Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Ahh yaa Astral
Vallahi içime serin su serpildi.
Rabbimize şükürler olsun.
Sen iyisin de yardım mı teklif ediyorsun, maşallah.çok sevindim, hoşgeldin

CanımAllah yardımcıları olsun
Sende iyimisin cocjklar ailen?
Amin Allah razı olsun Tubisim.İyiyiz elhamdülillah biraz psikolojik olarak toparladım iki ablam var ötekine geçtik.Giriş katta müstakil herkesler iyi.
Ablam az önce şöyle yaparsın kapılarla ilgili anlatıyor.İki kapı var bahçeyede açılan anlattı rehavete de kapılmayalım dedi tetikte olalım diye.

Çok sevindim tenefusum çok
Umarım hepiniz daha da iyi olcaksinjz

Türkiye olarak keşke herkes müstakil daire olsa tüm evler böylece enkaz derdimiz olmasa
Her yer apartman her yer burda bile düşünüyorum rabbim esirgesin kacicak kalcak yerimiz bile yok etrafa her yer. Bina elektirkk direği
Boşluk bile yok aslında yeni yasayla musakil tek katlılar olsa hepsi yeni eski tüm apartmanlar

Yanlış anlaşılmasın tenefessum lütfen nasıl yazacağımı bilmedigimden yazıyorum

Burda en azından müstakil daireler
Zengin isi maddi durumun Cok iyi olcak ve merkezden uzak olacak o şekilde yapılı

Lütfen müstakil oturan diger arkadaşlarımda kardeslerimde yanlis anlamayin yanlış laf ettiysem affedin

Ve yanımdaki tüm Apartmsnlards doliyor hrmrn tirilyonlara satıldığı halde

Ama aynı fiyata keşke hep müstakil olsa
Arsa geniş olduğu halde
Çok mu saçma düşüncem bilmiyorum ama bi an böyle düşündüm

Allah razı olsun Tubisim ama enkaz kalkmadıkça iyi olamayacağız.
Bugünleri de hiç unutmayacağız insanların çaresizliği aklımdan çıkmıyor.
Aynen aynen hepimiz öyleyiz nasıl unutulur ki 99 depremi unutuldu mu ki bu unutlsun
En çok yürek yangını olan doğal afet bence rabbim herkesi feraha çıkarsın hep dualardahyiz hep

Saçma değil de mümkünsüz Tubiscim.
Kalabalığız.
Müstakil olmasa da yatay mimari, çok sağlam binalar, deprem riski çok olan bölgelerin yerleşim yeri olmaması vs çeşitli tedbirler alınabilir elbet.
En tepeden tırnağa herkes işini düzgün yapmalı, yoksa daha çok canımız yanar.
Olası bir Marmara depremini yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. Allahım korusun göstermesin. Lakin bilimsel de bir gerçeklik var.
Devletimiz tez vakitte bu konunun üstüne düşmeli.
Düşsün.
Allahım Allahım, kaldıramayız daha fazlasını

Doğru söylüyorsun pinhanim

Allah razı olsun Tubisim ama enkaz kalkmadıkça iyi olamayacağız.
Bugünleri de hiç unutmayacağız insanların çaresizliği aklımdan çıkmıyor.
Unutamayacağız...
İnsan olan unutamaz. Belki bugunki gibi ağlamayacağız ama kor gibi kalacak. Allah hiçbir acıyı ilk günki gibi bırakmıyor. Büyük nimet.
Kahrolduğum detayları bu can çıkmadıkça unutmam herhalde. Acımı ifade edemiyorum.
Allah sizleri, oradakileri, aşağıdakileri yukarıdakileri korusun canım, hem bedenen hem ruhen sizleri feraha çıkarsın.
Biz uzaktayız ama bizlere de ferahlık versin zira içimiz kavruldu.

Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız

Cok gecmis olsun canim iyi olmaniza cok sevindim cok sukur rabbime emanetsiniz

Dualarimzidasiniz dut Allah yardımcınız olsun bizde açınızı yaşıyoruz hissediyoruz iyi haberlerlr gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…