- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Biliyoruz Tubiş kalbindeki niyet önemli olan sende evdekilere bakıyorsun zaten bu da senin hayrın.Ah elimden gelse ah kaç kişiyi alırım gider araba tutar getirrim valla
Biliyoruz Tubiş kalbindeki niyet önemli olan sende evdekilere bakıyorsun zaten bu da senin hayrın.
Ahh yaa Astralİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Amin Allah razı olsun Tubisim.İyiyiz elhamdülillah biraz psikolojik olarak toparladım iki ablam var ötekine geçtik.Giriş katta müstakil herkesler iyi.CanımAllah yardımcıları olsun
Sende iyimisin cocjklar ailen?
Çok sevindim tenefusum çokAmin Allah razı olsun Tubisim.İyiyiz elhamdülillah biraz psikolojik olarak toparladım iki ablam var ötekine geçtik.Giriş katta müstakil herkesler iyi.
Ablam az önce şöyle yaparsın kapılarla ilgili anlatıyor.İki kapı var bahçeyede açılan anlattı rehavete de kapılmayalım dedi tetikte olalım diye.
Allah razı olsun Tubisim ama enkaz kalkmadıkça iyi olamayacağız.Çok sevindim tenefusum çok
Umarım hepiniz daha da iyi olcaksinjz
Aynen aynen hepimiz öyleyiz nasıl unutulur ki 99 depremi unutuldu mu ki bu unutlsunAllah razı olsun Tubisim ama enkaz kalkmadıkça iyi olamayacağız.
Bugünleri de hiç unutmayacağızinsanların çaresizliği aklımdan çıkmıyor.
Saçma değil de mümkünsüz Tubiscim.Türkiye olarak keşke herkes müstakil daire olsa tüm evler böylece enkaz derdimiz olmasa
Her yer apartman her yer burda bile düşünüyorum rabbim esirgesin kacicak kalcak yerimiz bile yok etrafa her yer. Bina elektirkk direği
Boşluk bile yok aslında yeni yasayla musakil tek katlılar olsa hepsi yeni eski tüm apartmanlar
Yanlış anlaşılmasın tenefessum lütfen nasıl yazacağımı bilmedigimden yazıyorum
Burda en azından müstakil daireler
Zengin isi maddi durumun Cok iyi olcak ve merkezden uzak olacak o şekilde yapılı
Lütfen müstakil oturan diger arkadaşlarımda kardeslerimde yanlis anlamayin yanlış laf ettiysem affedin
Ve yanımdaki tüm Apartmsnlards doliyor hrmrn tirilyonlara satıldığı halde
Ama aynı fiyata keşke hep müstakil olsa
Arsa geniş olduğu halde
Çok mu saçma düşüncem bilmiyorum ama bi an böyle düşündüm
Doğru söylüyorsun pinhanimSaçma değil de mümkünsüz Tubiscim.
Kalabalığız.
Müstakil olmasa da yatay mimari, çok sağlam binalar, deprem riski çok olan bölgelerin yerleşim yeri olmaması vs çeşitli tedbirler alınabilir elbet.
En tepeden tırnağa herkes işini düzgün yapmalı, yoksa daha çok canımız yanar.
Olası bir Marmara depremini yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. Allahım korusun göstermesin. Lakin bilimsel de bir gerçeklik var.
Devletimiz tez vakitte bu konunun üstüne düşmeli.
Düşsün.
Allahım Allahım, kaldıramayız daha fazlasını
Allah razı olsun Tubisim ama enkaz kalkmadıkça iyi olamayacağız.
Bugünleri de hiç unutmayacağızinsanların çaresizliği aklımdan çıkmıyor.
Kuzucumm en azindan birlikte olacaklarHemşirecik bı yazı yazdi hepten kötü oldum
Öyle de ne bliim yaKuzucumm en azindan birlikte olacaklar
Kim olsa degil bir kol iki kolunuda verirdi eminimÖyle de ne bliim yakafa kalmadı ki rabbim çıkış yolu versin ayırmasın babsindan
Tabi orası öyle hemsirem tabiki ama üzülmedim değil babasına elimde olmadanKim olsa degil bir kol iki kolunuda verirdi eminim
Sorma valla benimde oyle, her haberde icim gidiyorTabi orası öyle hemsirem tabiki ama üzülmedim değil babasına elimde olmadan
Cok gecmis olsun canim iyi olmaniza cok sevindim cok sukurHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Dualarimzidasiniz dut Allah yardımcınız olsun bizde açınızı yaşıyoruz hissediyoruz iyi haberlerlr gelHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?