- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.773
- 798
85 yaşındaKaç yaşında
Allah razı olsun loramÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Maşallah85 yaşında
Bi gör Negom maşallah delikanlı gibi. Bu seneye kadar başı bile ağrımazdı. Bi diz ameliyatı oldu iki dizinden hastaneden çıktı yürümeye başladı hemen herkes şok. Diyoruz dedoş sana nazar değdi. Şimdi de böyle oldu işteMaşallah
Değer tabii inşallah iyi geçer canım ameliyatıBi gör Negom maşallah delikanlı gibi. Bu seneye kadar başı bile ağrımazdı. Bi diz ameliyatı oldu iki dizinden hastaneden çıktı yürümeye başladı hemen herkes şok. Diyoruz dedoş sana nazar değdi. Şimdi de böyle oldu işte
Bize de öyle diyorlar ama korkuyorum o evdenAnnemim evi ağır hasarlı negom. Bizimki az çatlak var ama sağlam raporu çıkmış. Ben kaynımlara geldim kv ler burda görümcem falan
Yerim tinnoş 18:44 ❤Aynı zaman diliminden hepinizee merhaba canlarımmmm
Saat bildirimi 18:42
Şimdi Elazığ uçağına bindik görüşürüz
Ay esommm onca acının içinde ne iyi geldinAynı zaman diliminden hepinizee merhaba canlarımmmm
Bende çok korkuyorumBize de öyle diyorlar ama korkuyorum o evden
Rabbim korkularımızı gidersinBende çok korkuyorum
Amin canımRabbim korkularımızı gidersin
Aynen canim.birbirimize destek oluyoruzÖyle tiniminim insan düşününce tüyleri ürpertiyor ben hayır bildiğim şermiş.Bebişin de vakti var hayırlı bi zaman da bebişte gelir inş.
Onlarada çok geçmiş olsun.Yanyana olmanız daha iyi.İyi yapmışsınız
Canııım hoşgeldinAynı zaman diliminden hepinizee merhaba canlarımmmm
Hoşgeldin canimAynı zaman diliminden hepinizee merhaba canlarımmmm
Hakkınızda hayırlısı olsun RABBİM aldığınız kararları hayırla sonuçlandırsınMerhaba güzel kadınlar
Rutin işlerime pek devam edemiyorum, dağılmış gibiyim
İşe gidip geliyorum ama çalışma verimsiz
Hafta sonu eşimle 2023 sonuna kadar İstanbul'dan taşınma kararı aldık, Trabzon Beşikdüzü'ne geçeceğiz nasipse
Eyt işlerinin tamamlanması, buradaki işlerin bitmesi falan ancak o zamanı bulur
Ailelerimizle konuştuk, görümcemlerde bizimle birlikte taşınacak, benim ailem asla yanaşmadı, nasıl bırakıp gideceksin moduna geçtiler oysa biz aynı şehirde kaç ayda bir görüyoruz birbirimizi.... İçimi en çok sızlatan annemin, babamın ve ölen oğlumun mezarları burada kalacak. Annemi sık ziyaret ediyorlar ama babama kimse gitmez benden başka, onu terk edeceğim gibi tuhaf bir his var içimdeHayatımı defalarca yıkıp kuran ben üstelik bu kez eşimde olmasına rağmen içimdeki buruk hisle başa çıkamıyorum. Düşünceler, yapılacak işler her şey gözümde büyüyor.
İlk günler daha bir soğukkanlı itidalliydim, şu an haberleri izleyemiyorum, sosyal medyayı kullanamıyorum, ota çöpe ağlıyorum... günler böyle geçiyor...
Tüm mesajları okuyamadım, Allahım hepimize yardım etsin, bizlere merhameti ile muamele etsin, hepiniz dualarımdasınız
Nasılsın iyimisin canım yazdığını görünce sevindimBende kızımın evine geçtim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?