golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Evet canim yazmış topige görüştük cok sükurZeynolini merak etmiştiniz yazmış iyiyiz diyeO1deren87
Yok canim evdeyiz biz.mersinde çatlaklar var bazı binalarda ama çok şükür yıkım olmadı.ama adanada cok var.Siz annende mi kalıyodunuz deren
Bir ses bir nefes sesi aranıyor ses gelen bir yere nasıl ekip cagirmamislarKizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
Aynı şekilde hamile kadında kurtarın demiş ama çıkarmayacaklarını anlayınca umutlanmasin diye ses etmeden ordan ayrilmislar
Rabbim yakınlarına sabırlar versiinn negom.
Molozlar agirmis heralde büyük vinç lazımmış oda yokmusBir ses bir nefes sesi aranıyor ses gelen bir yere nasıl ekip cagirmamislar
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin
Kizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
Aynı şekilde hamile kadında kurtarın demiş ama çıkarmayacaklarını anlayınca umutlanmasin diye ses etmeden ordan ayrilmislar
Maalesef böyle çok varmış canım çünkü çok fazla yıkım var içim aklım almıyor.Bir ses bir nefes sesi aranıyor ses gelen bir yere nasıl ekip cagirmamislar
Allah rahmet eylesin
İkinci gün canlı yayında anlatmayacağımız şeylerde var dedi.Adiyaman a yardım hiç ulaşmamıştı inanın diyodu Muhabir gece bizler buradan geçince yardım çığlıkları sesleri işitiyoruz dendi.Kizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
AyyyyKizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
Mekanı cennet olsun
Evet öyleymiş
İkinci gün canlı yayında anlatmayacağımız şeylerde var dedi.Adiyaman a yardım hiç ulaşmamıştı inanın diyodu Muhabir gece bizler buradan geçince yardım çığlıkları sesleri işitiyoruz dendi.
Hiçbir şey yapamıyoruz diyordu tüylerim ürperdi.
Biri yeğenin kurtulması için kolunun kesilmesi zorunda kalınmış diye söylendi.
O da kesin demiş onay vermiş hastaneye kaldırılınca vefat etmiş.
Doğru mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?