Ben bir tek cam silmeyi sevmiyorumonun dışında pek sevmediğim iş yok
Bu ara ben de yapıyorum onu ,uzun süredir elde çok birşey bırakmıyordum ama bu hafta ben de yaptım aynı şeyi terapi gibi geliyor bazı şeyler gerçekten.Kukriş bulaşık yıkamak bende beynime oksijen gitmesine sebep oluyormuş meğer son zamanlarda farkettim kasıtlı yıkıyorum bazen
Yok ya hiç sevmiyorum ,karşıda bir kız var komşununnkızı her sabah siliyor ama öyle böyle de silme değil saatlerce uğraşıyorSevilmez mi cam ya kırmızı çizgimiz cam
Ayy aynı kişi karşı apartman da var biri birinci kattaYok ya hiç sevmiyorum ,karşıda bir kız var komşununnkızı her sabah siliyor ama öyle böyle de silme değil saatlerce uğraşıyor.Kimbilir benim için neler diyordur şuna bak hele nasıl yalan şap siliyor falan diye
Yok ya hiç sevmiyorum ,karşıda bir kız var komşununnkızı her sabah siliyor ama öyle böyle de silme değil saatlerce uğraşıyor.Kimbilir benim için neler diyordur şuna bak hele nasıl yalan şap siliyor falan diye
Cam silmeyi de sevmemYok ya hiç sevmiyorum ,karşıda bir kız var komşununnkızı her sabah siliyor ama öyle böyle de silme değil saatlerce uğraşıyor.Kimbilir benim için neler diyordur şuna bak hele nasıl yalan şap siliyor falan diye
Yoo hiç gelmiyorBi sirkeli su yap çok az şapuan ya da pirille çabuk kurulanıyor. Şimdi sen havayı güneşli görümce cam silmek gelmiyor mu aklına?
Yooooo niye gelsin bütün camları açıp evi havalandırmak geliyor bana sadece meselaBi sirkeli su yap çok az şapuan ya da pirille çabuk kurulanıyor. Şimdi sen havayı güneşli görümce cam silmek gelmiyor mu aklına?
Benim içim gidiyor valla yalan yokBi sirkeli su yap çok az şapuan ya da pirille çabuk kurulanıyor. Şimdi sen havayı güneşli görümce cam silmek gelmiyor mu aklına?
Valla benim de silinmesi gerek ama eşim dedi ki geçen pimapenleri değiştirelim önce aman falan dedim ama galiba değiştirteceğim bari o mana ile temizlenirAyy aynı kişi karşı apartman da var biri birinci katta
Yağmur kar da bile cam siliıyorbende severim de şimdi soğuk diye cesaret edemiyorum
Yoksa biliyosunuz her hafta camları haleldiyordum
Antibiyotiklik oluyorum sonra
Bakalm ısınmaya başlicak sanırım havalar silerim o zaman mecburen
Benim bundan iki üç yıl önce pencere kasası ayrıldı çocuk odasının, tam da silecektim önce odayı temizledim eşya yeri değiştirdim o ara kendi kendine ayrılmış eğer silerken olsaydı aşağı düşermişimYoo hiç gelmiyoristemeye istemeye siliyorum korkuyorum ya küçüklükten bir travmam var anlatıp sizin de şevkinizi kırmayayım
Aynen pratik iş en azındanValla benim de silinmesi gerek ama eşim dedi ki geçen pimapenleri değiştirelim önce aman falan dedim ama galiba değiştirteceğim bari o mana ile temizlenir
Cam silmeyi de sevmem
Canınız sağolsun, huzurunuz olsun gerisi boş.Benim evi görme o zaman bonusum
Giden hiçbir candan kiymetli değil varsın biraz da buruşuk giyeriz üzme kendini
Senin içinin gitmediği temizlik türü var mıBenim içim gidiyor valla yalan yok
Cık değişenleri canım çekmiyor yinede ı ıhhhSenin camlar bi değişsin görücem seni
Yoo hiç gelmiyoristemeye istemeye siliyorum korkuyorum ya küçüklükten bir travmam var anlatıp sizin de şevkinizi kırmayayım
Onlarda çok pahalandıValla benim de silinmesi gerek ama eşim dedi ki geçen pimapenleri değiştirelim önce aman falan dedim ama galiba değiştirteceğim bari o mana ile temizlenir
Allah korusun nego bizimkiler de sallanıyor işte zaten eşimde diyor silme öyle çıkıpta diye .Yaptıracağız bakalım Allah izin verirse ,biraz daha hava ısınsın.Benim bundan iki üç yıl önce pencere kasası ayrıldı çocuk odasının, tam da silecektim önce odayı temizledim eşya yeri değiştirdim o ara kendi kendine ayrılmış eğer silerken olsaydı aşağı düşermişim
Atıyım mı geçen ki videoyuKüçükken kafamın sıkıştığı balkon demirini bildin mi sen? Travmaları yarıştıralım kukriş anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?