- 2 Ağustos 2013
- 38.487
- 129.888
- 798
Yok yok yeni benim 4 yıllık tabanları çarptıkça ortalık yıkılıyorSeninkidemi oyle. Benim makinem 16yillik ondan diyordum
Evet canm sadece terlikleri atarım başka bişi karıştırmamTerlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.
Sorum sacma oldu ama benim makine eski ya ses çıkarıyor
O spordan birazda bana bulaştırın noluuuurrrr
Sorsalar 24 yıl spor yaptım, bir bıraktım tam bıraktım totomu kımıldatamıyorum, beni de iteleyin acilen :)
Arkadaşım yapıyor çok da güzel oluyor.Bende beceremedim. Bu tarifi çok övüyor yapan kişi bende bunu deniycem
Gercekten kedi köpek cok seviyorsun ya.burdan ben hissedebiliyorum sevgini.
Rabbimin sana verdigi bi lütuf diye düşünüyorum. Yani bi cogu sever ama seninki bi baska
Soğanın suyunu sıkmayınca acı oluyor biz elde yoğururken de sıkarızArkadaşım yapıyor çok da güzel oluyor.
Bak bu tarifte soğanın suyunu sık demiş.
Geçenlerde başka yerde okudum, o da diyorki soğanı sıkma, suyu iyice emsin karışsın.
Beynim yandı.
Bir de eldivenle şekil vermeyi duydum bak o da püf noktalardan.
Yapıcez bu işi sweetcim deneye deneye öğrenicez inşallah be
Bir heves ben de başlar başlar bırakırım. İstikrarsızım. İsterdim düzenli spor yapanlardan olmayı
Azar azar başla bi yerden. Ben bir tek plank yapıyorum. Sıkılmayayım diye gücüm anca ona yetiyor.
Sen de başlarsın emekli olunca
Kusur ne demek aşkolsunCanım şimdi gördüm mesajını k.bakma
Çözümü yok malesef umarım kendi hakkima girmiyorumdur ne diim haklısın hemde çok ama bı turlu cozum bulunamadı çok defa konuşuldu kader ne yapalım
İçimi ısıtan cümlelerin için çok teşekkür ederimKusur ne demek aşkolsun
Gün doğmadan neler doğar, çözülmez denen nelerimiz çözüldü, sakın umutsuz olma
Görüşünü her zaman belli et, kader deyip sineye çekme zamanla ister istemez değişecek
Yazdıklarından anladığım kadarıyla çok naif birisin, ben geçtim böyle yollardan çok inceliği, Allah rızasını anlamıyor insanlar, arada bir kaşlarını çatman lazım, biraz yükünü atman lazım. Düzen böyle deyip alışmamalı kimse, bilmeliler rahatsız olduğunu. Çok gençsin, Rabbim ömrünü güzel yaşamak nasip eylesin, sen de onun verdiği ömre sahip çık, zaman çok çabuk akıp gidiyor inan anlamadım bu yaşa nasıl geldim, bu günkü aklım olsa tek günümü ziyan etmezdim başkaları için. Eşime o kadar aşığım ama ona bile harcamazdım yıllarımı, yaşlanmak çok sevimiz bir şey, bırakma hayatın iplerini, sıkı sıkı tut olur mu
İçimi ısıtan cümlelerin için çok teşekkür ederim
Öyle tabi ama herkes biliyor zaten zor geldiğini vs. ..
Kaşlarımı çatma vs yaparım kızgınlığım belli oluyor ister istemez kader ne getirir bilinmez ama böyle şimdilik umarım ferahlık verir rabbim hayırlı zamanda
Bende 22 den 32 oluşumu anlamadim inan ki eşime o kadar aşık bile değilken yuruttum sabrettim ama evliliğim ancak şekle girdi işte bu şekil oldu bu sefer de ...
Elimden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyorum ...
Rabbim güzel günler göstersin sana ve herkese inşallah o kadar iyisiniz ki
Hatta bugün kahvaltı sonrası ne dedi biliyormusun dün gece ne iş yaptın ki bı dolaplari silmissin şimdi siliyorsun buraları diye bende dedim sanane bundan dedim öyle tabi de iş yaptım dedin dedi hiç umursamadım işime odaklandım ve bitrdim
Ben kendimi mutlu ettim kendi işimi kolaylaştirdim
eğer mutfağı banyoyu geceden yapmasam akşam edicektim dedim ssizde burda oturamicaktiniz deterjan kokusundan dedim geçtim böyle işte ...
Umrumda mı değil
Rahmetli kaynanam sesszidi ne derse yapardı çünkü hayatı bilmiyordu bunlarda öğrenmişti herşeyi iyisihle kötüsüyle yaşamış 30 sene
Ama biz öyle değiliz işte biz doğru yanlış biluyrouz ama alışmışlar eskiden beri yönetmeyi lider olmayı
Gelin hizmet eder kafasını değişemiyolar
Akşama kadsr temizlik yapsma sesi çıkmaz
Ben o gece balkonu vs sildim ya dedi ki. Bende genc olsam yapardım ne olcak dedi
Ama ben bir gün sonra hasta oldum
Dede biraz daha anlayışlı biriydi bu tamamen despot biri öyle diiyim
Kendi çocukları da farkında ama ne deseler söz geçmiyor anlamio vsvonlarda idare edio Allah için beni de kollarlar vs yeri gelince çok ağladım dil döktüm onlara da onlar yardımcı oldular sagolsunlar
Bizim ona minnet etmemizi istiyolar sanki onlar olmasa gecinemem kafasında yani
Kıskançlık vs herşey var yani kendisinde onda 2 kazak varsa bende de 2 olmalı gibisinden
Dışarı çıkmam mesele zaten canisi tek kalamiyor korkuyor hastneye vs gitsem kaçta gelceksin nerdesin vs diye merak eder düşünBoşver kız yapma iş falan b..k götürsün, at kendini dışarı nefes al
Ev işini çok seviyorum aslında ama sen çok fazla yapıyorsun, yorma kendini
Konuşan konuşsun kendisi bilir
Allahım çok güzel günler göstersin sana, emeğinin, güzelliğinin mükafatını versin inş
Valla yok kuzum ya hiç düşünmüyor hiç ah ah neler nelerTe Allahım ya...
Gelmiş gidiyor başka derdi yok muymuş
Ne yapacağım bu sivri dilin hesabını diye hiç mi düşünmez....
Amin canim amin allahim hepimizi hastaliklardan korusunCok gecmis olsun canim ya.anlattigina göre cok agir gecirmissiniz.Rabbim bidaha yasatmasin insallah
Kim bu bahsettigin tubisimDışarı çıkmam mesele zaten canisi tek kalamiyor korkuyor hastneye vs gitsem kaçta gelceksin nerdesin vs diye merak eder düşün
Veya çarşı işi olsa vs o yüzden o işte yaş biraz atamıyorm malesef dedim ya despotluk ta bir numara
En ufak bişi sole ima et direk ağlar krize. Girer işine gelmedi mi dün ki gibi
Sonra toparlanır vs değişik bı kafa .
Bir hafta rahatım temizlk konusunda kendim için yapıyorum sonucta yine ben ugrasicsmo yüzden
Babane jesim bizim ihtiyar heyetiKim bu bahsettigin tubisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?