Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ona cevap yazdım bende yol da gösterdim fakat hala aynı kafadaydi
Yeni evliymis hanfendi
Allah islah etsin öylesini ne diyelim önce malatyadan akşam da maraş dan depremzedeler getirdi eşim eve getirseydin dedim gelenlerden afat kayıt ile yerleştiriyor teklif ettim dedi de içim rahat etmiyor otelde kalacak olmalarına

Ne güzel tubis böyle mesajlar okuyunca ben çok mutlu oluyorum. Allah daim etsin ibadetlerini.

Dün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.

Kimbilir o kadınlarında ne işi gücü vardı okul başlayacak yapacaklardı ya da yapmış tertemiz hazırlardı.

Ütü sepetini gördükçe içim gidiyor efserin o akşam ki yıkama çabası aklıma geliyor. Herkes çocuğunu hazırladı. Kar yağacak diye seviniyorduk

Gözlerimden süzülüyor bonusum

Banyo yapamıyorum tedirginim. O insanların artık bir düzeni yok evladı yok annesi babası kardeşi eşi yok

Sağ kalktık enkaz altında değiliz çok şükür diyorsun değil mi
Hamd olsun diyoruz her zaman ama Naci Görür ün açıklaması bizi korkuttu.
Çocuklar için endişe ediyorum Adana için bı ekip kuruluyor denildi haberde deprem bizim gerçeğimiz cidden ona göre yaşamak lazım.
Evlerimiz 30 yıldan fazla deprem görmüş hasar muhakkak var.
Annemlerin de öyle.

Teneffus Zili helal olsun sen de helal et hakkını hepiniz edin
Allah razı olsun canım.
Helal olsun Bonusum sizi tanıdığıma çok mutluyum gerçekten.
Rahatlıyorum buraya yazınca ailemle konuşuyoruz tabi ama çocuklar var.Artık yanlarında deprem konusunu çok fazla konuşmamaya çalışıyorum.

Bırakın şöyle insanları onların kalbinde olmayanı biz koyamayız. Onların kalbinin karalığı kendinlerine en büyük ceza zaten.
Öyle cidden eşimin bikaç akrabası şu depremde kavgaya tutuşmuş silah sıkmalar falan.
Ya Allah aşkına Tufan da gönderse Rabbim kalpler katılaşmış onlar hala mı ders çıkarmıyor dedim.Kendi pisliklerin de boğulsun insanlar ne halde bunlar neyin peşinde hala.
Kirli işler yapan insanlar bunlar. Evimizden uzak olsunlar.

Okullar, belediyeler topluyor ayrıca sms de atabilirsin. Trendyolda bağış kartları da var.Eki Görüntüle 3204101
SMS attık olmadı telefondan kaynaklıydı sanırım.
Bugün gidicektim okula güya eşim yola çıkıyormuş arkadaşının annesini getirmeye gidicekmiş Urfada kalmışlar.
Çocukları tek yada birine bırakamıyorum ama bakacağım inş.

Ah kuzum çok duygulandım
Elimden gelen tüm dualara katılıyorum
Tüm hepiniz için
Varsa helal olsun sende helal et
İyi bı konuya değindin hepimizin helallik alması lazım aslında
Allah razı olsun canım aynen ben dün halamı da gördüm konuştuk ayrılırken hakkını helal et hala dedim.
Herkesin gözlerde bir buğu var zaten.Aklımız enkazdakiler de biz girip çıkıyoruz bunada hamd olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin afetlerde vefat eden kardeşlerimiz iman üzere ise inş. şehit derecesinde zaten.
Bu yönden düşününce içim rahatlıyor ama ateş bu başka bir şey değil.Yetimler,evsiz kalanlar aile acısı insanı düşünürken bile mahvediyor.
Onların o soğukta hala çıkarılmaması içimi yiyor.

bende yana hepinize hakkım helal olsun kardeşlerim birbirimizi görmeden aramızda manevi bir bağ oluştu. 1999 kocaeli depremini yaşayan biri olarak gerçekten zor geçiyor benim içinde günler.

elimden geldiğince dua topiklerindeyim. deprem yaşayan kardeşlerimiz için ülkemiz için dualar etmeye çalışıyorum. buraya gelip okuyorum sizlerden haber almak için. hepiniz ALLAH'a emanet olun

RABBİM cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…