Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar en son pazar sabah 9 da günaydın mesajı yazmış buraya Astral bizde nasil havadan sudan konuşmuşuz hep beraber.
Kim böyle olacağını bilebilirdi ki.İçimde bi his vardı deprem ile ilgili havada gariplik vardı gökyüzü basık ve kırmızımsı oluyordu ve boğuk çok kapanan bi hava.Deprem havası var sanki diyordum anneme.Annemde yok yaa demişti. Depremden bi gün önce gece namaz kılıp zikir çekince gördüğüm rüyada bana hayatı sorgulatmıştı.Teneffüs dünyanın ne kadar boş hevesler olduğunu görüyor musun işte deniyodu.Boş hırslar,arzular gereksiz telaşaler ölüm böyle ansızın geliyor diye.
Oğlum depremi izletmemizi istedi bir ay önce falandı izletip anlattım nasıl duracağını gösterdik o akşam.
Bi ev vardı alamamıştik iyi ki diyorum şimdi asla o binaya giremezdim eski yapiydi çünkü.
Allah' ım herkesi korusun.Sizlerde bana hakkınızı helal edin kızlar.Tamamen karamsar olmaktan değil yanlış anlamayın helallik istemek istiyorum hepinizden sadece.

Ah kuzum çok duygulandım
Elimden gelen tüm dualara katılıyorum
Tüm hepiniz için
Varsa helal olsun sende helal et
İyi bı konuya değindin hepimizin helallik alması lazım aslında

Annesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Allahım çok acı

Canım iyi olunda önemli olan bu şimdi

Teneffus Zili içimi titrettin rabbim hissettirmis sanki hazırlamış korumus sizi
Güzel bir nimet aslında ne mutlu sana diyesim geldi yaşadığın felaket için değil yanlış anlama içimden gecenleri yazıyorum
Kurtulduğunuz için rabbim herkesi feraha çıkarsın ...

Okullar, belediyeler topluyor ayrıca sms de atabilirsin. Trendyolda bağış kartları da var.

Benden yana hepinize helal olsun
Hepiniz abla anne arkadss gibi yaklastiniz derdimi dinlediniz dinliyorsunuz da
Hakkınızı helal edin
Ayrı kaldigimda bile aklıma hep geliyordunuz inanın ki
Allah hepinizden razı olsun
O kadar güzel kalbiniz var ki görmeden çok yakın hissettim hepinizi

Bu olanlar İslam'a sarilmada en büyük vesile canlı canlı örneği duruyor yaşanıyor aslında
Teneffüsun dedigi gibi ne kadsr boş bı dünya halbu ki

Namazı kuranı zikri boslardim
Burda daha çok düzene oturtmaya başladım

Rabbime şükürler olsun içime işledi
Kaç gündür kalkamadım sabah namazına içime dert oluyodu bugün kalktım şükür
Kur'an okuyorum elimden geldiğince Yasin okuyorum vs zikirlerr katılmaya başladım

Velhasıl vesile olanlardsn da Allah razı olsun

Nasjl desem inanjn 17 yaşında kendi istegimle ailemi ikna ederej girdim tesettüre
Ama ibadetm çok zayıftı çok utanıyordm bu halimden

Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın

Uzun olduysa k.bakmayin kendimden yola çıktım sadece

İbadetlerimi yoğun işler vs olduğunda da duzene koymayi başarıcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…