Çok şükür var canım baya bata çıka gidilen yerler var kaldırımlar öyle.Aaa öyle çok kar mı var bizim burda hiç yok ya
Burada iki gündür ısınmaya başladı karlar eriyor. Cemre düştü malum.Slm kizlar napiyorsunuz.kizkardesim buradalar 1haftadır.o cok korkuyordu ama iyi oldu çok şükür.gunluk islerim haricinde bise yapmıyoruz.camasir bulasik zaten hiç bitmez.
Burdada sıcaklık cok yükseldi 17derece.ama bulutlu.haftaya 23lere çıkacakmış.
Doğru valla.şubat bi hışımla geldi gidiyor.Burada iki gündür ısınmaya başladı karlar eriyor. Cemre düştü malum.
Yeni başlamış baştan bakalım beraber sonunu getirememiştim.Yaa 5 dk önce dedim ki çocuklara yunusu izleyelim sizinle diye
Yine şükür yağdı kar Allah iyi etsinDoğru valla.şubat bi hışımla geldi gidiyor.
Yeni başlamış baştan bakalım beraber sonunu getirememiştim.
Yazlığa mı geçtiniz canım?Eşimin çuvallara basıp getirdiği giysileri katlayıp kulanılmayacakları ayıkladım topladım kullanacaklarımızı ayırı valiz yaptım
Kıza bir şeyler hazıladım yedi evde yalnızız bulaşıkları yıkayayım çamaşır var onları yıkayayım valizler üst kata çıkacak onlarıda akşam kızla yerleştirelim artık
Inşallah en yakın zamanda düzeninizi kurarsiniz canimEşimin çuvallara basıp getirdiği giysileri katlayıp kulanılmayacakları ayıkladım topladım kullanacaklarımızı ayırı valiz yaptım
Kıza bir şeyler hazıladım yedi evde yalnızız bulaşıkları yıkayayım çamaşır var onları yıkayayım valizler üst kata çıkacak onlarıda akşam kızla yerleştirelim artık
Sanki bitmeyen bir şubatın içindeyiz gibi bir ayın bitmesini hiç bukadar istemedim ahırla bittsinInşallah en yakın zamanda düzeninizi kurarsiniz canim
Sanki bitmeyen bir şubatın içindeyiz gibi bir ayın bitmesini hiç bukadar istemedim ahırla bittsin
Yok kızdayız kuzum yazlıkta elektirk sorunu var gidemedikYazlığa mı geçtiniz canım?
Allah kolaylık versin canım. Kayınvalidengil vs ne durumda bu arada?Yok kızdayız kuzum yazlıkta elektirk sorunu var gidemedik
Insallah canim günlerin su gibi geçsin.acılar anılarda kalsinSanki bitmeyen bir şubatın içindeyiz gibi bir ayın bitmesini hiç bukadar istemedim ahırla bittsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?