- 2 Ağustos 2013
- 38.467
- 129.786
- 798
Kırıkkaledeyim ikinci depremde sallandık bizde. Ufacık sarsıntı bile mahvetti beni. Kızım olduğu için korkuyorum ne yaparım ederim diye. Hele ki o yavruları gördükçeKuzum nerdeydin
Canım hosgeldin sen nerede yaşıyordun ablam belki yazdın ama unuttumGeldim negom. İyi olmaya çalışıyorum. Ufak bi sarsıntıda beter oldum sürekli korkuyorum avizeye bakıyorum. Allahım orda insanlar neler yaşadı sürekli ağlıyorum haberlere bakıp bakıp
Sorma sorma nasilda güçlü büyuklermis gibi davranıyorlar göz yaşlarına boğuldum resmen ...Kırıkkaledeyim ikinci depremde sallandık bizde. Ufacık sarsıntı bile mahvetti beni. Kızım olduğu için korkuyorum ne yaparım ederim diye. Hele ki o yavruları gördükçe
Kırıkkaledeyim ablaCanım hosgeldin sen nerede yaşıyordun ablam belki yazdın ama unuttum
Allahım çok büyük yaa. O kadar saat aç susuz duruyor minnacık bebekler çocuklar. Hiç bir şey olmamış gibi. Hele bi tanesi burası çok sıcak su verin diyor rabbim onu ısıtmış o soğuktaSorma sorma nasilda güçlü büyuklermis gibi davranıyorlar göz yaşlarına boğuldum resmen ...
Bende Allahım enkaz altında kalmayalım ne olur diye yatıyorum küçüğü ben yanıma yatırıyorum büyük babasıyla. Orada ki insanların halini tahayyül edemiyorumKırıkkaledeyim ikinci depremde sallandık bizde. Ufacık sarsıntı bile mahvetti beni. Kızım olduğu için korkuyorum ne yaparım ederim diye. Hele ki o yavruları gördükçe
Ya gerçekten benimde aklım almıyor.çocuklarla önceleri oynarken battaniye falan yüzüme örttüklerinde bile dayanamam nefesim kesilir.inan aklım almıyor.kücucuk delikten görünen insan var.Bende Allahım enkaz altında kalmayalım ne olur diye yatıyorum küçüğü ben yanıma yatırıyorum büyük babasıyla. Orada ki insanların halini tahayyül edemiyorum
Canım yaa biz çok hissetmemize rağmen neler geliyor aklımıza uyuyamıyoruz Allah'a emanetsiniz hepiniz.Eşimin vardiyasi geceye döndü..gece ise gidiyor.Allah'a emanet diyip yattim.ruyamdada evde deprem oluyordu. Çocuklarla kaçıyorduk falan
Aynıyım bende yüzümü örtemem...Ya gerçekten benimde aklım almıyor.çocuklarla önceleri oynarken battaniye falan yüzüme örttüklerinde bile dayanamam nefesim kesilir.inan aklım almıyor.kücucuk delikten görünen insan var.
Rabbim bi şekilde yaşatıyor mucize bi şekılde
Amin canım allah razı olsunD u t çok geçmiş olsun tekrar canım gecicek inşallah Rabbim birdaha yaşatmasın. Dualarimizdasiniz hep
Sağol canım hepimiz Allah'a emanetizCanım yaa biz çok hissetmemize rağmen neler geliyor aklımıza uyuyamıyoruz Allah'a emanetsiniz hepiniz.
Siz annende mi kalıyodunuz derenSağol canım hepimiz Allah'a emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?