- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Öyle tiniminim insan düşününce tüyleri ürpertiyor ben hayır bildiğim şermiş.Bebişin de vakti var hayırlı bi zaman da bebişte gelir inş.Havaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Yaşadığımız olaylar sonucu bunun bir hayrı olduğunu duada asla aceleci olmamam gerektiğini öğretti bana.
Onlarada çok geçmiş olsun.Evet dün 3kez hafif sallanmis. Benimde adanadan kızkardeşim geldi.dun.oda evine giremiyor cok sükur evde sıkıntı yokta. Eşi istanbul da .
Bizim içinde iyi oldu.
canım urfadayız. Çok şükür bizden kimseye bişey olmadı. Eve gidemiyorum korkuyorum.D u t ne durumdasınız? Ailen ne durumda? Kardeşin vardı burada o iyi mi bu arada?
Öyle gerçekten Allah herşeyin hayırlısını nasip etsinHavaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Yaşadığımız olaylar sonucu bunun bir hayrı olduğunu duada asla aceleci olmamam gerektiğini öğretti bana.
Annenlerle beraber misin canım? Ev hasar almadı demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Umarım korkularınız geçer Allah maddi manevi güç kuvvet versin.canım urfadayız. Çok şükür bizden kimseye bişey olmadı. Eve gidemiyorum korkuyorum.
Yakınlarını kaybeden arkadaşlara baş sağlığı ve sabır diliyorum
Hayırlı yolculuklar tinnoşum geldiniz miSize burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Rabbim daha kötüsünden korusun.Türkiye saatine göre 05:55 te uçağımız var.Hayırla sağlıkla gelmeyi Rabbim nasip etsinn.
Binerken yazarım gene sizlere
Annemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falanAnnenlerle beraber misin canım? Ev hasar almadı demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Umarım korkularınız geçer Allah maddi manevi güç kuvvet versin.
Geçmiş olsun canım benim girdi mi deden ameliyataKızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Anladım canım Allah selamet versin.Annemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan
Dutum çok geçmiş olsunAnnemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan
Geçmiş olsun canım arkadaşım. Ben de evimde değilim apartmanimiza daha sıra gelmedi denetlenecek sağlam denilince gecicez.Annemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan
Geçmiş olsun NurGeçmiş olsun canım arkadaşım. Ben de evimde değilim apartmanimiza daha sıra gelmedi denetlenecek sağlam denilince gecicez.
Nasıl geçecek bu günler nasıl toparlanicaz düşünmeden edemiyorum.
Çok teşekkür ederim fesleğenim yarın girecekmiş. Ona söylememiştik beyninde olduğunu kulağın arkasında demiştik bugün öğrenmiş modu düşmüşGeçmiş olsun canım benim girdi mi deden ameliyata
Teşekkür ederim bonusum Allah razı olsunsweetgirlcandy çok geçmiş olsun ❤
Kaç yaşındaÇok teşekkür ederim fesleğenim yarın girecekmiş. Ona söylememiştik beyninde olduğunu kulağın arkasında demiştik bugün öğrenmiş modu düşmüş
Teşekkür ederim bonusum Allah razı olsun
Amin cümlemize negomAnladım canım Allah selamet versin.
Amin canım amin hepimize geçmiş olsunDutum çok geçmiş olsunumarım cabucka toplanırsiniz
Bende bilmiyorum nurumGeçmiş olsun canım arkadaşım. Ben de evimde değilim apartmanimiza daha sıra gelmedi denetlenecek sağlam denilince gecicez.
Nasıl geçecek bu günler nasıl toparlanicaz düşünmeden edemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?