Onlar yerleşti bende nisanda aynı ile yerleşeceğimAllah kolaylık versin canım. Kayınvalidengil vs ne durumda bu arada?
Hadi inşallahOnlar yerleşti bende nisanda aynı ile yerleşeceğim
Amin kuzumHadi inşallah
Hastasıyım şu mor menekşeninHayırlı sabahlar hayırlı haftalarEki Görüntüle 3207942
Gelmiş geçmiş olsun Allah size başka acı vermesin sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun aileniz ileŞu havayı ütümle dağıtayım bakın burda kim varEki Görüntüle 3208225
Evden kaçırdığım ilk eşya ağır hasarlı malesef düşüp kırılmış ama beni yinede terk etmedi
Ooo terapi cihazın seninleŞu havayı ütümle dağıtayım bakın burda kim varEki Görüntüle 3208225
Evden kaçırdığım ilk eşya ağır hasarlı malesef düşüp kırılmış ama beni yinede terk etmedi
Benim vardı ama kökten çürüdü maalesef bir böyle bir koyu pembe.
Gelmiş geçmiş olsun Allah size başka acı vermesin sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun aileniz ile.
Ütü mevzusunu bilmiyorum ama güzelmiş
Her şeyi ütülüyor efser her şeyi kıymetlisi ütüsü
Senin ütü koyu mor benimki de açık morŞu havayı ütümle dağıtayım bakın burda kim varEki Görüntüle 3208225
kırılmış içinden parçalar düştü sanırım benden çok onun ihtiyacı var gibiOoo terapi cihazın seninle
Çalışmıyor mu?kırılmış içinden parçalar düştü sanırım benden çok onun ihtiyacı var gibi
Benim vardı bak bu nego ,güzel güzel serpildi dedim saksıyı büyüteyim ondan sonra küstü gittiBenim vardı ama kökten çürüdü maalesef bir böyle bir koyu pembe.
Benim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musunHer şeyi ütülüyor efser her şeyi kıymetlisi ütüsü
Ya benim de kaçıncı menekşem sabah attığımın aynısından iki tane vardıBenim vardı bak bu nego ,güzel güzel serpildi dedim saksıyı büyüteyim ondan sonra küstü gittiEki Görüntüle 3208233
Ben şokBenim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musunarkadaşlar kahve içmeye çağırıyor bazen koyuyorlar önüme ben ütülerini yaparken muhabbet ediyoruz
Ben de her sene alıyorum ama yokYa benim de kaçıncı menekşem sabah attığımın aynısından iki tane vardı
Son aldıklarım çok güzel coşmuştu sonra bir baktım kökten yaşlanmış kurtaramadım.Ben de her sene alıyorum ama yoknerede yanlış yapıyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?