Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben şok en sevmediğim iş ütüdür
Ben çok severim ,bir de bir yeri ovalamayı mesela beyazlaştırmayı yerleri silmeyi ,banyoyu yıkamayı .Özellikle stresli iken böyle ağır iş yapmayı seviyorum ,ütüde de kırışıklıklar gidiyor ya içim böyle bir hoş oluyor

Bende paldır küldür işleri severim sinirliyken koşturmalı işleri

Her şeyi ütülüyor efser her şeyi kıymetlisi ütüsü

Benim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musun arkadaşlar kahve içmeye çağırıyor bazen koyuyorlar önüme ben ütülerini yaparken muhabbet ediyoruz
Ben de ütü yapmayı severim, ütüye dair ayrı ritüellerim vardır. Evde belli bir kişinin iş gömleklerini belli bir sure eşliğinde ütüleyip topluma salıyorum, vs. Hatta okuduğum bir uzaktan lisans bölümünü ütü yaparak bitirdim desem bile yeridir.

Bir film açmadan yapamam ütüyü

Bir film açmadan yapamam ütüyü
Ben de genellikle önceden ders şimdi dua, ayna karşısında oturarak yapıyorum, aynadan takip ediyorum ütüyü, boynumu o kadar eğemem sürekli, süre tutuyorum, ütüleme + yerleştirme + mola diye. Ütü spreyi kullanıyorum gömlek yaka ve manşetlerinde. Dümdüz olduğunu görme hissini seviyorum

Benim vardı bak bu nego ,güzel güzel serpildi dedim saksıyı büyüteyim ondan sonra küstü gitti Eki Görüntüle 3208233

Tam diycektim senin vardı diye afrika menekşesi diye geçiyor bunlarında bi ucuzu bi iyisi oluyor kukriş her zaman vardır 4 mevsim açıyor benim bildiğim.
Menekşe çiçekliyken ayrılmaz ellenmez küsermiş seninki öyle mi oldu?

Aynı aynı ben de düzeldikçe bir huzur duyuyorum

Aynen öyle oldu çok açtı yayıldı dedim saksıyı büyüteyim ,sonra tel tek gitti .Birşey kalmadı açmadı hangi zamanda aldığımı hatırlamıyorum yerini sevmişti aslında hep saksı işi bozdu .Yarın bakayım bakalım var mı çiçekçide

Benim de en sevdiğim ev işi ütüdür biliyor musun arkadaşlar kahve içmeye çağırıyor bazen koyuyorlar önüme ben ütülerini yaparken muhabbet ediyoruz
Kızkenden beri bende severdim ütüyü açardım radyoyu dinlerken yapardım dün akşam da yaptım bu sefer deprem sonrası pskolojilerin düzelmesiyle ilgili bişeyler dinledim. Hiç boş yaptığımı hatırlamıyorum

Vardr mutlaka alırsan marta kadar hiç elleme çiçekliyse çiçeği bitene kadar elleme artis küsüyor

Vardr mutlaka alırsan marta kadar hiç elleme çiçekliyse çiçeği bitene kadar elleme artis küsüyor
Çok narinler ama çok güzeller ya annem de çok severdi benim menekşe o yüzden her sene alıyorum ben de işte.Zaten ondan sonra başladı bu çiçek sevdam büyüdüm ya da öyle oldu bilmiyorum.Bir de ortanca çiçeğini çok severdi annem.

Ben bir tek cam silmeyi sevmiyorum onun dışında pek sevmediğim iş yok

Aynı ben bende ütüyü çok severim

Efser im çok sevindim ütünün seninle olmasına
Burda da 2 gün yaz havasıydi şimdi yagmur
Havalar ısınsın valla dışarda kalanlarin hürmetine
Rutin islere bende devam misafir ağırlıklı bı haftaydi
Rabbim hepimize güzel günler göstersin

Allah izin verirse 3 gün oruçlu geciricem hafif işler sonra yine haftalik işler
Yarın nevresim ve camasir isim var elektirk olursa bakalm

Kukriş bulaşık yıkamak bende beynime oksijen gitmesine sebep oluyormuş meğer son zamanlarda farkettim kasıtlı yıkıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…