Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halıları silmek istiyorum, neyle silsem rengi açılır?
Halılarım düz krem rengi. Biraz tüylü.
Beyaz sabun, çamaşır suyu, asperox, tuz ruhu, bulaşık deterjanı falan var evde. Lütfen bunlardan biri işe yarasın ya.

Beyaz sabun güzel temizliyor.

Beyaz sabun güzel temizler.
Bulaşık mak parlatıcısı varsa o da lekeleri çok iyi çıkarır azcık ekleyebilirsiniz suyuna.
Şeffaf renk olan mümkünse.

Beyaz sabun güzel temizler.
Bulaşık mak parlatıcısı varsa o da lekeleri çok iyi çıkarır azcık ekleyebilirsiniz suyuna.
Şeffaf renk olan mümkünse.
Tamam ikisi de var. Bez olarak neyle silmem etkili olur? Hiç halı silmedim, genelde yıkamaya verirdim ama zaten iki tane halı var. Havalar serin, ev halısız kalmasın diye kendim silmek istedim.
Sarı bez iz bırakır gibi geliyor. Mikrofiber temizlik bezleri var, bir de cam bezleri. Bir de küçük el havlusu gibi mutfak havluları. Kalın eldiven giyeceğim için, bulaşık teli ile bile silebilirim ama bir akıl verin:)

Beyaz sabuna ek bulaşık makinesi parlatıcısı bir de aspirin

Beyaz sabuna ek bulaşık makinesi parlatıcısı bir de aspirin
Bu asiprin temizlik ürünü galiba, birkaç kez gördüm ama evde yok. Parlatıcı ve granül beyaz sabun var şimdilik. Onlar yeter herhalde ya. Ben başlıyorum, bez seçimi de yapabilirsem.

Makrofiberler su tutuyor onlarla silinmez halı çok zor olur yani.
Eski bir lif varsa çok iyi olur ya da naylonlu bir bez varsa. Halı fırçası varsa direk o suya batırıp onunla fırçalanabilir.

Ne olursa olsun silinmiş yerin üstünden eski bir havluyla geçmek lazım ıslanan kiri emmesi için

Hah tamam lif var. Ne zamandır bir işe yarar diye atmadım. Naylonumsu hem de. Klimayı da açarım en son ve kurur hemen yerler. Ay çok sevindim şimdi. sağ olun. Hepiniz.

Havlu yada lif ile siliyorum ben ihtiyaç halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…