Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasının ve buzdolabının yüzünü sildim,
Ütü yaptım (23 parça)
Ocağı sildim,
Yemek yaptım,
El havlumu değiştirdim,
Duş aldım, kızımı yıkadım, banyoyu topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım, tezgahtaki tabakları vs kurulayıp yerlerine koydum,
Az önce eşime yemek hazırlayıp odasına götürdüm. Tepsiyi sabaha alırım odadan. Çok uykum geldi. İyi geceler diliyorum herkese.

Kızlar nette eski kupaları delip saksı yapımını görmüştüm denedim ve de sonuç başardım kırılır gibi geldi önce ama cidden oluyormuş
Ben deliksiz yapıyorum çok küçük köksüz bir şey dikiyorsam altına taş koyuyorum yoksa direk.
Kararında veriyorum suyunu birikmiyor altta

Ben deliksiz yapıyorum çok küçük köksüz bir şey dikiyorsam altına taş koyuyorum yoksa direk.
Kararında veriyorum suyunu birikmiyor altta

Eki Görüntüle 3195749
Çakılla drenaj bende yapıyorum ama bu delme işini becerince pek hoşuma gitti, büyük iş yapmış gibi sevindirik oldum

Günaydın can kadınlar
Üç aylarımız mübarek ve hayırlı olsun inşallah, Rabbim güzel işler yapmayı nasip eylesin

Eşim yok, bu sabah yalnız uyandım, bir tuhaf oldu içim, ona çaktırmıyorum eğlensin diye ama yokluğu çok zor çiçeğimin, Rabbim sevdiklerimizi ayırmasın yanımızdan.

Gün başladı, diktiğim işleri pazar arabama yükleyip getirdim, epey bi savaş verdim dikerken fark etmedim çok ağırmış :))) Bismillah deyip iş başı yaptık bakalım

-Yatakları topladım
-Kahvaltı hazırlayıp mutfağı topladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Geri dönüşümleri attım
-Kuruyan çamaşırları toplayıp kaldırdım

Serseri sokak köpeğimiz Pamuk neredeyse beş gündür yok, iş yeri komşumla sokak sokak aradık, ne kadar park varsa baktık, en son komşum hafta sonu barınağa gitti, yok yok... Bilmem bir köpek için dua eder misiniz ama hayırlı bir haber almamızı içinizden geçirseniz yeter, çok endişeliyiz, Rabbimin birliğine emanet kuzum...

Sizin işiniz muhasebe değilmiydi?
Benmi yanlış anladım acaba

Sizin işiniz muhasebe değilmiydi?
Benmi yanlış anladım acaba

Evet muhasebe canım
Dikişi ek iş olarak yapıyorum. Ev tekstili, elbise tadilatı, sepet,hurç, dolap örtüsü , saksı süsleme falan yapıyorum dikiş makinası ile :)) hem dolapta satıyorum hem de çevremde bilenler sipariş veriyor. Akmasa da damlıyor hayvanlar ve ihtiyacı olan insanlar için kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…