Chefte mi yoğurdun hamuruİyi mi akşamlar
Bugun yine geç kalkmalı gün oldu.
Sabah işleri
Çamaşır topla kaldır
Bir posta yıka
Mutfak temizle dağılsın temizle
Çocuklar "anne bir gün mantı yapar mısın" dediler.
O gün bu gün olsun dedim ben de bir işe giriştim.Benim neyime mantı açmak
Tek başıma aç, doldur, bük derken çok aşırı zorlandım. Zaten güzel hamur açamam da işte, kendimizi idare edecek kadar oluyor.
Belim boynum tutuldu.
Akşam yemeğinden sonra da bir mutfak toplayıp bir kahve içtim.
Şimdi de çay içeceğim. Bıdıklar yatsın.
Çay istiyorum başka birşey değil.
Hala tam olarak normal değilim. Okul yok diye mi, evde değildik diye mi bilmiyorum.
Bi tuhaf geçiyor günler.
Neyse bakalım düzelicez inşallah be.
Maşallahınızı alırımafiyet şifa olsun ablam emzirensin ye yeenasılsa kilo derdi yok götürrr
AmiiinHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Yüce Mevlam haset,fesat, iki yüzlü insanlardan korusun.Eki Görüntüle 3201798
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Bende kesme çorbası ve pilavını yaptım eşim sevmedi kendime özel az pişirmiştim pilavı sevdim.Yeşil mercimeğe bayılırım salatası, mercimekli bulgur pilavı, kesme çorbası, mercimek badı
Ben şokMalamatı bizde çok kullanırız bi adanalı olarak
 tatildeyim şekerimGız tatildeyiz gız 3 çocuklu garıların neyine tatil
Valla linçlemeyin ama bebelerin evde olması bana daha iyi geliyorOnun bebeler kuduruk değil zaar bizimkiler gibi
Annem dedi ki bu kızı erkenden kocatır bu çocuklar
Yess şefte yoğurdum. Bileklerim çabuk yoruluyor benim de.Chefte mi yoğurdun hamurubeni yoğurma kısmı yoruyor boyun fıtığından dolayı.
Benim yok bence işkembe tarzı şeyleri yemem çok yavan şeyleri de severek yiyemem.Benim her yöreye uygun iştahım damak tadım var ya
Yapılmaz mı ya hu ×5 yapıyoruz yazacak halimiz kalmıyorSlm kizlar okul kapandı kimse temizlik yapmıyormu
Yataklar ve ortalik toplandi
Koltuk örtüsü çırptım yaydim
1mak.renkli yikandi astim
1mak nevresim yikadim kuruttum yataga serdim
Bul.mak.bosalttim yemek yapıldı.firinda sebzeli tavuk ,yüzük corbasi ,pirinc pilavi,kek
1500kez mutfak toplandi masa tezgah silindi
Oğlana çöpleri verdim atti
Tozlari alındı
Ev süpürüp silindi
Oğlan kendi odasinin tozunu alıp süpürdü
wc ve lavoba yıkandı
Banyonun lavobosunu yıkayıp aynasini sildim klozete ilac döktüm
Gece ev ahalisi acıktı yinededim bise yapamam okadar yemek yapıp karınlarını doyurmusum
Artık hep beraber gece 12ye geliyordu dışarı çıktık tantuni aldik yedik
Son günlerde çok yiyorum geneiyicede kilo aldim nolacak.
Kurufasulye ısladim yarina yapmak için
Bide yarına yaş pasta istiyorlar
Herkese tatlı uykular
Çarpı mı 5? Ben bölü 3Yapılmaz mı ya hu ×5 yapıyoruz yazacak halimiz kalmıyor
Bende 58 im şuan annem sen benden zayıf olamazsın diyor boydan dolayı kesin 60 sın dedi kabul etmedimkesin modelle alakalıyıllarca 56-60 kiloda durdum son 7 yılda olanlar oldu
Severim şalgamıAy annem bi şalgam yapmış harika olmuş.hani carsilarda satılirya oderece mükemmeldi.annem herzaman yapar.ama bu seferki tam olmuştu
Benim oğlan çatlayana kadar icer☺
Kendime engel olamıyorum diyor.
Bende ona hamileyken öyleydim
Valla alışan bırakmıyor canim
20litrelik vardi heralde kardeşlerim çocukları falan bidonun dibini getirdik
Allah dert verip derman aratmasın, dermanı var hep öyle düşün jes. Maddi sıkıntılar da bizim için biz imtihan dünyasındayız bunu hiçbir zaman unutmazsan daha rahat olursun.Hay masallah yaaa kuzumainşallah canim inşallah. Bizde az az konusmaya basliyor sanki daha anlamli cikiyor kelimeleri. Allahim kar kis demeden teptigimiz yolu maddi manevi her turlu harcamamizi bize saglik sihhat olarak geri versin inşallah. Yanlis anlama inan keske park bahce tanidik akraba şu bu olsaydi. Her ay 10000 tl para gidiyor sadece bebege. Biz evi eksi bakiyeyle gecindiriyoruz. Neyse dert yanmiyorum ama zor yani. Bazen burda da sikayet etmeye cekiniyorum ama herkesin derdi kendine buyuk herkes baska sekilde imtihan ediliyor. Evlat bu işte burnu kanasa bana büyük acı veriyor.
Benim biri kocaman kuduruk değil ama aç yavrum sürekli aç şirekteki kedi vardı ya öyle bakıyor herkes bana evde açız diye.
Soğuk vurdu dışarıda çıkamadık.
Aynı iştelahmacun 1 yerim 1,5 yesem fena oluyorum, dürüm lavaş da küçük 1 tane
Bizim en büyük 89 luO da incecik maş. 3 çocuk doğurdu.
Ablalarım mideden rahatsız en büyük olanı bağırsak hassasiyeti de var.Karnını ağrıtan şey hiç ona gelmez aslında rahatsızlığıda bi sebep.
Bende çok severdim kelime oyununu.
Nego 9 harflilerde teklifsiz konuşma da öldürmek sorusu çıktı o sakin gadının gözü parladı cevap verirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?