Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu babannenin kızı başka çocuğu yok mu? Neden sende sorumluluğu? Tahammül edebileceğim bir şey değil. Anneme babannem çok çektirdi onu görerek büyüdüm o yüzden sevmezdim. Annemin bir gün of dediğini bir gün yüzünü astığını bilmem, anne nasıl dayanıyorsun derdim Allah rızası için derdi. Son nefesinde suyunu da annemin elinden içti. Yine babacığımın annesi olduğu için Allah affetsin günahlarını cahillik her şeyi yaptırıyor.

Son düzenleme:
Pinhan hamur yoğurma makinasından memnun kaldın mı? Neler yapıyorsun mesela?
Gece bebiş bi huzursuz uyutmuyor bende gece kuşuyumdur bekarlıktan kalma var.
Aklıma gelmişken sorayım dedim
Günaydın teneffüs zili
Karaca mastermaid benimkisi. Maşallah memnunum sanırım. Makineyi denemek için gün aşırı hamurişi yapıyorum, bu işin sonu yaş
Aldığımdan beri elde hamur yapmadım.
Kek yapıyorum sıkça beslenme için.
Poğaça, simit yaptım dün.
Hamur çok güzel oluyor.
Bir kere de çiğ köfte denedim ama onu ben yapamadım makineye iftira atmayım şimdi.
Ne biliyim iyi sanırım. Daha fazla ne olsun. Elim bulaşmadan ben başka şeyler yaparken o yoğuruyor, bu güzel birşey.

Hmm yok bu kullanilmis. Üzerinde leke de var bayağı zaten

Kaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.
Acaba dedim ondan mı ama kullanilmis sey de ne biliyim.
Kullanmamaya devam edicem
Gerçekten bazı insanlara ne desem boş.

Kullanılmış verilmez tabii ki velev ki öyle yünü yıkattırılır yüzü değiştirilir . Ben olsam veririm onları geri

Evet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorum şubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
Dur bakalım ya hu hemen olumsuz düşünme

Var var da k.peder engelli işitme engelli o yüzden bırakamıyor onu o yüzden hepsi bir hoş gitse de benden başkasına cektiremiyor

Annenin dediği gibi Allah rızası için bakiom artık bende

Benden başka çaresi de yok biliyor ama yine aynı şeyler işte ...

Ben en başında demiştim yapamam ben. Yeri gelince annemle anlaşamayan biriydim
Ailemin o zamanlar durumundan ötürü psikolojim bozuk sinirlerim harap dedim.
Anlamadılar biraz da baskı gibi bişi oldu
Allah büyük negom görüyor herseyi
Dilerim onun rızasını kazanayım kuldan beklentim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…