Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle tiniminim insan düşününce tüyleri ürpertiyor ben hayır bildiğim şermiş.Bebişin de vakti var hayırlı bi zaman da bebişte gelir inş.
Evet dün 3kez hafif sallanmis. Benimde adanadan kızkardeşim geldi.dun.oda evine giremiyor cok sükur evde sıkıntı yokta. Eşi istanbul da .
Bizim içinde iyi oldu.
Onlarada çok geçmiş olsun.Yanyana olmanız daha iyi.İyi yapmışsınız

D u t ne durumdasınız? Ailen ne durumda? Kardeşin vardı burada o iyi mi bu arada?
canım urfadayız. Çok şükür bizden kimseye bişey olmadı. Eve gidemiyorum korkuyorum.

Yakınlarını kaybeden arkadaşlara baş sağlığı ve sabır diliyorum

Öyle gerçekten Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

canım urfadayız. Çok şükür bizden kimseye bişey olmadı. Eve gidemiyorum korkuyorum.

Yakınlarını kaybeden arkadaşlara baş sağlığı ve sabır diliyorum
Annenlerle beraber misin canım? Ev hasar almadı demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Umarım korkularınız geçer Allah maddi manevi güç kuvvet versin.

Hayırlı yolculuklar tinnoşum geldiniz mi

Annenlerle beraber misin canım? Ev hasar almadı demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Umarım korkularınız geçer Allah maddi manevi güç kuvvet versin.
Annemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan

Kızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Geçmiş olsun canım benim girdi mi deden ameliyata

Annemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan
Geçmiş olsun canım arkadaşım. Ben de evimde değilim apartmanimiza daha sıra gelmedi denetlenecek sağlam denilince gecicez.
Nasıl geçecek bu günler nasıl toparlanicaz düşünmeden edemiyorum.

Geçmiş olsun canım arkadaşım. Ben de evimde değilim apartmanimiza daha sıra gelmedi denetlenecek sağlam denilince gecicez.
Geçmiş olsun Nur

Kaç yaşında

Anladım canım Allah selamet versin.
Amin cümlemize negom
Dutum çok geçmiş olsun umarım cabucka toplanırsiniz
Amin canım amin hepimize geçmiş olsun
Bende bilmiyorum nurum sağlam dediler ama hala eve girecek güç yok bende. Nasıl normale dönerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…