Cok sukur iyiyiz yakinlarim da iyiler, Rabbim zorda olan kardeslerimizin yardimcisi olsun
Yazmış canım hepimizin kafası gittiYaaa göremedim ben.insallah buraya yazar .ablasindan haber alırım
İnşallah canım Allah razı olsunTeneffus Zili şükürler olsun iyisiniz. Depremi hissetmediğim halde içimde çok büyük korku var. Kolay değil teneffüs yaşadıkların. İnşallah zamanla her şey düzelecek. Yaralarımızı birlikte saracağız. Allah tan başka sığınabileceğimiz yok. Burada birbirimizle gönül bağı kurduk. Sesinizi duymadım, görünüşünüzü bilmiyorum ama bana arkadaş, abla oldunuz her daim. Varsa eğer hakkım helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Allah yardımcımız olsun.
Efser ulaşmanıza çok sevindim. Ara ara bizi haberdar et. Sen ve diğer arkadaşlarım hep aklımda ve dualarımdasınız.
Ankaradayız kuzumEfser canim nasilsiniz nerdesiniz
Çok şükürYazmış canım hepimizin kafası gitti
İyisiniz insallahAkşama istabul
Allahım yollarını açık etsin. Güçlerine güç katsın aminnEşim 2 buçuk saatlik uykuyla tekrar maraş a gitti şirketce konteynirler kömür ve odun da yüklediler onlara eşlik edecek dönüşte gelecekleri getirecekler
_ASTRAL_ çok merak ediyorum
Hanımlar lütfen güvendiğiniz birine iletişim bilginizi verin buradan maalesef ki böyle durumlarda çaresiz kalıyoruz
_ASTRAL_ ı ben de çok merak ediyorum.
İnşallah alt yapı sorunundan dolayı İnternete giremiyordur. İnşallah buraya girmek aklına gelmediği için giremiyordur.
Allah darda koymasın.
İnşallah sağlığını duyur be astral, hadi valla bekliyoruz..
İyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?@-ASTRAL- NERDESIN
Hadi bi merhaba
Etiketlerinizi gördüm Allah razı olsun merak etmişsiniz. İyiyiz. Sizler de iyisiniz inşallah_ASTRAL_ beğenilerini gördüm gelmişsin
Biz de sıkıntı yok canım o tarafta olanlara yandık hem de ne yandıkEtiketlerinizi gördüm Allah razı olsun merak etmişsiniz. İyiyiz. Sizler de iyisiniz inşallah
Tarifi mümkün değil yaşanan acıların. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Biz de sıkıntı yok canım o tarafta olanlara yandık hem de ne yandık
Şükürler olsunİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?