Kocaelindeyim efser kapım açık buyur gel canımBiz istabuldayız kızlar kendime geldilce yazarım
Özelden çok teklifler geldi söylenecek sözüm edilecek teşekkürlerim yetersiz şu an ben yerleştim ama akılım geride kalanlara inşallah sizler gibi insanlarla karşılaşsın özelikle nebekli yaşlılara yardım etsinKocaelindeyim efser kapım açık buyur gel canım
Efser bir ihtiyac olursa bende burdayim. Kendi derdimden seni unuttum. Annemler akrabalar antepten geldi, simdiden arayan soran ulaşan yardim etmek isteyen oluyor sana da ulastiririm her türlü bir alo de yeter.Özelden çok teklifler geldi söylenecek sözüm edilecek teşekkürlerim yetersiz şu an ben yerleştim ama akılım geride kalanlara inşallah sizler gibi insanlarla karşılaşsın özelikle nebekli yaşlılara yardım etsin
Kizlar annemler geldi amcamlar kuzenim bebekleri hepsi bizdeler cok şükür. Cocuklar cok korkmuş çizgi filim actik eşim misir patlatti onlari oyaliyor. Annemleri baska odaya aldim surekli agliyorlar yengemle haber izliyorlar cocuklar etkilenmesin dedik. Amcam camiye gitti diyor imamla konusacagim bana mikrofonu versin aciklama yapacagim orda ne haldeydik. Amca bi dur dedim birde seni alacaklar iceri kış vakti ugrastirma. Diger akrabalar da kayseri ankara bolu vs yol uzeri hep cocuklarina yakinlarina gittiler. Bizde durumlar bu.
Ben akil sagligimi yitirirdim sanirim. Bin şükür geldiler ya. Ama yemiyor icmiyorlar agir travma atlatiyorlar surekli agliyor dua ediyorlar. Annem evden inerken kolunu kırmış 2 gün o halde beklemis. Agridigini soyleyememis bile kimseye millet o haldeyken.Şükür ki geldiler canım ya orda olsaydılar hala
İletişim bilgisi için, siteden bildirim geldi bu gün. bence iyi oldu en azından yönetimden bile ulaşılır._ASTRAL_ çok merak ediyorum
Hanımlar lütfen güvendiğiniz birine iletişim bilginizi verin buradan maalesef ki böyle durumlarda çaresiz kalıyoruz
Geçmiş olsun. Çok şükür yanınızdalar. Allah beterinden korusunBen akil sagligimi yitirirdim sanirim. Bin şükür geldiler ya. Ama yemiyor icmiyorlar agir travma atlatiyorlar surekli agliyor dua ediyorlar. Annem evden inerken kolunu kırmış 2 gün o halde beklemis. Agridigini soyleyememis bile kimseye millet o haldeyken.
Bin şükür canim. Seni de merak etmis herkes yeni gördüm ve antepliymisin sende. Cok sevindim iyi olmana. Arkadaslara olmasa da yönetimin gönderdiği bildirime en azindan numarani gir kazen abi ulasir boyle zamanlarda bize de haber eder.Geçmiş olsun. Çok şükür yanınızdalar. Allah beterinden korusun
Ben bir çok kişiye numaramı attım özelden eşim deprem bölgesine gidiyor oralardan gelmek isteyenleri alsın diye malatya ile maraşa gidiliyor kyk ve boş evi olanlar da açtı konaklamak için birçok kişi gelmek istemiyor dün bir aile üç çocuğunu göndermiş en büyüğü 17 yaşında kendileri gelmemiş biz idare ederiz çocuklar gitsin hasta oldular demişler birde yaşlı olanları göndermişler ...bugünde afşin elbistan tarafına gidiyorlar yoldalar oralardan gelecek olursa getireceklerBin şükür canim. Seni de merak etmis herkes yeni gördüm ve antepliymisin sende. Cok sevindim iyi olmana. Arkadaslara olmasa da yönetimin gönderdiği bildirime en azindan numarani gir kazen abi ulasir boyle zamanlarda bize de haber eder.
Allah razi olsun annem diyor orda gidecek akrabasi kimsesi olmayan cok kisi kaldi diyor.Ben bir çok kişiye numaramı attım özelden eşim deprem bölgesine gidiyor oralardan gelmek isteyenleri alsın diye malatya ile maraşa gidiliyor kyk ve boş evi olanlar da açtı konaklamak için birçok kişi gelmek istemiyor dün bir aile üç çocuğunu göndermiş en büyüğü 17 yaşında kendileri gelmemiş biz idare ederiz çocuklar gitsin hasta oldular demişler birde yaşlı olanları göndermişler ...bugünde afşin elbistan tarafına gidiyorlar yoldalar oralardan gelecek olursa getirecekler
Ahh çok sevindimİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Oh şükür iyi olun keskeniyi olun dualr sizinleİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Çok sevindim canım yanındalar şimdi.Allah razi olsun annem diyor orda gidecek akrabasi kimsesi olmayan cok kisi kaldi diyor.
CanımHayırlı geceler kızlar.. Herkes iyidir inş.eşim 2 saat önce geldi erkek kardeşlerimle yarın sabah tekrar gidicekler.
Yardımlar götürülecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?