Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amaaan duvarlar kapılar boyanacak öyle kötü halde ki eve bakım şart. Sen ne kadar yaparsan yap erkeğin yapacağı işler aksayınca temizlik görünmüyor ki gıcık oluyorum gözüme batıyor. Kocası titiz olanlara özeniyorum hiç şikayet etmesinler

Benim ki kendi düşündüğü istediği şeylere eyle titiz ki gavurluğu bana bak aklıma geldi gene

Ben sütü unuttum artik hayatimda yeri yok. keçi sütüne tepki vermedi ama oda litresi 42 tl anca ara ara alip içiyorum zaten bulunmuyorda keçi sütü
keçi alıp sağıyorum yazın bu yaz da alırsak o zaman gönderiyim sana da dondurulmuş olarak kargo ile gider sanırım

Ama bir ömrün var...
Genceciksin daha, tüm aile ve eşin buna bir çözüm bulmalı, biraz soluklanmak hakkın
Bak bir söz okumuştum zamanında , kendime hatırlatırım ara sıra 'fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir'
O yüzden fazla yüklenmemek lazım, biraz kendini ifade etmek lazım kendine lazımsın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…