Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geldim negom. İyi olmaya çalışıyorum. Ufak bi sarsıntıda beter oldum sürekli korkuyorum avizeye bakıyorum. Allahım orda insanlar neler yaşadı sürekli ağlıyorum haberlere bakıp bakıp
Canım hosgeldin sen nerede yaşıyordun ablam belki yazdın ama unuttum

Kırıkkaledeyim ikinci depremde sallandık bizde. Ufacık sarsıntı bile mahvetti beni. Kızım olduğu için korkuyorum ne yaparım ederim diye. Hele ki o yavruları gördükçe
Sorma sorma nasilda güçlü büyuklermis gibi davranıyorlar göz yaşlarına boğuldum resmen ...

Sorma sorma nasilda güçlü büyuklermis gibi davranıyorlar göz yaşlarına boğuldum resmen ...
Allahım çok büyük yaa. O kadar saat aç susuz duruyor minnacık bebekler çocuklar. Hiç bir şey olmamış gibi. Hele bi tanesi burası çok sıcak su verin diyor rabbim onu ısıtmış o soğukta

Kırıkkaledeyim ikinci depremde sallandık bizde. Ufacık sarsıntı bile mahvetti beni. Kızım olduğu için korkuyorum ne yaparım ederim diye. Hele ki o yavruları gördükçe
Bende Allahım enkaz altında kalmayalım ne olur diye yatıyorum küçüğü ben yanıma yatırıyorum büyük babasıyla. Orada ki insanların halini tahayyül edemiyorum

Bende Allahım enkaz altında kalmayalım ne olur diye yatıyorum küçüğü ben yanıma yatırıyorum büyük babasıyla. Orada ki insanların halini tahayyül edemiyorum
Ya gerçekten benimde aklım almıyor.çocuklarla önceleri oynarken battaniye falan yüzüme örttüklerinde bile dayanamam nefesim kesilir.inan aklım almıyor.kücucuk delikten görünen insan var.
Rabbim bi şekilde yaşatıyor mucize bi şekılde

Aynıyım bende yüzümü örtemem...

Bu sayfayı görmek içimi parçaladı.
Düzenli evimiz...
Evsiz kalan insanları düşündükçe ağlıyorum.
Nasıl sarılacak bu kadar yara, bilmiyorum.
Ne zaman huzurla uyuyacak herkes? O korkular nasıl dinecek bilmiyorum.
Ne zaman üşümeyecek çocuklar, ne zaman dinecek insanların bu kaygıları...
Yardım et Mevlâ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…