Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben sütü unuttum artik hayatimda yeri yok. keçi sütüne tepki vermedi ama oda litresi 42 tl anca ara ara alip içiyorum zaten bulunmuyorda keçi sütü
Alerji testi yapıldı mı peki JES sırttan yama testi mi ne deniliyormuş.Çoğu bebenin geçti seninle bizim devam ediyor.
İnş. tez vakitte atlatırız bizlerde.
Keçi sütü aratacağım belki bizde de tepki vermez.

Ne güzelmiş canım anlattığın kadarıyla çokta işe yarar gözüküyor.
Peki az miktarda mı yoğuruyor yoksa 3 tepsilik poğaça hamuru yoğurabiliyor musun?
Açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim canım.

Evet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorum şubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
İnsan hayatında yaşarken belki sıkıntılı, ama tamamlayınca "UuUu, işte ben" diyeceğin güzel bir süreç. Şimdiden tebrik ederim.

AOÇ nin keçi sütünü kullanmıştım, bir süre alerjik olan çocuğumda.
Şifa olsun inşallah. Ama alerji, alerjenle temasa da bağlı, bağışıklık düştüğü zaman, bir dönem tavan yapıp ergenlik döneminde dikkat edilirse nispeten azalıyor.

Kesinlikle haklısın
Yapılmayan şeylere hiç dırdır etmem, söyler geçerim, ama benim idare etmemle, bulduğum çözümlerle o kadar uzun zaman geçer ki, bir cinnet anımda çözülür genellikle bu işler.
Meşgul, işi çok vs. deBizdeki durum "sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa durumu" biraz da.
Çok titiz de olmasın, o zaman da bana sarar Benim de işim çok, herşeyim dört dörtlük değil. İdare edip gidiyoruz işte.

Evet canlar artık bı kahve hakettim
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Koltuklar süpüruldu arkaları süpüruldu silindi
Yastıkları süpüruldu yerleştirildi
Halıları kaldırıldı
Yerler silindi
Balkon silindi
Kapıları silindi
Toz alındı
Nevresim makineye atıldı asıldı
Odalar süpüruldu silindi toz alındı
Banyo paspasi yıkandı asıldı
Giyilen terlikler makinede yıkandı
Yatak odamda gardop içi ve cekmeci içi düzenlendi
Yeni nevresim geçirildi yatak örtüsü değişti
Toz alındı
Süpüruldu silindi
Ebeveyn banyosu yıkandı
Kendimde yikandim çıktım
Şimdi kahve keyfi
Renkli ve beyazlar var az bişi onlarda şimdi yıkancak

Eklentiler

• 16740427551281450024052538603475.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
Oh iyi günler de eskit canım

Canim cigköfte için arada bir durdurup kendin karistirip devam ettiriyorsun galiba. Öyle gormustum kullananlarda.
Sadece kendisi yapmıyormuş yani sanirim
Kullanılmış verilmez tabii ki velev ki öyle yünü yıkattırılır yüzü değiştirilir . Ben olsam veririm onları geri
İkisi de mevcut degil bizde cok şükür
Vermeyi teklif etttim ama acik açık bana eski seyleri vermissin demedim benim yerim yok da sen alsan olur mu dedim o yer mi bunlari olmaz dedi
Neyse bunları minder falan yapıyım oyle bi fikir buldum

Canim cigköfte için arada bir durdurup kendin karistirip devam ettiriyorsun galiba. Öyle gormustum kullananlarda.
Sadece kendisi yapmıyormuş yani sanirim
Bilemiyorum bence ben yapamadım çiğ köfte yapmışlığım yokki, kısıra benzedi. Arkadaşlar yapıyor ama öğrenicez inşallah

Bu zamana kadar alsaymışım iyiymiş, baya kolayladı işimi. İnsan hamur yoğurmaya üşenmiyor hiç
Az da yoğurdum, ölçüleri arttırarak da yoğurdum canım, haznesi baya derin, büyük, çok hamuru daha bile güzel yoğuruyor maşallah.
Alacaksan tavsiye ederim. Allah daha iyilerini nasip etsin

Yatakları topladım
Ortalığı düzenledim, oyuncaklar vs
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı süpürdüm
Bulaşık mak boşalttım
Wc yıkadım
Yemek yaptım
Kuruyan çamaşır yerleştirdim
Kaşıklığım, yağ koyduğum yer tertemiz ellemedim
Mutfağı 2 kez daha süpürdüm
Deterjan yerim de temiz ama yine de baktım o dolaba, düzelttim bir iki yeri
Arkadaş kahveye geldi kahvemizi birlikte içtik, gitti
Okuldan gelen çocukları yedirdim
Biraz çocuklarla dışarı çıkıcaz

Ahanda akşam oldu bitti işte
Bugun böyle.
Rutinimize hamd ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…