Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun psikolojik olarak bitik durumdayız. Doğalgaz su ve yer yer elektrik yok.
Bir büyük deprem daha olacak diye söylentiler var
Inanmayin oyle soylentilere siz allah korusun inşallah gececek bu sıkıntılı zamanlar yeterki caniniz sag olsun. Gelebiliyorsaniz bu taraflara doğru gelin canim

Inanmayin oyle soylentilere siz allah korusun inşallah gececek bu sıkıntılı zamanlar yeterki caniniz sag olsun. Gelebiliyorsaniz bu taraflara doğru gelin canim
Araç ve benzin sıkıntısı var canım . Aynı zamanda yollar da yarılmış vaziyette.

Estağfurullah canım bizim mahalle ve hiç lüks değil bildiğin sıradan evler.
Ama şu zamanda nimet gibi..Mahallede çok güzel müstakiller yapılmaya başlayınca fiyatlar arttı bizlerde yapamadık.
Ablamın evi çok güzel mesela maşallah lüks apartman dairesine değişmem benim de müstakil beğenim hep var.
Bi arsam var muhit bize çok ters inş.biraz değer alırsa annemleri kardeşlerimi alıp yatay mimari şeklinde ev yapmak istiyorum en büyük arzum.
Rabbim kim isterse Onada nasip etsin.
Gayette yapilabilir mümkün devlete ait arsalar var halka açılsın ev yapalım.
Babamlar bu işle uğraşiyor yaptıkları evler taş gibi mahallede de yaptıkları yer çok maşallah. Tubisim şimdi malzemeler berbat bu etkiliyor.
Onlar yaparken o kadar dikkat ediyorlar ki titizlikle yapıyorlar.
Hatta eşimin babası ben nasıl uğrastim bu evi yaparken diyordu çokca beton demir var.
30 yıllık ev göze batan çatlak yok.
Ama deprem nereyi yıkar belli olmaz.
Eşimin de elinden gelir girişirsek yapabiliriz nakit yok kredi kullanmıyoruz hiçbirimiz.

İyi olmanıza çok sevindim canım. Eşim yarın çıkıyor inş.benden istediğin birşey var mı? Sana ulaştırmak isterim.
Yada gelmek istiyorsanız yer ayarlayabilirler mı soralım.

Özelden yazmak istiyorum ama bulamadım yazamıyorum sen yaz.Lütfen çocuklar için senin için bana yazarsan çok mutlu olurum.

Büyük iki adet ısıtıcı da var evde gönderebilirim

Bir ayağın burada o zaman ziyarete gel bizi
Annem babam taziyelere geliyorlar o kadar oradanda gelen oluyor ama hiç gitmedim Manisa'ya.
Bizimkiler birbirine bağlıdır hala cenazeleri hiç atlamazlar.
Babam bu yıl 4,5 defa gitmiştir memlekete İzmir e falan geldi.
Eskiler başka yahu şimdi o sıcaklık değer yok oldu.

Evet simdi eskisi gibi insanlar birbirine sicak degil maalesef salihli kendi yaginda kavrulan kucuk bir sehir gibi bende alismaya çalışıyorum. Ama insanlari aşırı sicak kanli surekli köylere cagiriyorlar gelin diye

Evet simdi eskisi gibi insanlar birbirine sicak degil maalesef salihli kendi yaginda kavrulan kucuk bir sehir gibi bende alismaya çalışıyorum. Ama insanlari aşırı sicak kanli surekli köylere cagiriyorlar gelin diye
Sıkılırsan söyle kuzenle tanışmak istersen seni tanıştırim kafa kızdır güvenilirdir çevrede yaptı orada Adanadan gelin gitti.

İyi olmanıza çok sevindim canım. Eşim yarın çıkıyor inş.benden istediğin birşey var mı? Sana ulaştırmak isterim.
Yada gelmek istiyorsanız yer ayarlayabilirler mı soralım.
Canım çok teşekkür ederim. Bizden daha çok ihtiyacı olan insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…