Kaç zamandır eşim çocuklar hiçbir şey seyretirmiyorlar sadece konuşulanlardan haberim var .Artçılar da şiddetli olacak dediler ya canım
Seyretmeyin canım yavKaç zamandır eşim çocuklar hiçbir şey seyretirmiyorlar sadece konuşulanlardan haberim var .
Allah'ım yine başa döndük.
Yine sallandı.asagiya indik yine
Geçmiş olsunAllah'ım yine başa döndük.
İyi yapıyorlar bende bıraktım izlemeyi sürekli ağlıyordum çok sinirli olmuştumKaç zamandır eşim çocuklar hiçbir şey seyretirmiyorlar sadece konuşulanlardan haberim var .
Benimde ilk günler kalbim sıkışıp nefes alamıyordumİyi yapıyorlar bende bıraktım izlemeyi sürekli ağlıyordum çok sinirli olmuştum
Ah kuzumOf ablam ya Allah'a hamd olsun iyiyiz
Ama çok korktum..
Rabbim korusun canım binanızda eğer sizin gözlemlediğiniz ciddi bir hasar varsa girmeyinOf ablam ya Allah'a hamd olsun iyiyiz
Ama çok korktum..
Çok geçmiş olsun canımOf ablam ya Allah'a hamd olsun iyiyiz
Ama çok korktum..
Yukarlara çıkın yaaaKızlar tsunami uyarısı varmış.denizler çekildi zaten.bjzde denizin dibindeyiz
Uzaklaşın canım durmayınKızlar tsunami uyarısı varmış.denizler çekildi zaten.bjzde denizin dibindeyiz
Allah esirgesin 50 cm yükselme riski demişlerKızlar tsunami uyarısı varmış.denizler çekildi zaten.bjzde denizin dibindeyiz
Geçmiş olsun canım çıkmayacağım diyorum olmuyor çok zor çokAllah'ım yine başa döndük.
Hiç sorma .kardeşim esim cocuklarin yanında diyemerdive nden firladim.cok pişmanım nasıl kaçtım ya öf.böyle annemi olurGeçmiş olsun canım çıkmayacağım diyorum olmuyor çok zor çok
Çocukları aldım fırladım durunca ayakkabılarımızı giydik.Allah tan giyiniktim ablamlara geçtik.
Annemleri de yol üzeri sordum,gördüm içim rahatladı.
Herkes endişeli ama ablamlar alt katta bizim kadar hissetmiyor.
Neyseki gelecek yerimiz var Allah dışarıda olanların yardımcisi olsun.
Çocuklu olmasaydım durulamayacak kadar soğuk değil şükür.
Gidebilceginiz bı yer varmı kuzum Allah korusun denize yakınsa durmayın evdeHiç sorma .kardeşim esim cocuklarin yanında diyemerdive nden firladim.cok pişmanım nasıl kaçtım ya öf.böyle annemi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?