Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı düşünceler hep

Jesim çok şükür sağlar bir an önce kavuşursun inşallah

Uyuyamadığım bir gece daha geçirdim
Çalışmak zorundayım idare ediyorum
Gözümü haberlerden alamıyorum
Dua edebiliyorum sadece
Deprem çantası hazırladım evde, daha öncede vardı uzun zaman durdu sonra dağıtmıştım şimdi yeniden topladım
Her şey Allahtan ama benim kul aklım, zayıf ruhum çözemiyor, kabullenemiyor
İnsanların soğukta çaresiz kaldığını, enkaz altında beklediğini düşünmek aklımın sınırlarını zorluyor
Hayat devam ediyorda bir yerde takılıp kalmış gibiyim
Bölgede ailesi akrabaları olan komşularım var herkes perişan, yan komşum Antep li, tüm sülalesinin evleri yıkılmış hemde yeni yeni binalar, lüks siteler... herkes sokakta, can kayıpları var. KK da Nisa var bölgede tanıdığım onunla irtibat kurabildim, şükür eşi ve kızıyla arabalarına sığınabilmişler ama evleri hasar almış
Eşimin köyünden iki yardım tırı çıkarıldı biraz onun organizasyonu ile uğraştık
Kendi bireysel yardımlarımı yaptım, bölgede enkazdan çıkarılan hayvanların tahliyesi ile ilgili uğraştık, yıkılan barınaklar var, açıkta kalan ev hayvanları var her şey çok zor....
Bugün organize sanayi yönetiminin hazırladığı tıra destek vermeye çalışıyorum, mama,bez aldım, biraz çocuk eşyası ve evden battaniyelerimi topladım. Akut'a , Ahbap'a ve Afad'a elimden geldiğince destek yolladım
Hayatta başetmekte zorlandığım tek duygu çaresizlik, 99 depreminde de böyle olmuştum uzun zaman toplanamadım, elim ermeyince gücüm yetmeyince ruhum çöküyor. Dua guruplarından etiket yapıyorsunuz Allah razı olsun ama şu an sayılı düzenli okuyacak güçte değilim, becerebildikçe sürekli okuyorum, Rabbime tutunmaya çalışıyorum, hepimize merhamet etsin inşallah, afetlerle, hastalıklarla terbiye etmesin bizi...
Bende durum bu dostlar, İstanbul'a gelmeyi başaran olursa evim, kapım açık, yerim var seve seve paylaşırım her şeyi, Rabbime emanet olun

K Kitapkontesi
Kızlar etiketleyemedim.bu arkadaşımızı bilen varmı.ablasini tanıyorum zeynolin.adiyamanda oturuyor benim kiz kardeşimin topiginde ydi.hic haber yok.adiyamanda oturuyordu. Hamileydi
Kontes erzurumda değil miydi ben öyle hatırladım

Ah bonus ah inan hep böyle düşünüyorum ev işi yaparken en çok da efser geliyor aklıma
Hele o enkazlark görünce eşyalar resimler vs yataklar içim gidiyor agliyorum

Hep aynı düşünceler
Okullar açılacaktı... Kar yağacaktı...
Güzel bir hafta başlayacaktı.

Bu saat oldu ağzıma lokma koymadım. Kime ne faydası var, kime ne? ama işte elim kolum kalkmadı. Çocuklara hazırladım, ben yemek istemedim canım istemiyor.

Sosyal medyada can sıkan kötü şeyler görüyor sinirleniyorum. Tv açsam ağlıyorum.
Açmasam meraktayım.
Çocuklar da hem görsün hem çok görmesin istiyorum.
Görsün bilsinler, duyarsız olacaklarına bilsinler ki büyük bir felaket yaşıyoruz. İleride hatırlasınlar.
Ama korku da oluşmasın işte.

Yüzüm gözüm şişti valla çok darlanıyorum.
Ben darlanayım ama yaa ben burda darlanayım ama o insanların yeri genişlesin Allahım, ferahlık ver dayanma gücü ver de açılsın üzerindeki ağırlıklar.
Napsak ne etsek bir gün bunları da unutacak mıyız? İnsan ne kadar nankör..
Çok karışığım kusura bakmayın.
Helalleşmişsiniz. Bunu normal zamanlarda da yapmak lazımmış ara sıra.
Benden yana helal olsun, sevdiniz içinize aldınız. Bana da helal edersiniz inşallah.
Rutinimize şükrederdim hep. Meğer az şükrediyormuşum. İnsan her saniye şükretse yetersizmiş.

Helal olsun canim benim.sende bize et.
Dün gece kalktim resmen kalbim sızladi.cama yağmur vurdu sevinirdim normal zamanda.ama üzdü beni.
Kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum.nasil bi duyguysa.
Inşallah vefat edenler su an çok mutludurlar

Helal olsun hepinize helal olsun

Henüz her şey çok taze, içinde bulunduğmuz ruh hali sağlıklı değil. Sen de terkedilmiş değilsin Ama normaldir sanırım böyle düşünceler.....

Şu felaketle daha da iyi idrak ediyorum ki
Dünya Müminin zindanı, kafirin cennetiymiş.
İmanımız var, gidenler güzel yerlerdeler şüphesiz. Sadece acıtıyor işte insanın canını. Bizlerin de bu olayda imtihanı bu.

Bende aynı hisleri yaşıyorum canım.Helal olsun. Evimde sakince oturmak ne güzel bi şükür sebebiymiş meğer.
Şimdi o eve giremez oldum tek duramıyorum korku sarıyor.
Çocuklara bakıyorum yetim çocukları görünce Allah onları korusun karşılarına her zaman iyi insanlar çıkarsın inş.
Psikolojileri nasıl toparlanacak.
O çaresizlik kimsesizlik hissi beni bitiren bı duygu.
Ama Allah var o kimsesizlerin kimsesi Suriye de dehşet içinde yüzlerce ceset savaş üzerine deprem, açlık Allah'ım müslümanlar her daim dünyada imtihanlarda.
Dünya müminin zindanı.

Teneffus Zili şükürler olsun iyisiniz. Depremi hissetmediğim halde içimde çok büyük korku var. Kolay değil teneffüs yaşadıkların. İnşallah zamanla her şey düzelecek. Yaralarımızı birlikte saracağız. Allah tan başka sığınabileceğimiz yok. Burada birbirimizle gönül bağı kurduk. Sesinizi duymadım, görünüşünüzü bilmiyorum ama bana arkadaş, abla oldunuz her daim. Varsa eğer hakkım helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Allah yardımcımız olsun.

Efser ulaşmanıza çok sevindim. Ara ara bizi haberdar et. Sen ve diğer arkadaşlarım hep aklımda ve dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…