Allah razı olsunCok gecmis olsun canim iyi olmaniza cok sevindim cok sukurrabbime emanetsiniz
Inanmayin oyle soylentilere siz allah korusunAllah razı olsunpsikolojik olarak bitik durumdayız. Doğalgaz su ve yer yer elektrik yok.
Bir büyük deprem daha olacak diye söylentiler var
Araç ve benzin sıkıntısı var canım . Aynı zamanda yollar da yarılmış vaziyette.Inanmayin oyle soylentilere siz allah korusuninşallah gececek bu sıkıntılı zamanlar yeterki caniniz sag olsun. Gelebiliyorsaniz bu taraflara doğru gelin canim
Butun yollar acilmis canim aciklama yapildi, yardim getiren otobuslerin hepsi ucretsiz getiriyor, kapim açık ulasabilirseniz beklerimAraç ve benzin sıkıntısı var canım . Aynı zamanda yollar da yarılmış vaziyette.
Allah razı olsun canım ❤ iyi ki varsınızButun yollar acilmis canim aciklama yapildi, yardim getiren otobuslerin hepsi ucretsiz getiriyor, kapim açık ulasabilirseniz beklerim
Estağfurullah canım bizim mahalle ve hiç lüks değil bildiğin sıradan evler.Türkiye olarak keşke herkes müstakil daire olsa tüm evler böylece enkaz derdimiz olmasa
Her yer apartman her yer burda bile düşünüyorum rabbim esirgesin kacicak kalcak yerimiz bile yok etrafa her yer. Bina elektirkk direği
Boşluk bile yok aslında yeni yasayla musakil tek katlılar olsa hepsi yeni eski tüm apartmanlar
Yanlış anlaşılmasın tenefessum lütfen nasıl yazacağımı bilmedigimden yazıyorum
Burda en azından müstakil daireler
Zengin isi maddi durumun Cok iyi olcak ve merkezden uzak olacak o şekilde yapılı
Lütfen müstakil oturan diger arkadaşlarımda kardeslerimde yanlis anlamayin yanlış laf ettiysem affedin
Ve yanımdaki tüm Apartmsnlards doliyor hrmrn tirilyonlara satıldığı halde
Ama aynı fiyata keşke hep müstakil olsa
Arsa geniş olduğu halde
Çok mu saçma düşüncem bilmiyorum ama bi an böyle düşündüm
Hemşire sen Manisa da mısın?Butun yollar acilmis canim aciklama yapildi, yardim getiren otobuslerin hepsi ucretsiz getiriyor, kapim açık ulasabilirseniz beklerim
Evet canim salihlideyimHemşire sen Manisa da mısın?Benim çokça akrabam var Manisa Salihli de.
İyi olmanıza çok sevindim canım.Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Oo hemşerim diyim sanaEvet canim salihlideyimsen buralimisin
Özelden yazmak istiyorum ama bulamadım yazamıyorum sen yaz.Lütfen çocuklar için senin için bana yazarsan çok mutlu olurum.Hayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
rabbim enkaz altındakilere yardım etsin,yakınlarına sabır versin. Hayatını kaybedenler için rabbimden rahmet diliyorum. Anlatılamaz bişeydi yaşadığımız. Hala aklınıza gelen herşeye ihtiyaç var. En önemlisi dualarınıza. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız
Bir ayağın burada o zamanOo hemşerim diyim sanaanne tarafından baba tarafından çokca orada Manisalı değilim.
Kuzenim orada dostum evli iki çocuğu var.
Büyük iki adet ısıtıcı da var evde gönderebilirimHayırlı geceler ❤ tek tek alıntı yapamadım. Biz iyiyiz. Hala sallanıyoruz. Evlere giremiyoruz. Çok şükür ne bizde ne yakınlarımızda bişey yok. Ama evler hasarlı. Yeme ,içme ve ısınmada sıkıntı çektik ilk 2 gün. Bugün yeme içme sıkıntısı yaşamadık. İlk gün yiyecek 1 lokma kuru ekmek bulamadık. Çocuklar açlıktan ağlayıp durdu. Halimize şükür binlerce kez. Şu an bi okuldayız. Küçük bi ısıtıcı idare ediyor bizi. Dışarısı buz gibi.
Gelirsem sana uğrarımBir ayağın burada o zamanziyarete gel bizi
Annem babam taziyelere geliyorlar o kadar oradanda gelen oluyor ama hiç gitmedim Manisa'ya.Bir ayağın burada o zamanziyarete gel bizi
Evet simdi eskisi gibi insanlar birbirine sicak degil maalesefAnnem babam taziyelere geliyorlar o kadar oradanda gelen oluyor ama hiç gitmedim Manisa'ya.
Bizimkiler birbirine bağlıdır hala cenazeleri hiç atlamazlar.
Babam bu yıl 4,5 defa gitmiştir memlekete İzmir e falan geldi.
Eskiler başka yahu şimdi o sıcaklık değer yok oldu.
Sıkılırsan söyle kuzenle tanışmak istersen seni tanıştırim kafa kızdır güvenilirdir çevrede yaptı orada Adanadan gelin gitti.Evet simdi eskisi gibi insanlar birbirine sicak degil maalesefsalihli kendi yaginda kavrulan kucuk bir sehir gibi bende alismaya çalışıyorum. Ama insanlari aşırı sicak kanli surekli köylere cagiriyorlar gelin diye
Canım çok teşekkür ederim. Bizden daha çok ihtiyacı olan insanlar var.İyi olmanıza çok sevindim canım.Eşim yarın çıkıyor inş.benden istediğin birşey var mı? Sana ulaştırmak isterim.
Yada gelmek istiyorsanız yer ayarlayabilirler mı soralım.
Lütfen..Teşekkür edilecek ne yaptik ki DutCanım çok teşekkür ederim. Bizden daha çok ihtiyacı olan insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?