Ne kastınız var canınızabu bennn
Çayımı yeni elime aldımKalkıyorum yeter amaaaan
İnsan yaş aldıkça daha da olgunlaşıyor ama Teyocum çokta güzel idare ederseniz inş.şöyle düşün sen gençken hallettin bu işleri, ben nasip olur da anne olsam yaşlılığıma denk geliyorzaten tembelim, hiç yüreğim kalmayacak
Bazen bende...Bazen bende aynı seyleri düşünüyorum
Benimde sırtımda var yerini hisediyorum hiç sıkmadım bende ama dün yeminle acaba sıksam rahatlarmıyım dedimNe kastınız var canınızaBen sivilce sıkmamış adamım
Geçen apse çıktı içi iltihap doluydu onu sıkmak rahatlatiyor biraz ablamlar sıkmak gerekir dedi.
Ben günlerce sıkamadım.Sivilce sıkmamışım daha dedim.Ama acayip ağrıtan birşey yaa
Kız Allah seni yarım kilo için nasılda sevinmiş yaa.Günaydın kızlar
2 kilo artı beklerken yarım kilo eksi geldim aşırı mutlu uyandimkek yaptım yedim sabah sabah bak nasıl enercim yerine geldi
Ne kadar da kudurmali bir gun
Kara merhem çok iyiymiş Efser bizimkilerde herkeste çıktı bı süredir herkesten duyuyorum bu da mı salgın dedim.Benimde sırtımda var yerini hisediyorum hiç sıkmadım bende ama dün yeminle acaba sıksam rahatlarmıyım dedim
Geçmiş olsun canlarKara merhem çok iyiymiş Efser bizimkilerde herkeste çıktı bı süredir herkesten duyuyorum bu da mı salgın dedim.
Yoksa stresten mı oluyor acaba?
Sıkmak inan ki rahatlatıyor ellerimi temizce yıkayıp peçete ile yaptım.Çok kötüydü birazda antibiyotik içtim çok büyüktü bende ki izi kalıyor hatta.
Sağol tubiş kesinlikle öyle stres herşeyin başı.Geçmiş olsun canlar
Stres herşeyin başı yaaa
Nego allah vekil den kocamin kadin versiyonusunKaç yaşına geldim yara kabuğu soymadan duramıyorum yine kanattım yarayı
Hiç sivilce sıkmamak yara kabuğu soymamak bu da çok normal değilNe kastınız var canınızaBen sivilce sıkmamış adamım
Geçen apse çıktı içi iltihap doluydu onu sıkmak rahatlatiyor biraz ablamlar sıkmak gerekir dedi.
Ben günlerce sıkamadım.Sivilce sıkmamışım daha dedim.Ama acayip ağrıtan birşey yaa
O koltuktan bu koltuğa devrilesim var ama arka fonda acıktıııııık açlıktan ölüyoruz nidaları yükseliyor sabahtan beri tıkınan benim sankiÇayımı yeni elime aldım
Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Ben eskisi gibi değilim sinirlerim yıpranmış durumda kırıcı sözler kullanıyorum sonra pişman oluyorum sen böyle biri değilsin diyorum kendime.
Ben cidden sinirlerimi çok iyi kontrol edebilen biriydim.Çevremde çok düşüncesiz insanlar olunca artık sinirimi dışa vuruyorum yoksa anlaşılmıyor gibi
Dışarı mı çıkıyorsunuz, bi tur atıp gelir misiniz?Hunharca temizlik mı yaparsınız yoksa sinirlendiğiniz şeyi direkt söyler misiniz?
Ben çok evde duruncada geriliyorum sanki kendi çocuklarım yetmez gibi bazen çokça çocuklar oluyor tatil olduğu için buradalar çoğunlukla ama beni artık sıkan bı durum bu çünkü ben başkasının çocuğuna kızamam.Eşimi de hatalı buluyorum hiçbir evimizin sınırlarını çizmemiş biri herkes evimize falan dahil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?