Ben çok severim ,bir de bir yeri ovalamayı mesela beyazlaştırmayıBen şoken sevmediğim iş ütüdür
Çalıştıda azıçık öksüre öksüre iş yapıyorÇalışmıyor mu?
Bende paldır küldür işleri severim sinirliyken koşturmalı işleriBen çok severim ,bir de bir yeri ovalamayı mesela beyazlaştırmayıyerleri silmeyi ,banyoyu yıkamayı .Özellikle stresli iken böyle ağır iş yapmayı seviyorum ,ütüde de kırışıklıklar gidiyor ya içim böyle bir hoş oluyor
Her şeyi ütülüyor efser her şeyi kıymetlisi ütüsü
Ben de ütü yapmayı severim, ütüye dair ayrı ritüellerim vardır. Evde belli bir kişinin iş gömleklerini belli bir sure eşliğinde ütüleyip topluma salıyorum, vs.Benim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musunarkadaşlar kahve içmeye çağırıyor bazen koyuyorlar önüme ben ütülerini yaparken muhabbet ediyoruz
Bir film açmadan yapamam ütüyüBen de ütü yapmayı severim, ütüye dair ayrı ritüellerim vardır. Evde belli bir kişinin iş gömleklerini belli bir sure eşliğinde ütüleyip topluma salıyorum, vs.Hatta okuduğum bir uzaktan lisans bölümünü ütü yaparak bitirdim desem bile yeridir.
Ben de genellikle önceden ders şimdi dua, ayna karşısında oturarak yapıyorum, aynadan takip ediyorum ütüyü, boynumu o kadar eğemem sürekli, süre tutuyorum, ütüleme + yerleştirme + mola diye. Ütü spreyi kullanıyorum gömlek yaka ve manşetlerinde. Dümdüz olduğunu görme hissini seviyorumBir film açmadan yapamam ütüyü
Şu havayı ütümle dağıtayım bakın burda kim varEki Görüntüle 3208225
Evden kaçırdığım ilk eşya ağır hasarlı malesef düşüp kırılmış ama beni yinede terk etmedi
Benim vardı bak bu nego ,güzel güzel serpildi dedim saksıyı büyüteyim ondan sonra küstü gittiEki Görüntüle 3208233
Benim evi görme o zaman bonusumAğlayasım geldi bi an şunu görünce efser inş tamir edilir
Aynı aynı ben de düzeldikçe bir huzur duyuyorumBen de genellikle önceden ders şimdi dua, ayna karşısında oturarak yapıyorum, aynadan takip ediyorum ütüyü, boynumu o kadar eğemem sürekli, süre tutuyorum, ütüleme + yerleştirme + mola diye. Ütü spreyi kullanıyorum gömlek yaka ve manşetlerinde. Dümdüz olduğunu görme hissini seviyorum
Aynen öyle oldu çok açtı yayıldı dedim saksıyı büyüteyim ,sonra tel tek gitti .Birşey kalmadı açmadıTam diycektim senin vardı diyeafrika menekşesi diye geçiyor bunlarında bi ucuzu bi iyisi oluyor kukriş her zaman vardır 4 mevsim açıyor benim bildiğim.
Menekşe çiçekliyken ayrılmaz ellenmez küsermiş seninki öyle mi oldu?
Kızkenden beri bende severdim ütüyü açardım radyoyu dinlerken yapardım dün akşam da yaptım bu sefer deprem sonrası pskolojilerin düzelmesiyle ilgili bişeyler dinledim. Hiç boş yaptığımı hatırlamıyorumBenim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musunarkadaşlar kahve içmeye çağırıyor bazen koyuyorlar önüme ben ütülerini yaparken muhabbet ediyoruz
Aynen öyle oldu çok açtı yayıldı dedim saksıyı büyüteyim ,sonra tel tek gitti .Birşey kalmadı açmadıBangi zaman da aldığımı hatırlamıyorum yerini sevmişti aslımda hep saksı işi bozdu .Yatın bakayım bakalım var mı çiçekçide
Çok narinler ama çok güzeller ya annem de çok severdi benim menekşe o yüzden her sene alıyorum ben de işte.Zaten ondan sonra başladı bu çiçek sevdam büyüdüm ya da öyle oldu bilmiyorum.Bir de ortanca çiçeğini çok severdi annem.Vardr mutlaka alırsan marta kadar hiç elleme çiçekliyse çiçeği bitene kadar elleme artis küsüyor
Ben bir tek cam silmeyi sevmiyorumKızkenden beri bende severdim ütüyü açardım radyoyu dinlerken yapardım dün akşam da yaptım bu sefer deprem sonrası pskolojilerin düzelmesiyle ilgili bişeyler dinledim. Hiç boş yaptığımı hatırlamıyorum
Aynı ben bende ütüyü çok severimBen çok severim ,bir de bir yeri ovalamayı mesela beyazlaştırmayıyerleri silmeyi ,banyoyu yıkamayı .Özellikle stresli iken böyle ağır iş yapmayı seviyorum ,ütüde de kırışıklıklar gidiyor ya içim böyle bir hoş oluyor
Benim evi görme o zaman bonusum
Giden hiçbir candan kiymetli değil varsın biraz da buruşuk giyeriz üzme kendini
Ben çok severim ,bir de bir yeri ovalamayı mesela beyazlaştırmayıyerleri silmeyi ,banyoyu yıkamayı .Özellikle stresli iken böyle ağır iş yapmayı seviyorum ,ütüde de kırışıklıklar gidiyor ya içim böyle bir hoş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?