- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah'ım tez vakitte yazdığını görür inşallah bu gözlerMaalesef yok
Ah kuzum çok duygulandımKızlar en son pazar sabah 9 da günaydın mesajı yazmış buraya Astral bizde nasil havadan sudan konuşmuşuz hep beraber.
Kim böyle olacağını bilebilirdi ki.İçimde bi his vardı deprem ile ilgili havada gariplik vardı gökyüzü basık ve kırmızımsı oluyordu ve boğuk çok kapanan bi hava.Deprem havası var sanki diyordum anneme.Annemde yok yaa demişti. Depremden bi gün önce gece namaz kılıp zikir çekince gördüğüm rüyada bana hayatı sorgulatmıştı.Teneffüs dünyanın ne kadar boş hevesler olduğunu görüyor musun işte deniyodu.Boş hırslar,arzular gereksiz telaşaler ölüm böyle ansızın geliyor diye.
Oğlum depremi izletmemizi istedi bir ay önce falandı izletip anlattım nasıl duracağını gösterdik o akşam.
Bi ev vardı alamamıştik iyi ki diyorum şimdi asla o binaya giremezdim eski yapiydi çünkü.
Allah' ım herkesi korusun.Sizlerde bana hakkınızı helal edin kızlar.Tamamen karamsar olmaktan değil yanlış anlamayın helallik istemek istiyorum hepinizden sadece.
Bende bilmiyordum umarım iyilerdir ..._ASTRAL_ Antepte olduğunu bilmiyordum umarım sende ailende iyisinizdir.
Allahım çok acıAnnesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Canım iyi olunda önemli olan bu şimdiİnanın bildiğim herşeyi unutum anlayışınıza sığınıyorum teşekkürleri dualara karşılık veremiyorum tepkisizleşdik yaşananlar yorgunluk kaygı mahvetti
Ne olur dualarınız hiç bırakmayım ben hissetmesemde gönlüm hissetsin
Teşekkürlerim sonsuz bunu bilin
Okullar, belediyeler topluyor ayrıca sms de atabilirsin. Trendyolda bağış kartları da var.Sorduğun için Allah razı canım.Ablamlardayiz çocukları uyuttuk uykum geliyor biraz yatıp dinleneceğiz.
Helikopter geziyor dünden beri maraştan yaralı getiriliyor sanırım Şehir hastanesine.
Eşim gidicez arkadaşlarla diyor hataya maraşa doğru ama bizim burada şuan riskli korkum var ne yalan söylim.
Sabaha ilk iş eşya göndermek istiyorum nereden öğrenilir kızlar yazar mısınız?
Bebek bezi maması ilk aklıma gelen evde battaniye yastık çok kullanılmamış. Nakti göndermek istiyorum inş.
Kuzen ahbap derneğine göndermiş.
Yaralarınızı sarsın RabbimBiz vardık kızlar
Sağ kalktık enkaz altında değiliz çok şükür diyorsun değil miKızlar sabahı ettik hamd olsun gecenin karanlığına göre bi tık rahatlama geliyor insana
Ona cevap yazdım bende yol da gösterdim fakat hala aynı kafadaydiBiri de çarşafının eşyasının derdine düşen vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?