- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Alerji testi yapıldı mı pekiBen sütü unuttum artik hayatimda yeri yok.keçi sütüne tepki vermedi ama oda litresi 42 tl anca ara ara alip içiyorum zaten bulunmuyorda keçi sütü
Ne güzelmiş canım anlattığın kadarıyla çokta işe yarar gözüküyor.Günaydın teneffüs zili
Karaca mastermaid benimkisi. Maşallah memnunum sanırım. Makineyi denemek için gün aşırı hamurişi yapıyorum, bu işin sonu yaş
Aldığımdan beri elde hamur yapmadım.
Kek yapıyorum sıkça beslenme için.
Poğaça, simit yaptım dün.
Hamur çok güzel oluyor.
Bir kere de çiğ köfte denedim ama onu ben yapamadım makineye iftira atmayım şimdi.
Ne biliyim iyi sanırım. Daha fazla ne olsun. Elim bulaşmadan ben başka şeyler yaparken o yoğuruyor, bu güzel birşey.
İnsan hayatında yaşarken belki sıkıntılı, ama tamamlayınca "UuUu, işte ben"Evet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumşubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
AOÇ nin keçi sütünü kullanmıştım, bir süre alerjik olan çocuğumda.Alerji testi yapıldı mı pekiJES sırttan yama testi mi ne deniliyormuş.Çoğu bebenin geçti seninle bizim devam ediyor.
İnş. tez vakitte atlatırız bizlerde.
Keçi sütü aratacağım belki bizde de tepki vermez.
Kendime ev işlerine bağlanma büyüsü edecem
Allah esirgesin Bonuscum, dua niyetine geçer tövbe deGözüm başka şey görmesin hep onu düşüneyim
Kesinlikle haklısınAmaaan duvarlar kapılar boyanacak öyle kötü halde ki eve bakım şart. Sen ne kadar yaparsan yap erkeğin yapacağı işler aksayınca temizlik görünmüyor ki gıcık oluyorum gözüme batıyor. Kocası titiz olanlara özeniyorum hiç şikayet etmesinler
Oh iyi günler de eskit canımGünaydın teneffüs zili
Karaca mastermaid benimkisi. Maşallah memnunum sanırım. Makineyi denemek için gün aşırı hamurişi yapıyorum, bu işin sonu yaş
Hamur çok güzel oluyor.
Bir kere de çiğ köfte denedim ama onu ben yapamadım makineye iftira atmayım şimdi.
Ne biliyim iyi sanırım. Daha fazla ne olsun. Elim bulaşmadan ben başka şeyler yaparken o yoğuruyor, bu güzel birşey.
Canim cigköfte için arada bir durdurup kendin karistirip devam ettiriyorsun galiba. Öyle gormustum kullananlarda.Günaydın teneffüs zili
Hamur çok güzel oluyor.
İkisi de mevcut degil bizde cok şükürKullanılmış verilmez tabii ki velev ki öyle yünü yıkattırılır yüzü değiştirilir . Ben olsam veririm onları geri
Burası da bi tuhaf demin yagmur yağıyordu şimdi güneş açtıHavada öyle güzel ki bu mevsimdde tam yaz havası rüzgar da ama sıcak resmen hava ya rabbbim hayra çıkarsın
Yağmur hiç gostermiyor bile civcivBurası da bi tuhaf demin yagmur yağıyordu şimdi güneş açtı
Bilemiyorum bence ben yapamadım çiğ köfte yapmışlığım yokki, kısıra benzedi. Arkadaşlar yapıyor ama öğrenicez inşallahCanim cigköfte için arada bir durdurup kendin karistirip devam ettiriyorsun galiba. Öyle gormustum kullananlarda.
Sadece kendisi yapmıyormuş yani sanirim
Bu zamana kadar alsaymışım iyiymiş, baya kolayladı işimi. İnsan hamur yoğurmaya üşenmiyor hiçNe güzelmiş canım anlattığın kadarıyla çokta işe yarar gözüküyor.
Peki az miktarda mı yoğuruyor yoksa 3 tepsilik poğaça hamuru yoğurabiliyor musun?
Açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim canım.
İnşallah geçersin canımEvet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumşubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
Ben yorulmadım ama ben de içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?