- 2 Ağustos 2013
- 38.491
- 129.897
- 798
BendeKaç yaşına geldim yara kabuğu soymadan duramıyorum yine kanattım yarayı
Yüzdeki sivilceyi sıkmamak gerekiyormuş felç olabiliyormuşsun bir anda. En iyisini yapıyorsun bende asla duramamNe kastınız var canınızaBen sivilce sıkmamış adamım
Geçen apse çıktı içi iltihap doluydu onu sıkmak rahatlatiyor biraz ablamlar sıkmak gerekir dedi.
Ben günlerce sıkamadım.Sivilce sıkmamışım daha dedim.Ama acayip ağrıtan birşey yaa
Bende sinirlerime hiç hakim olamam eşime sararım kendi kendime söylenir dururumKızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Ben eskisi gibi değilim sinirlerim yıpranmış durumda kırıcı sözler kullanıyorum sonra pişman oluyorum sen böyle biri değilsin diyorum kendime.
Ben cidden sinirlerimi çok iyi kontrol edebilen biriydim.Çevremde çok düşüncesiz insanlar olunca artık sinirimi dışa vuruyorum yoksa anlaşılmıyor gibi
Dışarı mı çıkıyorsunuz, bi tur atıp gelir misiniz?Hunharca temizlik mı yaparsınız yoksa sinirlendiğiniz şeyi direkt söyler misiniz?
Ben çok evde duruncada geriliyorum sanki kendi çocuklarım yetmez gibi bazen çokça çocuklar oluyor tatil olduğu için buradalar çoğunlukla ama beni artık sıkan bı durum bu çünkü ben başkasının çocuğuna kızamam.Eşimi de hatalı buluyorum hiçbir evimizin sınırlarını çizmemiş biri herkes evimize falan dahil sanki.
Bende öyleydim hiç bağırarak tartışmadık o evdeyken. Bi yönden de iyi mi oldu ki diyorumMesela alt üst oturuyoruz ya kızlar ben biraz ses yükseltsem dışarı gidicek sesim diye bağırma yada tartışmada yapamıyordum.
Ses yalıtımı falan yok zaten.
Çünkü sesim gitmesin istiyorum dün derslerimiz yükseldi ama dışarı çıkacaktım rahatlatım diye bu defa eşiyle küstü çıktı olacak kişi öyle söylüyor bazen.
Bende dışarı da çıkamadım giyindim uzandım ağladım.
Aslında ortam değişimi iyi gelecek ama ha diyince bazen gidicek yerim olmuyor.
Şiddet görmene çok üzüldüm canımBenim maalesef dilime vuruyor. Eşim ise temizlik yapıyor daha da sessizlesiyor. O an işte kendimi susan insana karşı pislik gibi hissediyorum.
Ben maalesef doğum sonrası ofke ve sinir kontrolumu kaybettim. Son zamanlarda bebemin saglik durumu biraz daha uysallastirdi ama eşime karşı cok zalim hissediyorum kendimi.
Maalesef sebebi hep yasanmisliklar canim. Ergenlik döneminde de bunun kat be kat fazlasi olmuştum. Annemden öyle dayak yiyordum ki cocukken ergenlik doneminde ofke krizlerim oluyordu.
Yanlış yetistirilmeye bağlı hircin bir cocuktum evlenince duruldum ama lohusa depresyonu sonrasi o ofkenin daha hafifi olsa da yuzeye tekrar çıktı.
Senin de yaşanmışlıklar ile alakali bence. Her insanda farkli dozda ve sekilde cikiyor ortaya. Kimi iyice icine kapanir kimi hircinlasir ne bileyim ya amaaaan
3. Sahislarin soktugu hal yuzunden hayatimin onemli bir kismini sevdiklerime kizarak geçirdiğim her gün kendime lanet ediyorum.
Evet dün çıktım iyi geldi.Bende öyleydim hiç bağırarak tartışmadık o evdeyken. Bi yönden de iyi mi oldu ki diyorumhele ilk evlendiğimiz zamanlar evde fısıldayarak konuşuyorduk
Ama çık kafanı dağıt yani evde durdukça iyice gerilirsin
Çok şaşırdım ilk defa duyuyorum.Yüzdeki sivilceyi sıkmamak gerekiyormuş felç olabiliyormuşsun bir anda. En iyisini yapıyorsun bende asla duramam
Seninkilerde hep aç maşallah NegoO koltuktan bu koltuğa devrilesim var ama arka fonda acıktıııııık açlıktan ölüyoruz nidaları yükseliyor sabahtan beri tıkınan benim sanki
Yemek ısıtayım neyse ki yemek var
Muhabbetiniz bol olsun ne güzel yaa maşallah.Hellooo, askolarimm kardeşlerim yanimda o yuzden fazla is yapip yazamıyorum. Seviyorum hepinizi
sağolasın canım benim. Neyseki içimde bir çocuk duruyorİnsan yaş aldıkça daha da olgunlaşıyor ama Teyocum çokta güzel idare ederseniz inş.
4.5 yıl oldu teneffüs. Seninki de benimkine benziyor. Kesinlikle dinliyordu çok farkındaydım bu durum. Diken üstünde oluyor insanEvet dün çıktım iyi geldi.
Ama dediğin gibi valla bende fısıldayarak konuştuğumu biliyorum.
Bugün oğlum kapıyı çarptı aman yavaş diyorum ben sanacaklar.
Eşime hep tartışma yaşarsakta dışarı yansımasın demiştim sağolsun O da uyum sağladı.Ama bu aralar onun da volüm yükseliyor.Benim hoşuma gitmiyor zaten uzakta olsan kimse anlamaz da tartışma yaşandığını ama alt üst biraz dinleniyor maalesef ki.
Çok fark ettim.Kaç yıllık evlisiniz sweet?
Evet ya bak haberi atıyım sana belli yerlerdeki sivilceleri sıkmamaka gerekmişÇok şaşırdım ilk defa duyuyorum.
Ben dış görünüşe çok önem verirdim cildime falan ergenlikte iz kalmasın diye oynamazdım cidden iz yoktu yağlı da yemezdim.
Şimdi de oynamam öyle bi huyum yok
Eşim de gördüm çok kızdım.
İşte ben tokken tartilinca 2 kilo fazla cikiyom teneffüs aramızdaki fark bu domuşuk olmak böyle bir şey sen bilmezsinKız Allah seni yarım kilo için nasılda sevinmiş yaa.
Ee biz yemekten sonra tartılınca bi kilo yada yarım kilo fazla gösterir.
Siteye üyeligim 2011 görünüyor ama aslında yeni üye olmuş durumdayım çünkü 2011 de üyelik olusturmusum ama sonra unutmuşum burayı. Geçen gün üye olmak istediğimde zaten üye olduğumu öğrenmiş oldum.Site kurallarını ve nasıl kullanıldığını bilmediğim için yanlış anlaşıldım galiba.Niyetim anket yapmak değildi zaten.Bir evi idâre ederken herkesin karşılaştığı benzer sorunlar var.Esyalari düzenlemek, temizliğin genel kuralları, ev işini bir türlü bitirememek, kullanılan malzemeler vs.pek çok konu var.Kimyasallarin sağlığımıza etkisi var.Mesela biri diyebilirdi ki ;kimyasal deterjanlar kullanıyorum ama içime sinmiyor,saglikli olduğu söylenen alternatifler var ama yeterince iyi temizlemiyor, ikisinin ortası nasil bulunabilir?gibi kişilerin kendi yaşadığı ve cozumsuz kaldığı sorunlardan bahsetmelerini istedim.Cozumun kendisini değil.Burada anket tez vs için izin alınması gerekiyor genelde. Demek ki sorun değil konu da açmışsınız zaten. Orada yardım edenler olur.
Kızlar sizin hamaratlığınızı görünce bende gaza geleyim diyorum ama pek olmuyor
Zor sanki ya
Kapıyı araladım gel gell girince alışıyorsun
Sinirlendigimizde öfke duygusu yaşarız ama ondan önce öfkeyi ortaya çıkaran başka bir alt duygu vardır. Mesela haksızlığa uğradığını hissetmek,hayal kırıklığı, aşırı birikmislik gibi.Bu alt duygunu bulmalısın. Ve genel olarak nelere kızıp tepki gösterdiğini ve nelere tepkisiz kaldığını bir deftere yazıp bunlar üzerine düşünebilirsin. Sessiz kaldigin şey eğer hala senin için duygu yoğunluğu taşıyorsa çözülmüş değildir. Tekrar gün yüzüne çıkmak için başka bir sorun bulacaktır kendine.Bazen bazı şeyler bardağı taşıran son damla olur.Onemli olan o zamana kadar neyle nasıl doldugudurKızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Ben eskisi gibi değilim sinirlerim yıpranmış durumda kırıcı sözler kullanıyorum sonra pişman oluyorum sen böyle biri değilsin diyorum kendime.
Ben cidden sinirlerimi çok iyi kontrol edebilen biriydim.Çevremde çok düşüncesiz insanlar olunca artık sinirimi dışa vuruyorum yoksa anlaşılmıyor gibi
Dışarı mı çıkıyorsunuz, bi tur atıp gelir misiniz?Hunharca temizlik mı yaparsınız yoksa sinirlendiğiniz şeyi direkt söyler misiniz?
Ben çok evde duruncada geriliyorum sanki kendi çocuklarım yetmez gibi bazen çokça çocuklar oluyor tatil olduğu için buradalar çoğunlukla ama beni artık sıkan bı durum bu çünkü ben başkasının çocuğuna kızamam.Eşimi de hatalı buluyorum hiçbir evimizin sınırlarını çizmemiş biri herkes evimize falan dahil sanki.
Şükür sabah 7den beri iyi yağdı buraya efserimAslında rahmete sitemle yağmamak istecesine bağırıp çağırıyor
Rabbim senin rahmetinden sual olunmaz şu günahsız bebelerimizin sabilerimizin, şu evimizin bereketi büyüklerimizin,evliyalarımızın enbiyalarımızın,şehitlerimizin şühedalarımızın yüzü suyu hürmetine bu müberek cuma ve ayın hürmetine bu duayı cuma saatine denk getirip amin demeyi nasip et
Rahmetini bereketini hiçbir hükümdarın hazinesinden değil sadece ve sadece tek hükümdarımız ve tüm hazinere sahip olan ancak senden dilenir sana boyun eğer secde ederiz Rabbim bereketini rahmetini göklerden üzerimize yağdır.
Tebrikler tubisimGünaydın canlar hayırlı cumalar olsun
Sabah namaza kalkamadım yorulmuşum
Sabah kalkınca
Kahvaltı hazırlandı
Sonrası
Yataklar toplandi
Ev havalandı
Ev süpüruldu
Kumanda silindi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak bezi çamaşır suyuna bastırıldı
Klozet lavabo yıkandi
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Cumadan sonra pazara gidicem dönüşte yemek işini halledicem
Burda da hava bı güneşli bı kapalı
Bende 5 günde 1.650 ekside çıktım
Saricivcivcikcik tebrikler canım
@Efser amin canım inşallah
KesinlikleeBir fincan kahve, bir dilim kek,iki kurabiye yeter bazen mutlu olmaya
+1şöyle düşün sen gençken hallettin bu işleri, ben nasip olur da anne olsam yaşlılığıma denk geliyorzaten tembelim, hiç yüreğim kalmayacak
Kızlar sıkmayın bence. Hem iz kalıyor hem de daha çözümsüz hale geliyor sankiBenimde sırtımda var yerini hisediyorum hiç sıkmadım bende ama dün yeminle acaba sıksam rahatlarmıyım dedim
Sinirin kime karşı anladığım kadarıyla eşinin ailesine ve eşine? Karşı tarafla samimiyken ne kadar sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim bi ben bi Allah bilir.. Yani dışarı çıkmıyorum hiç kimse yoksa kendi kendime krize giriyorum vuruyorum kırıyorum evet kötü bir şey ama insan kaldıramıyor bazı şeyleri ne yazikki.Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Yani bence ise onların ne düşündüğünü takmayarak başla.. çünkü sen Eşinle dünyanın en mutlu çifti bile olsan laf bulacak olan bulur..Mesela alt üst oturuyoruz ya kızlar ben biraz ses yükseltsem dışarı gidicek sesim diye bağırma yada tartışmada yapamıyordum.
Ses yalıtımı falan yok zaten.
Çünkü sesim gitmesin istiyorum dün derslerimiz yükseldi ama dışarı çıkacaktım rahatlatım diye bu defa eşiyle küstü çıktı olacak kişi öyle söylüyor bazen.
Bende dışarı da çıkamadım giyindim uzandım ağladım.
Aslında ortam değişimi iyi gelecek ama ha diyince bazen gidicek yerim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?