Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı cumalar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim oradaki insanların yardımcısı olsun. Yakınlarını kaybedenlere sabırlar versin. Tez zamanda yaralarını saralım inşallah.

Kizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
Aynı şekilde hamile kadında kurtarın demiş ama çıkarmayacaklarını anlayınca umutlanmasin diye ses etmeden ordan ayrilmislar

Bir ses bir nefes sesi aranıyor ses gelen bir yere nasıl ekip cagirmamislar

İkinci gün canlı yayında anlatmayacağımız şeylerde var dedi.Adiyaman a yardım hiç ulaşmamıştı inanın diyodu Muhabir gece bizler buradan geçince yardım çığlıkları sesleri işitiyoruz dendi.
Hiçbir şey yapamıyoruz diyordu tüylerim ürperdi.
Biri yeğenin kurtulması için kolunun kesilmesi zorunda kalınmış diye söylendi.
O da kesin demiş onay vermiş hastaneye kaldırılınca vefat etmiş.
Doğru mu bilmiyorum.

Bi teyze de 200 kişilik bi apartmanda yığınlan molozlara hiç dokunulmadığını anlatıyordu içerisinde oğlu ve torunları varmış.
4 gün diyodu ben inanıyorum yaşıyorlar onlar üşümez çünkü uyku tulumu giymişlerdi oğlum onları korur o Dr.onları korumuştur diye.
Hiç yetişilemiyor keşke ilk gün dünyadan arama kurtarma için binlerce ekip gelinseydi.
4.alarm seviyesinin anlamı buydu.
Yine yalnız bırakıldık.
İnsanları ölüme terk ettiler müslümanız ya ondandır.

Ayyyy

Evet öyleymiş bugünde küçük bir kızın kolunu kestiler çıkarmak için. Allahım ne acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…