- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol Jes inşallah çabucak geçer.Ahh yavrum kiyamam ona. Cok gecmis olsun inşallah cabucak atlatir
Geçmiş olsun canımSağol Jes inşallah çabucak geçer.
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
İyi uyumuşsun maşallah iyi gelmiştir.Günaydın diyeyim yeni uyandım
Değildir değildirYoksaaaaaaaaa
Oh şükür sevindim çok. İnşallah çıkmaz bir daha ateşi. Dişe bağlı bir ateştir belki de.Sağol canımşükür ki düştü şimdi emdi uyudu.Tekrar çıkmaz inş.
Allah işlerini kolaylaştırsın tubis. Hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.Selam canlar eve dönüyorum
Kardeşim anahtar bırakmayı unutmuş
Bı de tüp bebek için emek hocaya randevu bulmam gerekiyormus burdan süreç çok uzunmuş
Of boşa geldim yani
Rabbim gönlündeki tüm güzellikleri versinCümlemizin inşallah
Ben inanıyorum ki insan olan, inancı olan kimseye değmeden gitmez bu dünyadan; insana, hayvana, bitkiye her şeye dokunmalı. İki yakın dostum var her ay üçümüz toparlanır bir şeyler yaparız, sokak hayvanlarına sürekli yapıyorum zaten, iş hayatım boyunca üç öğrencim oldu, onlarda koca koca insanlar oldu, çalışıyorlar artık.
Ağaç dikeriz biz, darda kalan varsa yetişmeye çalışırız, Efser bu benim ruhumu dolduran bir şey , öyle aileler var ki kan ağlıyor insan gördüğünde bir çocuk doyacaksa, ben ömrümün sonuna kadar çalışırım, yeter ki Rabbim sağlık versin, yapacak güç versin gerisi kolay. Bir anne çocuğum yoğurt diye ağlıyor ya da bez alamadım altı pişti dediğinde ben yatamıyorum evimde, çok içim acıyor, ruhum yoruluyor her şeye yetilmez biliyorum ama gayret ediyorum, bu dünyadan gittiğimde bir b.. a faydası olmadan yaşamadı diyemeyecek kimse, ardından dua ettiğim, iyilik insanlık gördüğüm çok insan var, umarım beni de güzel anar, olmayan çocuklarımın yerine dua eder çocuklar, hayvanlar, ağaçlar ... inşallah
Amin canisi aminAllah işlerini kolaylaştırsın tubis. Hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.
Bilemiyorum ki canım ama hasta galiba keyfi iştahı pek yok.Oh şükür sevindim çok. İnşallah çıkmaz bir daha ateşi. Dişe bağlı bir ateştir belki de.
Bende özledim cancazimsen de birşey var bilmiyorum ne ama bana huzur veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?