Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cam silmeyi de sevmem
Ben de sevmiyorum bazı odalarda hiç uzanamıyorum, yükseklik nedeni ile tam bir akrobasi her seferinde eşimle siliyoruz. Allah esirgesin. Her zaman, "Bana bir şey olursa, haberlerde -ülkemizin yetiştirdiği kıymetli bir .... insanı daha cam silerken düştü diyecekler, sonra bakalım nasıl açıklama yapacaksın? " diyor. Allah korusun.

Arkadaşından bi haber var mı canım? Durumu iyidir inş.
Durumu hala aynı Rabbim şifa versinn hiç aklımdan çıkmıyor
Pamuğum hoşbulduk Bugünlerimiz geçecek ablaamm

Aman Allah korusun uzanamadığım yerler için sopa kullanıyorum

İyi akşamlar kızlar...
Bugün çocuklarla ablamlarla beraber parka gittik hava almış olduk ama hava biraz bozdu.
Çocuk alanları,dinlenme alanları güya ama nerede her yerde ahlak yoksunluğu var.
Köpeğini gezdiriyor bi genç güya ablama arkadan saldırıya geçti.Yeğenim de bebek arabasında korktum kızım kucağımdaydı.
Oğlum ve yeğenim biraz önden gidiyorlardı bu sefer onların üzerine atladı abartmıyorum mesafe neredeyse hiç yoktu zar zor çekti.
Oyun istiyormuş güya öyle söylüyor ama çok iri bi köpek bizler alışkın değiliz haliyle korkabiliriz kızdım, saldırgan bi hali vardı saldırmayacağın
garantisi yok.
Çeşmeden su içirip ağzını falan yıkadı halbuki hayvanlar için ayrılan yerler var.
Siz gelmeyin o zaman parka diyordu bi bayana
benim bu zihniyetteki gençlikten umudum giderek azalıyor.
Günlük işler yapılıyor ama yazasım yok hala aklım Adana şehir hastanesinde isimsiz yatan küçük çocuklarda hiç unutamıyorum.
Allah'ım sana emanetler sen kimsesizlerin kimsesin bunu biliyorum diyip içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Ah ah tenefessum Allah korumuş o güzel kalbinizim hürmetine
Malesef her yerde böyle şeyler çıkıyor
Bende hiç iş yazmak istemiyorum İnanki
Baktm bugün yazılmaya başlayınca döküldum bende

Ya kayıp olanlar buguntv programnda deprem kayıplarını paylaştılar
Aile çocuklar vs içim gitti ya tanınmcak haledeler DNA sonucunu bekliyorlar ya da enkazda ya da gömüldü kimsesiz diye içim gitti valla
48 bin olmuş 50 bine yakın can gitti kolay atlatamicax ama rabbim büyük sabrını vericektir

Adana 400 falan gösteriliyor ama resmi rakamları gören biri 1000 kişi diye söylemiş.
Söylenmiyor belki bu rakamlardan çok daha fazla.
Allah sabırlar versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…