daha rahat uyursun. Abdestli halde okuycam inşallah sanaEvet cnm
Beğendim çok iyisin de ben bu ara tatil başlayalı hiç birşeye yetişemiyorum.Ben akşam etiketi gördüm ama mutfağımı toplayamadım. Sabah da kek kızartma falan yaptım.Çocuklar da her köşeye kek dökmüş var mı 12:30 da maratona gelecek babayiğit en az 2 saat
terliksuu hiç etiketlemiyorsun beni beğenmedin mi beni maratondaş olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?