Desteklerinizi bilmek görmek yetiyor inan. Böyle durumlarda insan en çok desteğe ihtiyaç duyuyomuşLütfen..Teşekkür edilecek ne yaptik ki Dut
Burada Tubisim arsan olursa ev yapmak daha uyguna geliyor.:)Türkiye olarak keşke herkes müstakil daire olsa tüm evler böylece enkaz derdimiz olmasa
Her yer apartman her yer burda bile düşünüyorum rabbim esirgesin kacicak kalcak yerimiz bile yok etrafa her yer. Bina elektirkk direği
Boşluk bile yok aslında yeni yasayla musakil tek katlılar olsa hepsi yeni eski tüm apartmanlar
Yanlış anlaşılmasın tenefessum lütfen nasıl yazacağımı bilmedigimden yazıyorum
Burda en azından müstakil daireler
Zengin isi maddi durumun Cok iyi olcak ve merkezden uzak olacak o şekilde yapılı
Lütfen müstakil oturan diger arkadaşlarımda kardeslerimde yanlis anlamayin yanlış laf ettiysem affedin
Ve yanımdaki tüm Apartmsnlards doliyor hrmrn tirilyonlara satıldığı halde
Ama aynı fiyata keşke hep müstakil olsa
Arsa geniş olduğu halde
Çok mu saçma düşüncem bilmiyorum ama bi an böyle düşündüm
Dualarımız kalbimiz hep sizlerle bir yanımızı kaybetmiş gibiyiz hepimiz ruh gibi dolanıyoruz.Desteklerinizi bilmek görmek yetiyor inan. Böyle durumlarda insan en çok desteğe ihtiyaç duyuyomuşdualarınızı eksik etmeyin yeter.
Dualarımız kalbimiz hep sizlerle bir yanımızı kaybetmiş gibiyiz hepimiz ruh gibi dolanıyoruz.
Seni aradım şimdi bende unuttum Antep'te miydin İstanbul mu şükür iyisin yaAllah razi olsun annem diyor orda gidecek akrabasi kimsesi olmayan cok kisi kaldi diyor.
Rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah hepinizr ne kadar güzel ince düşünen insanlarEstağfurullah canım bizim mahalle ve hiç lüks değil bildiğin sıradan evler.
Ama şu zamanda nimet gibi..Mahallede çok güzel müstakiller yapılmaya başlayınca fiyatlar arttı bizlerde yapamadık.
Ablamın evi çok güzel mesela maşallah lüks apartman dairesine değişmem benim de müstakil beğenim hep var.
Bi arsam var muhit bize çok ters inş.biraz değer alırsa annemleri kardeşlerimi alıp yatay mimari şeklinde ev yapmak istiyorum en büyük arzum.
Rabbim kim isterse Onada nasip etsin.
Gayette yapilabilir mümkün devlete ait arsalar var halka açılsın ev yapalım.
Babamlar bu işle uğraşiyor yaptıkları evler taş gibi mahallede de yaptıkları yer çok maşallah. Tubisim şimdi malzemeler berbat bu etkiliyor.
Onlar yaparken o kadar dikkat ediyorlar ki titizlikle yapıyorlar.
Hatta eşimin babası ben nasıl uğrastim bu evi yaparken diyordu çokca beton demir var.
30 yıllık ev göze batan çatlak yok.
Ama deprem nereyi yıkar belli olmaz.
Eşimin de elinden gelir girişirsek yapabiliriz nakit yok kredi kullanmıyoruz hiçbirimiz.
Allahım çok şükür çok merak ettikİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Gozun aydin canim hepsi sag salim yaninda. Senden ricam onlara tv sosyal medya izletme, izledikce daha kotu oluyo insan, biraz kafalarini toplamaları icin bu haberlerden uzak kalsinlarKizlar annemler geldi amcamlar kuzenim bebekleri hepsi bizdeler cok şükür. Cocuklar cok korkmuş çizgi filim actik eşim misir patlatti onlari oyaliyor. Annemleri baska odaya aldim surekli agliyorlar yengemle haber izliyorlar cocuklar etkilenmesin dedik. Amcam camiye gitti diyor imamla konusacagim bana mikrofonu versin aciklama yapacagim orda ne haldeydik. Amca bi dur dedim birde seni alacaklar iceri kış vakti ugrastirma. Diger akrabalar da kayseri ankara bolu vs yol uzeri hep cocuklarina yakinlarina gittiler. Bizde durumlar bu.
Zor günler Jesim seni çok iyi anlıyorum elim varıp ben de yazamadımEfser bir ihtiyac olursa bende burdayim. Kendi derdimden seni unuttum. Annemler akrabalar antepten geldi, simdiden arayan soran ulaşan yardim etmek isteyen oluyor sana da ulastiririm her türlü bir alo de yeter.
Çok geçmiş olsun canım, o söylentiler hep oluyor, hatta saat bile veriyorlar. Kötü niyetli insanlar milletin tedirginliğinden zevk alıyorAllah razı olsunpsikolojik olarak bitik durumdayız. Doğalgaz su ve yer yer elektrik yok.
Bir büyük deprem daha olacak diye söylentiler var
Çok şükür canim sende iyisinİyiyim hamdolsun. İnternetimiz yoktu giremedim. Sizler nasılsınız? Antepte olup yardıma ihtiyacı olan var mı?
Dürüst taşeron, müteahhit bulmak çok zor olmuş.Rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah hepinizr ne kadar güzel ince düşünen insanlar
aynen dediğin gibi malzeme ve ısı bilmek laf olsun diye yapmamak
Allah babandan razı olsun
Evet ya Adana için saati vererek bi bildiri atmışlar WhatsApptan sağlıklı ruh halinde olmadığımız için ne kadar inanmasakta acaba dedi herkes.Çok geçmiş olsun canım, o söylentiler hep oluyor, hatta saat bile veriyorlar. Kötü niyetli insanlar milletin tedirginliğinden zevk alıyor
Ahh yaa Astral
Vallahi içime serin su serpildi.
Rabbimize şükürler olsun.
Sen iyisin de yardım mı teklif ediyorsun, maşallah.çok sevindim, hoşgeldin
Allahım çok şükür çok merak ettik
İyiyiz hamdolsun. Merak edip sorandan da Allah razı olsunÇok şükür canim sende iyisin
Jes çok geçmiş olsun hepinizeKizlar annemler geldi amcamlar kuzenim bebekleri hepsi bizdeler cok şükür. Cocuklar cok korkmuş çizgi filim actik eşim misir patlatti onlari oyaliyor. Annemleri baska odaya aldim surekli agliyorlar yengemle haber izliyorlar cocuklar etkilenmesin dedik. Amcam camiye gitti diyor imamla konusacagim bana mikrofonu versin aciklama yapacagim orda ne haldeydik. Amca bi dur dedim birde seni alacaklar iceri kış vakti ugrastirma. Diger akrabalar da kayseri ankara bolu vs yol uzeri hep cocuklarina yakinlarina gittiler. Bizde durumlar bu.
Geldim negom. İyi olmaya çalışıyorum. Ufak bi sarsıntıda beter oldum sürekli korkuyorum avizeye bakıyorum. Allahım orda insanlar neler yaşadı sürekli ağlıyorum haberlere bakıp bakıpsweetgirlcandy gelmişsin nasılsın?
Kuzum nerdeydinGeldim negom. İyi olmaya çalışıyorum. Ufak bi sarsıntıda beter oldum sürekli korkuyorum avizeye bakıyorum. Allahım orda insanlar neler yaşadı sürekli ağlıyorum haberlere bakıp bakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?