Düzenli Evimiz & Hayatımız

Chefte mi yoğurdun hamuru beni yoğurma kısmı yoruyor boyun fıtığından dolayı.

afiyet şifa olsun ablam emzirensin ye yee nasılsa kilo derdi yok götürrr
Maşallahınızı alırım
Yavaş yiyen biriyim belki onunda etkisi vardır.
Bu saate kadar henüz kahvaltı yapmadım mesela.
Du bakim bizim de kaç yaşında metabolizma durucak.Çünkü hep öyle gitmiyor metabolizmam hızlı şimdilik.
Acı biber turşusu ye ablam mide hassas değise çok güzel metabolizma çalıştırıyor.

Yeşil mercimeğe bayılırım salatası, mercimekli bulgur pilavı, kesme çorbası, mercimek badı
Bende kesme çorbası ve pilavını yaptım eşim sevmedi kendime özel az pişirmiştim pilavı sevdim.
Kanda yapıyormuş az az pişiririm çorba gibi alışılana kadar.
Annem alıştırmamış ki akrabalarda da yiyen görmedim.Doğuluyuz pişen ev görmedim valla oysaki çokta vitaminli.

Gız tatildeyiz gız 3 çocuklu garıların neyine tatil
 tatildeyim şekerim
Onun bebeler kuduruk değil zaar bizimkiler gibi
Annem dedi ki bu kızı erkenden kocatır bu çocuklar
Valla linçlemeyin ama bebelerin evde olması bana daha iyi geliyor
İkizler zaten kendi hallerinde eğlenecek oyalanacak bir şey muhakkak buluyor.
Oğlan da kah onlara takılıyor kah bana.
Tatilde bir tek uyku düzenim bozuldu, geç kalkıp geç yatmak... Neyse uyandım işte
Chefte mi yoğurdun hamuru beni yoğurma kısmı yoruyor boyun fıtığından dolayı.
Yess şefte yoğurdum. Bileklerim çabuk yoruluyor benim de.
Şef yoğurdu da ben iç koydum büktüm derken tek başıma hamur kurumasın diye acele ettim ama zor oldu. Neyse geçti işte. Yedik bitti bile
Eziyetli şey mantı.

Yapılmaz mı ya hu ×5 yapıyoruz yazacak halimiz kalmıyor

Severim şalgamı

Allah dert verip derman aratmasın, dermanı var hep öyle düşün jes. Maddi sıkıntılar da bizim için biz imtihan dünyasındayız bunu hiçbir zaman unutmazsan daha rahat olursun.

"İyi bilin ki, mallarınız ve evlatlarınız sizin için ancak birer imtihan sebebidir. Büyük mükâfatın ise yalnız Allah’ın yanında olduğunu unutmayın."
Enfâl / 28. Ayet

"Mallarınız ve çocuklarınız birer imtihan vesilesidir. Allah’ın sevgi ve taatini mal ve evlat sevgisine tercih edenleri Allah katında büyük bir mükâfat beklemektedir."
Teğabün / 15. Ayet

Benim biri kocaman kuduruk değil ama aç yavrum sürekli aç şirekteki kedi vardı ya öyle bakıyor herkes bana evde açız diye.

Soğuk vurdu dışarıda çıkamadık.
koptum.
Benimki doğduğundan beri tok Bonusum.
Şimdi birşeyler ister oldu ben çok şaşırıyorum o isterse benim hoşuma gidiyor,hemde eşimle çok şaşırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…