Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne gönlünüz var Rabbim iyini niyetinizi size dönecek güzeliklerle taçlandırsın

Ne gönlünüz var Rabbim iyini niyetinizi size dönecek güzeliklerle taçlandırsın

Cümlemizin inşallah
Ben inanıyorum ki insan olan, inancı olan kimseye değmeden gitmez bu dünyadan; insana, hayvana, bitkiye her şeye dokunmalı. İki yakın dostum var her ay üçümüz toparlanır bir şeyler yaparız, sokak hayvanlarına sürekli yapıyorum zaten, iş hayatım boyunca üç öğrencim oldu, onlarda koca koca insanlar oldu, çalışıyorlar artık.
Ağaç dikeriz biz, darda kalan varsa yetişmeye çalışırız, Efser bu benim ruhumu dolduran bir şey , öyle aileler var ki kan ağlıyor insan gördüğünde bir çocuk doyacaksa, ben ömrümün sonuna kadar çalışırım, yeter ki Rabbim sağlık versin, yapacak güç versin gerisi kolay. Bir anne çocuğum yoğurt diye ağlıyor ya da bez alamadım altı pişti dediğinde ben yatamıyorum evimde, çok içim acıyor, ruhum yoruluyor her şeye yetilmez biliyorum ama gayret ediyorum, bu dünyadan gittiğimde bir b.. a faydası olmadan yaşamadı diyemeyecek kimse, ardından dua ettiğim, iyilik insanlık gördüğüm çok insan var, umarım beni de güzel anar, olmayan çocuklarımın yerine dua eder çocuklar, hayvanlar, ağaçlar ... inşallah

Günaydın canlar üç aylarımiz mubarek olsun
Teneffus Zili geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
ATTRAENTE ne kadar guzel bı kalbin var rabbim iki cihanda da mükâfatını versin
İcim açıldı okudukca ne mutlu sana ve diğer arkadaşlarina
Bende kahvaltı sonrası evi supurdum havalandırdım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Yataklar toplandi
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Hastaneye doğru gidiyorun
Ordan kardeşime gecicem ev işlerini yemek vsvhalledicem
Böyle isteee
Dualarımız kabul olsun

be
Ben kahvaltim bitince koyuluyorum işlere evdekiler biterene kadar yataklar bitti diğer odaları süpürme bitti
Onlar bittidi mutfağa giriştim supurdum vs
nde daha yeni kahvalti yaptim sofra masa uzerinde gune gec baslamanin eksileri

Sağol canım.
Çok sağolun.
Amin Allah razı olsun Tubis. Hep hasta zaten sık sık hastalanıyor bugün de direksiyon dersi başlayacaktı hayırlısi olsun.

şefkatli yüreğinden öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…