Bu babannenin kızı başka çocuğu yok mu? Neden sende sorumluluğu? Tahammül edebileceğim bir şey değil. Anneme babannem çok çektirdi onu görerek büyüdüm o yüzden sevmezdim. Annemin bir gün of dediğini bir gün yüzünü astığını bilmem, anne nasıl dayanıyorsun derdim Allah rızası için derdi. Son nefesinde suyunu da annemin elinden içti. Yine babacığımın annesi olduğu için Allah affetsin günahlarını cahillik her şeyi yaptırıyor.Canlar eşimle konuştuk şimdi
Sigara işini babane sebebiyle çok rahat birakamazsin diyor azalt azaltabildigim kadar sen bu sefer psikolojini bozarsim diyor
Cani sikildkca sana sarıçak seninde tek siginagin o dedi
Sanırım azaltma yönünde karar aldım ..
Babane varken çok zor .. haklı da
Bütün gün yemek yaptım vs ev işi sohbet vs edemedil oturmadim bile
Bı ,10 Dk odamda uzandım
TV sohbeti vs herşey iyi hoş
Yok nohutin tanesi yok misafire çıkmaz vs
Sonra ki çay oncesi mevzu ağzımı açmadan dediğini yaptım hop kizdin oldu ... Odama çekildim torunun kafanı dagitsin sohnet edin dedim
Ooo kopardı kıyameti ben odadan çıkmam sen otur kocanla vs neler neler neyse bu en basitinden gerisini siz düşünün
Benim ne kotulugum kaldı ne iki yuzlulugum
Ben yalan yere yemin etmem
İnanmadığı yerde yeminle konuşuyorum hop başka yerden damara basıyor eve beddua yapma vs çatıyı yıkıcakmisim
Bekarken cok yemin etmisim ailem dağılmış vs böyle denir mi ya
Bende diorum bana kimse inanmamazljk yapmiyordi diye ama anlayana ...
Ah ah rabbim böyle arkasından soleniilem biri etmesin hiç birimizi bende dahil
Gelmişsin 90 yaşına herşey hizmetinde otur dimi süs bazı şeylere yok illa ses edicek illa sessiz ortamı bozucak neyse rabbim büyük
Velhasıl sigara bu hakkın rahmetine kavusmadan zor ...
Günaydın teneffüs ziliPinhan hamur yoğurma makinasından memnun kaldın mı? Neler yapıyorsun mesela?
Gece bebiş bi huzursuz uyutmuyor bende gece kuşuyumdur bekarlıktan kalma var.
Aklıma gelmişken sorayım dedim
Allah emeklerini zayi etmez teyocanim sen içini ferah tut.İnşallah canım benimyemeden içmeden kesildim, tek faydası bu oldu.
Sen nasılsın canım,Allah emeklerini zayi etmez teyocanim sen içini ferah tut.
Cok şükür iyiyim cancazim. Ağır bir hastalik atlattik ailecek. Telefona 3 gün bakamadım o kadar kötüydüm. Ama bin şükür ki geçti hafif kaldi.Sen nasılsın canım,
Evet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumşubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
Çok geçmiş olsun canımCok şükür iyiyim cancazim. Ağır bir hastalik atlattik ailecek. Telefona 3 gün bakamadım o kadar kötüydüm. Ama bin şükür ki geçti hafif kaldi.
Kızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Hmm yok bu kullanilmis. Üzerinde leke de var bayağı zaten
Kaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.
Acaba dedim ondan mı ama kullanilmis sey de ne biliyim.
Kullanmamaya devam edicem
Gerçekten bazı insanlara ne desem boş.
Kullanılmış verilmez tabii ki velev ki öyle yünü yıkattırılır yüzü değiştirilir . Ben olsam veririm onları geriYanlış hatırlamıyorsam 3 tane canım. 2si kendi kullandıgi 1i zaten eşimin kullandığı bekarken bonusun dediği gibi.
Zaten kullanmıyorum çok önemli degil pamuklarım var onlari kullanıyorum da işte her görüşümde cinnet geçiriyorum hem yer kaplıyor hem ne bilim salak yerine konmus gibi.
Belki normal bir şeydir diye soruyum dedim kendimi doldurmamak için de
Hep negatifim tipik oğlakSanma yav niye sanıyorsun dur bakalım hayırlı bir sonuç alırsın inş
Hayırlı yolculuklar tatile miMutlu sabahlar, ctesi istanbula gidiyorum insallah,hazirliklara basladim yavastan
Dur bakalım ya hu hemen olumsuz düşünmeEvet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumşubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
Allah yardımcın olsun canım benim kalbini ferah tutBayağı stresli günler geçirdim canım, hala daha öyle sayılırım. Epey çöküşteyim
Dün gece yapmıştım Allah'tan18 ocak ödevi
Yağ koyduğumuz yeri silmek.
Deterjan koyduğumuz yeri silmek.
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Var var da k.peder engelli işitme engelli o yüzden bırakamıyor onu o yüzden hepsi bir hoş gitse de benden başkasına cektiremiyorBu babannenin kızı başka çocuğu yok mu? Neden sende sorumluluğu? Tahammül edebileceğim bir şey değil. Anneme babannem çok çektirdi onu görerek büyüdüm o yüzden sevmezdim. Annemin bir gün of dediğini bir gün yüzünü astığını bilmem, anne nasıl dayanıyorsun derdim Allah rızası için derdi. Son nefesinde suyunu da annemin elinden içti. Yine babacığımın annesi olduğu için Allah affetsin günahlarını cahillik her şeyi yaptırıyor.
Nego keyif çayını da içti şimdi ev süpürecekGözüm başka şey görmesin hep onu düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?