Hayırlı günler herkeseHayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzel kadınlar. Maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin Rabbim.Eki Görüntüle 3198037
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Inanın hiç öyle düşünmedim.Ben kimseden öyle çok detaylı bilgi istemedim ki ,sadece evde yaşadığınız sorunlar neler diye sordum.Belki de sormayı beceremedim,bilmiyorum.Hanimefendinin biri 11 yıl olmuş siteye üye olalı tek mesaj yazmamışsınız kitap yazmaya karar verince mi yazıyorsunuz,üyeler size ücretsiz danışmanlık mı verecek gibi sözler yazmış. Ne alakası var.11 yıldır bu ekranın önünde kitap yazacağım günü beklemişim gibi
Burada anket tez vs için izin alınması gerekiyor genelde. Demek ki sorun değil konu da açmışsınız zaten. Orada yardım edenler olur.Anlayamadım, niçin izin almam gerekiyor?
Bununla ilgili konu açmış zaten düşüncenizi oraya yazabilirdiniz.@ceyra siz siteye üye olalı 11 yıldan fazla olmuş. Bugüne kadar siteye tek bir mesaj yazmamışsınız. Kitap yazmaya karar verince aklınıza kk gelmiş. Sorduğunuz sorulara yanıt vermek için maaş alan insanlar var.Ücretsiz danışmanlık mı versin üyeler size ?
Kitap yazacak birikiminiz ve fikirleriniz varsa yazın, yayınlayın; sonra da siteye özel ücretsiz pdf olarak burada bizlere de okuma imkanı sunun. Bu fikir nasıl ?
Ha orasını bilemem izin alınmadığını bilmiyordum.Yönetimden izim alınmamış, emeksiz yemek oluyor bu kadınız diye her şeye sorgusuz sualsiz destek olamayız.
Aman neyse boşver canım ne yaparsa yapsın herkesHa orasını bilemem izin alınmadığını bilmiyordum.
daha 1 hafta daha evdelerÇok iş var güzel bir silme işlemi lazım ama tatil her zaman ki gibi çok yordu beni
bu bennnKaç yaşına geldim yara kabuğu soymadan duramıyorum yine kanattım yarayı
Yoruldum teyo bazen hiç dinlenmeden göçüp gidecekmişim gibi geliyor bazende yaşlanınca zaten yorulacak işin de kalmayacak sus otur diyorumdaha 1 hafta daha evdeler
Bazen bende aynı seyleri düşünüyorumYoruldum teyo bazen hiç dinlenmeden göçüp gidecekmişim gibi geliyor bazende yaşlanınca zaten yorulacak işin de kalmayacak sus otur diyorum
Amiiin Allah kabul etsin Allah razı olsun negocumCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
tatlı telaşlar canım, inşallah biraz daha büyürlerse yorgunluğun azalır.Yoruldum teyo bazen hiç dinlenmeden göçüp gidecekmişim gibi geliyor bazende yaşlanınca zaten yorulacak işin de kalmayacak sus otur diyorum
Siz bununla ilgili konu açmamış mıydınız dün gördüm böyle bir konu?Merhaba arkadaşlar, ev ve zaman yönetimi üzerine bir kitap yazmak istiyorum.Size konu başlıklarını yazayım. fikrinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Zaman yönetimi
Ev düzenleme yöntemleri
Mutfakta sağlık
Saglikli evler nasıl olmalı
Evde işbirliği gibi konular var.Bu başlıklar altında, ev hanımı ve ya çalışan bayan olsun evi çekip çevirirken en çok zorlandığınız konular neler?Ev ya da çocuklarla ilgili keşke bilseydim dediginiz,yok mu bu işin bi çözümü dediginiz konular neler?
Hayırlısı inşallah bugünlerimi aramayayım da.tatlı telaşlar canım, inşallah biraz daha büyürlerse yorgunluğun azalır.
şöyle düşün sen gençken hallettin bu işleri, ben nasip olur da anne olsam yaşlılığıma denk geliyorHayırlısı inşallah bugünlerimi aramayayım da.
Afiyet olsunBir fincan kahve, bir dilim kek,iki kurabiye yeter bazen mutlu olmaya
Allah sabrını kolaylığını verir hayırlısıyla olsun da sağlıklı hayırlı evlatların tez vakitteşöyle düşün sen gençken hallettin bu işleri, ben nasip olur da anne olsam yaşlılığıma denk geliyorzaten tembelim, hiç yüreğim kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?