Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek yapıp dolaba koymam lazım oğlanla eşime
Buzlukta patlıcan var onu yemek yapayım
Lahana sarıp pişireyim
Pilav ve çorba yapayım hata çorbayı kovanoza koyayım havasını alayım
Yarın kismet olursa hazırlanayım
Bugün mutfaktan çıkmak yok bana
Pazar sabahıda yolculuk

Ne kastınız var canınıza Ben sivilce sıkmamış adamım
Geçen apse çıktı içi iltihap doluydu onu sıkmak rahatlatiyor biraz ablamlar sıkmak gerekir dedi.
Ben günlerce sıkamadım.Sivilce sıkmamışım daha dedim.Ama acayip ağrıtan birşey yaa

şöyle düşün sen gençken hallettin bu işleri, ben nasip olur da anne olsam yaşlılığıma denk geliyor zaten tembelim, hiç yüreğim kalmayacak
İnsan yaş aldıkça daha da olgunlaşıyor ama Teyocum çokta güzel idare ederseniz inş.

Benimde sırtımda var yerini hisediyorum hiç sıkmadım bende ama dün yeminle acaba sıksam rahatlarmıyım dedim

Günaydın kızlar
2 kilo artı beklerken yarım kilo eksi geldim aşırı mutlu uyandim kek yaptım yedim sabah sabah bak nasıl enercim yerine geldi
Ne kadar da kudurmali bir gun
Kız Allah seni yarım kilo için nasılda sevinmiş yaa.
Ee biz yemekten sonra tartılınca bi kilo yada yarım kilo fazla gösterir.

Benimde sırtımda var yerini hisediyorum hiç sıkmadım bende ama dün yeminle acaba sıksam rahatlarmıyım dedim
Kara merhem çok iyiymiş Efser bizimkilerde herkeste çıktı bı süredir herkesten duyuyorum bu da mı salgın dedim.
Yoksa stresten mı oluyor acaba?
Sıkmak inan ki rahatlatıyor ellerimi temizce yıkayıp peçete ile yaptım.Çok kötüydü birazda antibiyotik içtim çok büyüktü bende ki izi kalıyor hatta.

Geçmiş olsun canlar
Stres herşeyin başı yaaa

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Ben eskisi gibi değilim sinirlerim yıpranmış durumda kırıcı sözler kullanıyorum sonra pişman oluyorum sen böyle biri değilsin diyorum kendime.
Ben cidden sinirlerimi çok iyi kontrol edebilen biriydim.Çevremde çok düşüncesiz insanlar olunca artık sinirimi dışa vuruyorum yoksa anlaşılmıyor gibi
Dışarı mı çıkıyorsunuz, bi tur atıp gelir misiniz?Hunharca temizlik mı yaparsınız yoksa sinirlendiğiniz şeyi direkt söyler misiniz?
Ben çok evde duruncada geriliyorum sanki kendi çocuklarım yetmez gibi bazen çokça çocuklar oluyor tatil olduğu için buradalar çoğunlukla ama beni artık sıkan bı durum bu çünkü ben başkasının çocuğuna kızamam.Eşimi de hatalı buluyorum hiçbir evimizin sınırlarını çizmemiş biri herkes evimize falan dahil sanki.

Mesela alt üst oturuyoruz ya kızlar ben biraz ses yükseltsem dışarı gidicek sesim diye bağırma yada tartışmada yapamıyordum.
Ses yalıtımı falan yok zaten.
Çünkü sesim gitmesin istiyorum dün derslerimiz yükseldi ama dışarı çıkacaktım rahatlatım diye bu defa eşiyle küstü çıktı olacak kişi öyle söylüyor bazen.
Bende dışarı da çıkamadım giyindim uzandım ağladım.
Aslında ortam değişimi iyi gelecek ama ha diyince bazen gidicek yerim olmuyor.

Kalem çok küvvetli olabilir yetenekte Allahın verdiği bir değer olabilir. Ama arkamı döndüğümde onların verdiği emeğin karşılığında sen o denizde daha molekil olamamışsan daha çok yolun var demektir.
Çoğu yazar aşkla yaptıkları kitapları öldükten sonra meşhür olmuştur.
Kendimizi bazen onların yerine koyup bir sanatı o rafta ölümüne beklemek kadar sevmek lazım.

Bir kırık kalemin fikridir...

Hiç sivilce sıkmamak yara kabuğu soymamak bu da çok normal değil

Benim maalesef dilime vuruyor. Eşim ise temizlik yapıyor daha da sessizlesiyor. O an işte kendimi susan insana karşı pislik gibi hissediyorum.

Ben maalesef doğum sonrası ofke ve sinir kontrolumu kaybettim. Son zamanlarda bebemin saglik durumu biraz daha uysallastirdi ama eşime karşı cok zalim hissediyorum kendimi.

Maalesef sebebi hep yasanmisliklar canim. Ergenlik döneminde de bunun kat be kat fazlasi olmuştum. Annemden öyle dayak yiyordum ki cocukken ergenlik doneminde ofke krizlerim oluyordu.

Yanlış yetistirilmeye bağlı hircin bir cocuktum evlenince duruldum ama lohusa depresyonu sonrasi o ofkenin daha hafifi olsa da yuzeye tekrar çıktı.

Senin de yaşanmışlıklar ile alakali bence. Her insanda farkli dozda ve sekilde cikiyor ortaya. Kimi iyice icine kapanir kimi hircinlasir ne bileyim ya amaaaan

3. Sahislarin soktugu hal yuzunden hayatimin onemli bir kismini sevdiklerime kizarak geçirdiğim her gün kendime lanet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…