AminnnNego Allah kabul etsin. Yüreğine sağlık.
Yanımda fiziksel olarak kimse yokken hep siz vardınız. Üzüldüğümde, mutlu olduğumda gelip paylaştım, hepiniz yanımda oldunuz. Yardımlarınızı esirgemediniz. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı kabul etsin inşallah.
amiiin amiiinCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Amin.Allah razı olsun senden NegoCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Ben öyle birşey düşünmedim kolay gelsinTeşekkür ederim, yazıyorum şu anda kitabı ilk bölüm bitti.Zaman ve irade yönetimini anlatıyorum ilk bölümde. Benim aklımda bellirli bir taslak var zaten ama yinede çoğunluğun fikrini almak iyi olur diye düşünüp buraya yazma gafletinde bulunduğum için pişmanım şu an.Herhalde birileri dalga geçtiğimi ve ya emek sömürüsü yapmaya çalışan bir kurnaz olduğumu düşündüler. Neyse kitap bitince paylaşırım sizinle inşallah.
Burada kapalıBugün hava kapkaranlık fırtına var gök guruldüyor şimşek cakiyor
Benim de eğitimini aldığım, mesleğini yaptığım alana dair alanyazına kazandırdığım, yayınlanmış çalışmalarım var. Bir konuda emek nedir az çok bilirim. Mutlaka siz de kendi birikimimize güvenerek yola çıkmışsınızdır.Teşekkür ederim, yazıyorum şu anda kitabı ilk bölüm bitti.Zaman ve irade yönetimini anlatıyorum ilk bölümde. Benim aklımda bellirli bir taslak var zaten ama yinede çoğunluğun fikrini almak iyi olur diye düşünüp buraya yazma gafletinde bulunduğum için pişmanım şu an.Herhalde birileri dalga geçtiğimi ve ya emek sömürüsü yapmaya çalışan bir kurnaz olduğumu düşündüler. Neyse kitap bitince paylaşırım sizinle inşallah.
Yönetimden izim alınmamış, emeksiz yemek oluyor bu kadınız diye her şeye sorgusuz sualsiz destek olamayız.Ben öyle birşey düşünmedim kolay gelsinBi kadına her zaman yardımcı olmak isterim.
Benim de eğitimini aldığım, mesleğini yaptığım alana dair alanyazına kazandırdığım, yayınlanmış çalışmalarım var. Bir konuda emek nedir az çok bilirim. Mutlaka siz de kendi birikimimize güvenerek yola çıkmışsınızdır.
Fakat bu şekliyle, biz sizin bu konudaki yolculuğunuzu bilmediğimizden; bilgelik dağının tepesindeki Usta' dan hayatın anlamını öğrenmek için sessizlik ormanından, korkunç vadiden geçmeden, zorlu yamaçlardan tırmanmadan, "Usta, online bağlantı ile görüşme yapalım, ya da mesaj olarak at okurum" demek gibi kolaya kaçılmış geldi bize.
Kendi tecrübelerinizden bizlere aktarıp "sizde nasıl?" denseydi, daha çok dönüt alabilirdiniz.
Bu konuda kafa yormuş ve okumalar yapmış biri olarak mutlaka sizin yazdıklarınızın da kayda değer olacağına inanıyorum.
Yolunuz açık olsun, kolay gelsin.
HarikasınGünaydın kızlar
2 kilo artı beklerken yarım kilo eksi geldim aşırı mutlu uyandimkek yaptım yedim sabah sabah bak nasıl enercim yerine geldi
Ne kadar da kudurmali bir gun
iyi öğlenler hayırlı cumalar. Geçen haftadan beri epey ev işi yaptım. Yazmaya vaktim olmadı sadece.27 ocak ödevi
Kolay bir ödev olsun bugün, kumandaları elektronik cihazları silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Teşekkür ederimBen öyle birşey düşünmedim kolay gelsinBi kadına her zaman yardımcı olmak isterim.
Inanın hiç öyle düşünmedim.Ben kimseden öyle çok detaylı bilgi istemedim ki ,sadece evde yaşadığınız sorunlar neler diye sordum.Belki de sormayı beceremedim,bilmiyorum.Hanimefendinin biri 11 yıl olmuş siteye üye olalı tek mesaj yazmamışsınız kitap yazmaya karar verince mi yazıyorsunuz,üyeler size ücretsiz danışmanlık mı verecek gibi sözler yazmış. Ne alakası var.11 yıldır bu ekranın önünde kitap yazacağım günü beklemişim gibi
Amin amin amin binlerce defaAslında rahmete sitemle yağmamak istecesine bağırıp çağırıyor
Rabbim senin rahmetinden sual olunmaz şu günahsız bebelerimizin sabilerimizin, şu evimizin bereketi büyüklerimizin,evliyalarımızın enbiyalarımızın,şehitlerimizin şühedalarımızın yüzü suyu hürmetine bu müberek cuma ve ayın hürmetine bu duayı cuma saatine denk getirip amin demeyi nasip et
Rahmetini bereketini hiçbir hükümdarın hazinesinden değil sadece ve sadece tek hükümdarımız ve tüm hazinere sahip olan ancak senden dilenir sana boyun eğer secde ederiz Rabbim bereketini rahmetini göklerden üzerimize yağdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?