Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aminnn

amiiin amiiin

Amin.Allah razı olsun senden Nego

Ben öyle birşey düşünmedim kolay gelsin Bi kadına her zaman yardımcı olmak isterim.

Aslında rahmete sitemle yağmamak istecesine bağırıp çağırıyor
Rabbim senin rahmetinden sual olunmaz şu günahsız bebelerimizin sabilerimizin, şu evimizin bereketi büyüklerimizin,evliyalarımızın enbiyalarımızın,şehitlerimizin şühedalarımızın yüzü suyu hürmetine bu müberek cuma ve ayın hürmetine bu duayı cuma saatine denk getirip amin demeyi nasip et
Rahmetini bereketini hiçbir hükümdarın hazinesinden değil sadece ve sadece tek hükümdarımız ve tüm hazinere sahip olan ancak senden dilenir sana boyun eğer secde ederiz Rabbim bereketini rahmetini göklerden üzerimize yağdır.

Benim de eğitimini aldığım, mesleğini yaptığım alana dair alanyazına kazandırdığım, yayınlanmış çalışmalarım var. Bir konuda emek nedir az çok bilirim. Mutlaka siz de kendi birikimimize güvenerek yola çıkmışsınızdır.
Fakat bu şekliyle, biz sizin bu konudaki yolculuğunuzu bilmediğimizden; bilgelik dağının tepesindeki Usta' dan hayatın anlamını öğrenmek için sessizlik ormanından, korkunç vadiden geçmeden, zorlu yamaçlardan tırmanmadan, "Usta, online bağlantı ile görüşme yapalım, ya da mesaj olarak at okurum" demek gibi kolaya kaçılmış geldi bize.
Kendi tecrübelerinizden bizlere aktarıp "sizde nasıl?" denseydi, daha çok dönüt alabilirdiniz.
Bu konuda kafa yormuş ve okumalar yapmış biri olarak mutlaka sizin yazdıklarınızın da kayda değer olacağına inanıyorum.
Yolunuz açık olsun, kolay gelsin.

Ben öyle birşey düşünmedim kolay gelsin Bi kadına her zaman yardımcı olmak isterim.
Yönetimden izim alınmamış, emeksiz yemek oluyor bu kadınız diye her şeye sorgusuz sualsiz destek olamayız.

Namaza kalktım, Kuran okudum.
Mutfağa girdim radyomu açtım. Kuran meali tilaveti dinledim güzel oldu sabah sabah.
Kahvaltı hazırladım, bulaşık makinesi boşalttım.
Dağınıklığı topladım.
Yatakları düzelttim.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Duş aldım, banyoyu yıkadım çıkmadan.
Ödev kontrolü yaptım
Telefon görüşmesi yaptım.

İşim çok.

Günaydın canlar hayırlı cumalar olsun
Sabah namaza kalkamadım yorulmuşum
Sabah kalkınca
Kahvaltı hazırlandı
Sonrası
Yataklar toplandi
Ev havalandı
Ev süpüruldu
Kumanda silindi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak bezi çamaşır suyuna bastırıldı
Klozet lavabo yıkandi
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Cumadan sonra pazara gidicem dönüşte yemek işini halledicem
Burda da hava bı güneşli bı kapalı
Bende 5 günde 1.650 ekside çıktım
Saricivcivcikcik tebrikler canım
Efser amin canım inşallah

Inanın hiç öyle düşünmedim.Ben kimseden öyle çok detaylı bilgi istemedim ki ,sadece evde yaşadığınız sorunlar neler diye sordum.Belki de sormayı beceremedim,bilmiyorum.Hanimefendinin biri 11 yıl olmuş siteye üye olalı tek mesaj yazmamışsınız kitap yazmaya karar verince mi yazıyorsunuz,üyeler size ücretsiz danışmanlık mı verecek gibi sözler yazmış. Ne alakası var.11 yıldır bu ekranın önünde kitap yazacağım günü beklemişim gibi

Amin amin amin binlerce defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…