- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Tabi daha hocayı boşver sen böyle yap benim dediğim kolay demeler varDesene geliyor gelmekte olan
Kafasına vuruverAyrılmaz bi bagimiz var derenim ,git diyorum gitmiyor
Ben deliksiz yapıyorum çok küçük köksüz bir şey dikiyorsam altına taş koyuyorum yoksa direk.Kızlar nette eski kupaları delip saksı yapımını görmüştüm denedim ve de sonuç başardımkırılır gibi geldi önce ama cidden oluyormuş
Çakılla drenaj bende yapıyorum ama bu delme işini becerince pek hoşuma gitti, büyük iş yapmış gibi sevindirik oldumBen deliksiz yapıyorum çok küçük köksüz bir şey dikiyorsam altına taş koyuyorum yoksa direk.
Kararında veriyorum suyunu birikmiyor altta
Eki Görüntüle 3195749
Gunaydin,Rabbim mubarek eylesin insallahGünaydın üç aylarımız mübarek olsun.
Eki Görüntüle 3195769
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Sizin işiniz muhasebe değilmiydi?Günaydın can kadınlar
Üç aylarımız mübarek ve hayırlı olsun inşallah, Rabbim güzel işler yapmayı nasip eylesin
Eşim yok, bu sabah yalnız uyandım, bir tuhaf oldu içim, ona çaktırmıyorum eğlensin diye ama yokluğu çok zor çiçeğimin, Rabbim sevdiklerimizi ayırmasın yanımızdan.
Gün başladı, diktiğim işleri pazar arabama yükleyip getirdim, epey bi savaş verdim dikerken fark etmedim çok ağırmış :))) Bismillah deyip iş başı yaptık bakalım
-Yatakları topladım
-Kahvaltı hazırlayıp mutfağı topladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Geri dönüşümleri attım
-Kuruyan çamaşırları toplayıp kaldırdım
Serseri sokak köpeğimiz Pamuk neredeyse beş gündür yok, iş yeri komşumla sokak sokak aradık, ne kadar park varsa baktık, en son komşum hafta sonu barınağa gitti, yok yok... Bilmem bir köpek için dua eder misiniz ama hayırlı bir haber almamızı içinizden geçirseniz yeter, çok endişeliyiz, Rabbimin birliğine emanet kuzum...
Sizin işiniz muhasebe değilmiydi?
Benmi yanlış anladım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?