- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Hayırlı güzel haberlerle gel inş.kaç yaşında peki evli mi, çocuk var mı? Yoksa bekar mı?Durumu hala aynıRabbim şifa versinn hiç aklımdan çıkmıyor
Pamuğum hoşbuldukBugünlerimiz geçecek ablaamm
O ne demek??Annem bir kere şey dedi bana sen camız havası seviyorsun
Okula gidip gelirken velilerin yüzü de öyleydi ama artık toparlanmamız lazım bozuk psikolojinin topluma faydası yok. Sürekli depremde yaşananları konuşarak da aşamayız bu hali maalesef.Bugün işte gözlemlediğim herkes depresyonun sınırındaRabbim doğrulmayı, feraha çıkmayı nasip etsin.
Serin hava seviyorum yaniO ne demek??
Gurur duyulası bi meslek Allah yokluklarını göstermesin.esim ilk gün gitti ama oraya varmalari malesef sali gunu aksamdi ve karanlikta hic bisey yapamadilar..dün ayrdildilar hataydan ..carsamba sabahi basladilar enkazlara ama sükür sag salim geri döndüsoma madencilerinden
İnş.çok daha iyi olur canım Rabbim bundan geri koymasın.Topallayarak da olsa eşim yürümeye başladı değneklerle. Ayağındaki şişlik ve morarma devam ediyor ama şükürler olsun çok daha iyi.
Geçmiş olsun BonusOğlum hasta evdeydi bugün ben de pek bişey yapmadım yürüyüşe başladım.
Geçmiş olsun ablam kendine iyi bak.Çalıştıda azıçık öksüre öksüre iş yapıyor
Saatlere yeni yeni adapte oldum tuğbişimTiniminimavihanim artık aynı saatler de olmak bile güzel senle ki
Nasıl geçiyor kuzum alisabildin mi burdaki saatlere vs
Saçma belki ama merak ettim düzeni kurmaya çalışmalarina başladınız mi
34 yaşında evli 2 tane evladı var.Hayırlı güzel haberlerle gel inş.kaç yaşında peki evli mi, çocuk var mı? Yoksa bekar mı?
Ilıman hava demekO ne demek??
Geçmiş olsunAllah'ım yine başa döndük.
Yine sallandı.asagiya indik yine
Ben niye ilkbahar havası diye biliyorumSerin hava seviyorum yani
Serin zaten ilk bahar havası sıcak mı oluyor kiBen niye ilkbahar havası diye biliyorum
Geçmiş olsun canımAllah'ım yine başa döndük.
Şimdi gördüm bende çok geçmiş olsun canım sanırım artçı değilAllah'ım yine başa döndük.
Artçılar da şiddetli olacak dediler ya canımŞimdi gördüm bende çok geçmiş olsun canım sanırım artçı değil
yok kuzum 6,4 olarak geçti3.8 diyor Hatay Samandağ artçı değil mi
Hayır 6.4 ve 5.8 olmuş kandilli sadece 6.4 Samandağ demiş afad 6.4 defne 3 dakika sonra 5.8 Samandağ demiş3.8 diyor Hatay Samandağ artçı değil mi
TRT haber açtık hemenHayır 6.4 ve 5.8 olmuş kandilli sadece 6.4 Samandağ demiş afad 6.4 defne 3 dakika sonra 5.8 Samandağ demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?