Aynı düşünceler hepDün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.
Kimbilir o kadınlarında ne işi gücü vardı okul başlayacak yapacaklardı ya da yapmış tertemiz hazırlardı.
Ütü sepetini gördükçe içim gidiyor efserin o akşam ki yıkama çabası aklıma geliyor. Herkes çocuğunu hazırladı. Kar yağacak diye seviniyorduk
Jesim çok şükür sağlar bir an önce kavuşursun inşallahKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Kontes erzurumda değil miydi ben öyle hatırladımK Kitapkontesi
Kızlar etiketleyemedim.bu arkadaşımızı bilen varmı.ablasini tanıyorum zeynolin.adiyamanda oturuyor benim kiz kardeşimin topiginde ydi.hic haber yok.adiyamanda oturuyordu. Hamileydi
Dün girmiş K Kitapkontesi amaK Kitapkontesi
Kızlar etiketleyemedim.bu arkadaşımızı bilen varmı.ablasini tanıyorum zeynolin.adiyamanda oturuyor benim kiz kardeşimin topiginde ydi.hic haber yok.adiyamanda oturuyordu. Hamileydi
Maalesef artık mesaj atıp sormaya utanıyorummalipina Nın babasından hala haber yok şartlar çok ağır ya
Ah bonus ah inan hep böyle düşünüyorum ev işi yaparken en çok da efser geliyor aklımaDün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.
Kimbilir o kadınlarında ne işi gücü vardı okul başlayacak yapacaklardı ya da yapmış tertemiz hazırlardı.
Ütü sepetini gördükçe içim gidiyor efserin o akşam ki yıkama çabası aklıma geliyor. Herkes çocuğunu hazırladı. Kar yağacak diye seviniyorduk
Sağol canım Allah razı olsunNe güzel tubis böyle mesajlar okuyunca ben çok mutlu oluyorum. Allah daim etsin ibadetlerini.
Hep aynı düşüncelerDün evi biraz toparladım banyo falan bi ağlama geldi.
Yaaa göremedim ben.insallah buraya yazar .ablasindan haber alırımDün girmiş K Kitapkontesi ama
Helal olsun canim benim.sende bize et.Hep aynı düşünceler
Okullar açılacaktı... Kar yağacaktı...
Güzel bir hafta başlayacaktı.
Bu saat oldu ağzıma lokma koymadım. Kime ne faydası var, kime ne? ama işte elim kolum kalkmadı. Çocuklara hazırladım, ben yemek istemedim canım istemiyor.
Sosyal medyada can sıkan kötü şeyler görüyor sinirleniyorum. Tv açsam ağlıyorum.
Açmasam meraktayım.
Çocuklar da hem görsün hem çok görmesin istiyorum.
Görsün bilsinler, duyarsız olacaklarına bilsinler ki büyük bir felaket yaşıyoruz. İleride hatırlasınlar.
Ama korku da oluşmasın işte.
Yüzüm gözüm şişti valla çok darlanıyorum.
Ben darlanayım ama yaa ben burda darlanayım ama o insanların yeri genişlesin Allahım, ferahlık ver dayanma gücü ver de açılsın üzerindeki ağırlıklar.
Napsak ne etsek bir gün bunları da unutacak mıyız? İnsan ne kadar nankör..
Çok karışığım kusura bakmayın.
Helalleşmişsiniz. Bunu normal zamanlarda da yapmak lazımmış ara sıra.
Benden yana helal olsun, sevdiniz içinize aldınız. Bana da helal edersiniz inşallah.
Rutinimize şükrederdim hep. Meğer az şükrediyormuşum. İnsan her saniye şükretse yetersizmiş.
Helal olsun hepinize helal olsunHelal olsun canim benim.sende bize et.
Dün gece kalktim resmen kalbim sızladi.cama yağmur vurdu sevinirdim normal zamanda.ama üzdü beni.
Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum.nasil bi duyguysa.
Inşallah vefat edenler su an çok mutludurlar
Evet bende hatırlıyorum hatta iyiyim diye yazdı çok şükür.Dün girmiş K Kitapkontesi ama
Yazdı canım ilk gün yazdı hatta iyiyiz şükür demişti.Yaaa göremedim ben.insallah buraya yazar .ablasindan haber alırım
Bende aynı hisleri yaşıyorum canım.Helal olsun.Hep aynı düşünceler
Okullar açılacaktı... Kar yağacaktı...
Güzel bir hafta başlayacaktı.
Bu saat oldu ağzıma lokma koymadım. Kime ne faydası var, kime ne? ama işte elim kolum kalkmadı. Çocuklara hazırladım, ben yemek istemedim canım istemiyor.
Sosyal medyada can sıkan kötü şeyler görüyor sinirleniyorum. Tv açsam ağlıyorum.
Açmasam meraktayım.
Çocuklar da hem görsün hem çok görmesin istiyorum.
Görsün bilsinler, duyarsız olacaklarına bilsinler ki büyük bir felaket yaşıyoruz. İleride hatırlasınlar.
Ama korku da oluşmasın işte.
Yüzüm gözüm şişti valla çok darlanıyorum.
Ben darlanayım ama yaa ben burda darlanayım ama o insanların yeri genişlesin Allahım, ferahlık ver dayanma gücü ver de açılsın üzerindeki ağırlıklar.
Napsak ne etsek bir gün bunları da unutacak mıyız? İnsan ne kadar nankör..
Çok karışığım kusura bakmayın.
Helalleşmişsiniz. Bunu normal zamanlarda da yapmak lazımmış ara sıra.
Benden yana helal olsun, sevdiniz içinize aldınız. Bana da helal edersiniz inşallah.
Rutinimize şükrederdim hep. Meğer az şükrediyormuşum. İnsan her saniye şükretse yetersizmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?