Ona cevap yazdım bende yol da gösterdim fakat hala aynı kafadaydi
Yeni evliymis hanfendi
Allah islah etsin öylesini ne diyelim önce malatyadan akşam da maraş dan depremzedeler getirdi eşim eve getirseydin dedim gelenlerden afat kayıt ile yerleştiriyor teklif ettim dedi de içim rahat etmiyor otelde kalacak olmalarınaOna cevap yazdım bende yol da gösterdim fakat hala aynı kafadaydi
Yeni evliymis hanfendi
Ne güzel tubis böyle mesajlar okuyunca ben çok mutlu oluyorum. Allah daim etsin ibadetlerini.Bu olanlar İslam'a sarilmada en büyük vesile canlı canlı örneği duruyor yaşanıyor aslında
Teneffüsun dedigi gibi ne kadsr boş bı dünya halbu ki
Namazı kuranı zikri boslardim
Burda daha çok düzene oturtmaya başladım
Rabbime şükürler olsun içime işledi
Kaç gündür kalkamadım sabah namazına içime dert oluyodu bugün kalktım şükür
Kur'an okuyorum elimden geldiğince Yasin okuyorum vs zikirlerr katılmaya başladım
Velhasıl vesile olanlardsn da Allah razı olsun
Nasjl desem inanjn 17 yaşında kendi istegimle ailemi ikna ederej girdim tesettüre
Ama ibadetm çok zayıftı çok utanıyordm bu halimden
Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Uzun olduysa k.bakmayin kendimden yola çıktım sadece
İbadetlerimi yoğun işler vs olduğunda da duzene koymayi başarıcam insallah
Bırakın şöyle insanları onların kalbinde olmayanı biz koyamayız. Onların kalbinin karalığı kendinlerine en büyük ceza zaten.
Gördüm gördüm sabah ahSweet banlanınca okudum ne işim olur benim.
Diğeri de yardım başlığı gibiydi depremzedeler diye okuyunca
Gördüm gördüm sabah ah
Gözlerimden süzülüyor bonusumDün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.
Kimbilir o kadınlarında ne işi gücü vardı okul başlayacak yapacaklardı ya da yapmış tertemiz hazırlardı.
Ütü sepetini gördükçe içim gidiyor efserin o akşam ki yıkama çabası aklıma geliyor. Herkes çocuğunu hazırladı. Kar yağacak diye seviniyorduk
Banyo yapamıyorum tedirginim. O insanların artık bir düzeni yok evladı yok annesi babası kardeşi eşi yokDün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.
Kimbilir o kadınlarında ne işi gücü vardı okul başlayacak yapacaklardı ya da yapmış tertemiz hazırlardı.
Ütü sepetini gördükçe içim gidiyor efserin o akşam ki yıkama çabası aklıma geliyor. Herkes çocuğunu hazırladı. Kar yağacak diye seviniyorduk
Banyo yapamıyorum tedirginim. O insanların artık bir düzeni yok evladı yok annesi babası kardeşi eşi yok
Hamd olsun diyoruz her zaman ama Naci Görür ün açıklaması bizi korkuttu.Sağ kalktık enkaz altında değiliz çok şükür diyorsun değil mi
Allah razı olsun canım.Teneffus Zili helal olsun sen de helal et hakkını hepiniz edin
Öyle cidden eşimin bikaç akrabası şu depremde kavgaya tutuşmuş silah sıkmalar falan.Bırakın şöyle insanları onların kalbinde olmayanı biz koyamayız. Onların kalbinin karalığı kendinlerine en büyük ceza zaten.
SMS attık olmadı telefondan kaynaklıydı sanırım.Okullar, belediyeler topluyor ayrıca sms de atabilirsin. Trendyolda bağış kartları da var.Eki Görüntüle 3204101
Antalya değil mi? Ben öyle hatırlıyorum
Antep yazmıştı bizim gruba bi ara canım
Allah razı olsun canım aynen ben dün halamı da gördüm konuştuk ayrılırken hakkını helal et hala dedim.Ah kuzum çok duygulandım
Elimden gelen tüm dualara katılıyorum
Tüm hepiniz için
Varsa helal olsun sende helal et
İyi bı konuya değindin hepimizin helallik alması lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?