- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Hımmm benim okula giden 1 tane gerisi hep evde hiç yetişemiyorum zaten hep dağınığızBeğendim çok iyisin de ben bu ara tatil başlayalı hiç birşeye yetişemiyorum.
Tamam canım bekliyorum çabuk gelHuzunlendim yakaynanam vardı biliyorsun canım.o gitti ama tlf bozuldu.suan çok zor yazıyorum o da senin için.telefonum gelsin hemen giricm zaten özledim burayı e n beni unutma yine de
Kolay gelsinEşim bu hafta kazak giydi okullar da tatil ütüm yok
Doğalgaz borularını silebilirim sanırım
Kolay gelsindoğalgaz borularını sileyim bari ütü yok
Oo afiyet olsunEvi topladık süpürdük sildik çamaşır yıkadık astık şimdi katlama yapacağım sonra daaa anam bana börek açacak
Hadi ben varım başlayalımBen akşam etiketi gördüm ama mutfağımı toplayamadım. Sabah da kek kızartma falan yaptım.Çocuklar da her köşeye kek dökmüş var mı 12:30 da maratona gelecek babayiğit en az 2 saat
terliksuu hiç etiketlemiyorsun beni beğenmedin mi beni maratondaş olarak
Geçmişte birileri tembelliğe teşvik etmiş birbiriniGeçmişi okuyamadım ya. Biri özet geçse
Ay bu cahillik etiket yok burdan yaziyomBendee manyak bir gece geçirdim negooo negooooapartman kafayı yemiş öyle çivi çakıyor biri biri gacur gucur koltuk çekiyor biri artık koltuk sesimiydi bilmiom ama delittiler beniii
Sen niye manyak bir gece gecirdin
Ay çok ani oldu bi panik yaptım patronla maraton çok heyecanlıHadi ben varım başlayalım
Çok ayıp biseyler yapmışlar. Esefle kinadim şuanGeçmişte birileri tembelliğe teşvik etmiş birbirini
Allah razı olsun canm...Yatağının altına bıçak ya da açık şekilde makas koysan geceleri inşallah daha rahat uyursun. Abdestli halde okuycam inşallah sana
Senden de inşallah canımAllah razı olsun canm... ❤❤
Geçmişte birileri tembelliğe teşvik etmiş birbirini
X e mi dedi. Sanki bana demiş gibi sandım. Bende azcicik yani çok değil azbisey teşvik ettiydimBebesi varmış ya x in dinlensin diye dediydik
X e mi dedi. Sanki bana demiş gibi sandım. Bende azcicik yani çok değil azbisey teşvik ettiydim
Ben yokum demi. Yoksun de. Siz varsınızBize dedi kız iste, azıcık seyettik diye
Ben mi dedim gu. Ne zaman dedim ben desem desem xcim her zaman düzenli tertipli olmalıyız. Falan derim.Nego bunlar aşırı tembel,bana yetişmeleri imkansız. Hiç çene çalmadan mutfağı topladım,kızı uyuttum odaları topladım. Nescafe keyfi falan asla yapmadim. Terliksu,yeter x gel dinlen dedi dinlemedim. Çalışkan ogrencinden selamlar. Arz ederim.
Ben yokum demi. Yoksun de. Siz varsınız
Sen çok güzel çamaşır yıkayıp ütü yaparsın sen minik minikEvi topladık süpürdük sildik çamaşır yıkadık astık şimdi katlama yapacağım sonra daaa anam bana börek açacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?