Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burada Tubisim arsan olursa ev yapmak daha uyguna geliyor.:)
Hala daireden uyguna gelen yerler var.
Haa illaki şehrin göbeğinde istersen belki dairenin üstü bi fiyat olur.
Eşimin ablası iki kat 600 bine mal ettiler şehrin göbeğinde iyi bı semtte.
Eski harabe bi ev aldılar kepçeyle kaldırıldı sonra ev yaptılar çok geniş bir arsa kalmadı ama arabalarıni katıyorlar vede biraz arkada bı bölüm toprak var.Terası var o bile yeter.Asma yapıyorlar çardak biber salçası yapıyorlar burada teras çok işlev görüyor.

Rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah hepinizr ne kadar güzel ince düşünen insanlar
aynen dediğin gibi malzeme ve ısı bilmek laf olsun diye yapmamak
Allah babandan razı olsun

Gozun aydin canim hepsi sag salim yaninda. Senden ricam onlara tv sosyal medya izletme, izledikce daha kotu oluyo insan, biraz kafalarini toplamaları icin bu haberlerden uzak kalsinlar

Efser bir ihtiyac olursa bende burdayim. Kendi derdimden seni unuttum. Annemler akrabalar antepten geldi, simdiden arayan soran ulaşan yardim etmek isteyen oluyor sana da ulastiririm her türlü bir alo de yeter.
Zor günler Jesim seni çok iyi anlıyorum elim varıp ben de yazamadım
Sağol bir tanem bir şey olursa söylerim

Allah razı olsun psikolojik olarak bitik durumdayız. Doğalgaz su ve yer yer elektrik yok.
Bir büyük deprem daha olacak diye söylentiler var
Çok geçmiş olsun canım, o söylentiler hep oluyor, hatta saat bile veriyorlar. Kötü niyetli insanlar milletin tedirginliğinden zevk alıyor

Rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah hepinizr ne kadar güzel ince düşünen insanlar
aynen dediğin gibi malzeme ve ısı bilmek laf olsun diye yapmamak
Allah babandan razı olsun
Dürüst taşeron, müteahhit bulmak çok zor olmuş.
Dedemle konuştuk memlekette gece iki defa sallantı olmuş dedi.

Çok geçmiş olsun canım, o söylentiler hep oluyor, hatta saat bile veriyorlar. Kötü niyetli insanlar milletin tedirginliğinden zevk alıyor
Evet ya Adana için saati vererek bi bildiri atmışlar WhatsApptan sağlıklı ruh halinde olmadığımız için ne kadar inanmasakta acaba dedi herkes.
Hatta Fransa gece 3,4 gibi olacağının bildirisini yapmış dediler.
Tetikte olmakta fayda var ama bunlar asılsız şeyler.Haysiyet yoksunları zevk alıyorlar sanırım.

Ahh yaa Astral
Vallahi içime serin su serpildi.
Rabbimize şükürler olsun.
Sen iyisin de yardım mı teklif ediyorsun, maşallah.çok sevindim, hoşgeldin

Allahım çok şükür çok merak ettik

D u t _ASTRAL_ canlar iyi olmanıza çok sevindik dualarımız sizlerle RABBİM bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun
Destek isterseniz yazın burdayız

Çok şükür canim sende iyisin
İyiyiz hamdolsun. Merak edip sorandan da Allah razı olsun

Jes çok geçmiş olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…