Mesaj kutum dolacak sizin yüzünüzden demeyin şöyle şeylerValla aynısını dedim bendeçarptı resmen bizi
Bu nego mübarek zat paylasmayin dedi dinlemedik bak iflah olamadik
Tamam annem diğerlerinin hakkını verdi bonus
Zamanında annem evlatlarıyla kötüde oldu hatta araya girip teskin eden bu kul o senin evadın dedi
Şimdi bu kullun hakkı söz konusu olduğunda ağzını açmıyor bende ağzıma dahi almadım hatta sen mutllu ol ben bir şey istemem demişliğim bile var.
satıp yiyenler kendi hisselerine düşenlerini kullanlarda oldu .kalan malların vergi borcunu hakkıma düşeni bırakıp tüm hak sahiplernikini ödeyip benikinide içra yoluna sürmesi doğrumu ?
Madem ben bu hakkı istemeyip sana ikramda bulundum sen onlarınki ödeyip benimkini niye bırakıyorsun sırf sesim çıkmıyor diye bunu yapmak lazım
Şimdi annemle koyun koyuna oturuyolar bugün dışardaydım arayan yigenim sende gel nasıl geleyim haberim var olsa proğram yapmazdım dedim. Ablamı aradım gelseydin diyor munecimiyim bugün oraya toplanacağınızı nerden bileyim dedim
Her zorlukta bir hayır var Rabbim isyan edecek sınavı kimseye vermesin
Mesaj kutum dolacak sizin yüzünüzden demeyin şöyle şeyler
Ahh babamla en son gittiğimiz yerYarın kalbimin ferahliığı için somuncu babaya gidip öğlen namazını onun camisinde kıllamaya niyet ettim
Rabbim tüm iyi güzel dilleklerinizi hayırla ihsan ettsin güzell yüreklerinize ailenize teslim ettsin tüm dua emanetleriniz yanımda
Bebeğimi asla ihmal etmem ev yıkılsa öncelik çocuklarım şükür gün içinde iki sefer uyuyor bende işlerimi yapıyorum
Metinde söz konusu olan bebiş, müstakbel kardeş değil miydi?
Uzun paragrafta soruyu okuyup metnin başını unutan öğrenci gibi kaldım bir an
Yok ya hu annenin bebeğini sormuş bencedeYok kız kardeş olan büyüdü lisede şu an küçük oğlum var 9 buçuk aylık onu sormuş Efser
Allah şifa versinGünaydın.
Bebişim ateşlendi güne iyi başlayamadık
Hepimiz öyle anladık da kendi neden kendi bebeğini anladı bilemiyorumBen annesinin hamileliği nasıl ilerdi diye sordum bebek dünyaya geldimi diye sordum
Dün gittim nego bilseydim babanada okurdumAhh babamla en son gittiğimiz yer
Bende o kafayla nasıl sormuşum onu anlamadımHepimiz öyle anladık da kendi neden kendi bebeğini anladı bilemiyorum
Soru normaldi ki hani ilaç kullanıyordu hamileymiş eee sonuç ne oldu demişsin işteBende o kafayla nasıl sormuşum onu anlamadım
hatlar karışmışSoru normaldi ki hani ilaç kullanıyordu hamileymiş eee sonuç ne oldu demişsin işte
Günaydın tatlımTekrardan günaydınlarBende şu sıralar aslında baya derinlemesine işler yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.Bugün çok oyalanmadan hemen işlerime odaklanıp sonra da tesbihatlarımı yapacağım.
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Bir yönden de şöyle bir heyecan var biliyorsunuz Allahın izniyle son üç aylarım buradaİnşallah seneye bu zamanlar umut ediyorum ki evladım da kucağımda olsun.
Hepiniz dualarımda olacaksınız
Çok güzel huzur verici bir yer yazın kızımla gelmiştik
Kış sezonu daha sakin ve daha huzurluÇok güzel huzur verici bir yer yazın kızımla gelmiştik
İyi akşamlar herkeseGünaydın üç aylarımız mübarek olsun.
Eki Görüntüle 3195769
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?