Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç sorma .kardeşim esim cocuklarin yanında diyemerdive nden firladim.cok pişmanım nasıl kaçtım ya öf.böyle annemi olur
Yok kuzum kendine haksızlık etme benim kv'ler yukarıda baktım hiç seslenmiyorlar önemsemediğim birkez daha hatırlatıldı. Ben bi seslendim sonra oğlanla fırladım,indim.
Terlik bulamadım inan aradım yok oğlanda bulamadı dedim bırak koş yanıma.
Komşular yanıma geldi sağolsun sarıldı biri.Eşim yoktu daha çok korktum bu yüzden.

Güvenli yerlere gecin kuzum
Rabbim korusun dikkatli olun tebtiri ellden bırakmamak lazım
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum gidebilecek yerimiz varken riske atmamamız lazım.
Eşim eve döndü abisigil gelebilir aramız pek yok ama onlar için evi toparla gelen gelsin evime buyur ediyorum.

Aferin falan aldım iyi geliyodu ya sinüzit oldum belli bu baş ağrısı dişime vuruyo damaklarım sızlıyo o kadar diyim
Merhaba nasıl oldu sinüzit ağrılarınız benimde bu aralar dişimde elmacık kemiğimde alnımda ağrılarım arttı sol burnum hep tıkanık diş ağrısı daha beter diş hekimine gittim dişten kaynaklı değil dedi

Ay canim benim
Bizde çoraplarla kaçtık valla

Ay canim benim
Bizde çoraplarla kaçtık valla
Araba var mı peki sizde? Uzaklaşın olur mu? Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe.
Benim bebişte durmuyor kuduruyor resmen gerginliğim geçiyor sanırım.
Gelir gelmez başını üniteye çarptı.

Araba var mı peki sizde? Uzaklaşın olur mu? Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe.
Hissediyorlar tabi ne yasiyorsak. İnşirah versin Rabbim hepinize

Nolacak böyle ya.. Her yer için korkuyorum artık.
Tedbirli ol canım bu süreçte hep, uyarılar yapılıyor çeşitli bölgeler için ,gerisinde Allah ın merhametine sığınacağız ,onun rahmeti ve merhameti çok bol ,dua ile tutunacağız Rabbime

Tedbirli ol canım bu süreçte hep, uyarılar yapılıyor çeşitli bölgeler için ,gerisinde Allah ın merhametine sığınacağız ,onun rahmeti ve merhameti çok bol ,dua ile tutunacağız Rabbime
Köyde güvendeyiz canım elhamdülillah. Ama her yerde sevdiklerimiz var. Kimin için endişe edeceğimizi bilemiyoruz. Arkadaşlarıma sizi seviyorum kendinize iyi bakın diyorum, daha duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden..

Arabadaydik canim.biraz önce eve geçtik. Kız kardeşim ve çocukları da var.sığmayiz .sığsakta nefes alamıyorum.
Yeni yemek yemistik mutfagi topladim.mideme vurdu korku.bi ara çocukları wcye çıkardık o aradada yatsıyi kıldım.
Tam bitti derken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…