- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Kuzum Allah muhafaza etsin çıkın biran önceKızlar tsunami uyarısı varmış.denizler çekildi zaten.bjzde denizin dibindeyiz
Öyle düşünme canım, refleks bilinç içermez kiHiç sorma .kardeşim esim cocuklarin yanında diyemerdive nden firladim.cok pişmanım nasıl kaçtım ya öf.böyle annemi olur
Ilk depremde asagi bile inmemistim.ama enkazdakileri göre göre can havliyle firladim off.Öyle düşünme canım, refleks bilinç içermez ki
Mersin valiliği uyardı.sahilden uzak durun diyeKuzum Allah muhafaza etsin çıkın biran önce
Yok ablam şükür ki yok ama annemlerin var.Rabbim korusun canım binanızda eğer sizin gözlemlediğiniz ciddi bir hasar varsa girmeyin
Güvenli yerlere gecin kuzumYok ablam şükür ki yok ama annemlerin var.
Ben yinede ablamlara geçtim.
Yok kuzum kendine haksızlık etme benim kv'ler yukarıda baktım hiç seslenmiyorlar önemsemediğim birkez daha hatırlatıldı. Ben bi seslendim sonra oğlanla fırladım,indim.Hiç sorma .kardeşim esim cocuklarin yanında diyemerdive nden firladim.cok pişmanım nasıl kaçtım ya öf.böyle annemi olur
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum gidebilecek yerimiz varken riske atmamamız lazım.Güvenli yerlere gecin kuzum
Rabbim korusun dikkatli olun tebtiri ellden bırakmamak lazım
Merhaba nasıl oldu sinüzit ağrılarınız benimde bu aralar dişimde elmacık kemiğimde alnımda ağrılarım arttı sol burnum hep tıkanık diş ağrısı daha beter diş hekimine gittim dişten kaynaklı değil dediAferin falan aldım iyi geliyodu ya sinüzit oldum belli bu baş ağrısı dişime vuruyo damaklarım sızlıyo o kadar diyim
Ay canim benimYok kuzum kendine haksızlık etme benim kv'ler yukarıda baktım hiç seslenmiyorlar önemsemediğim birkez daha hatırlatıldı. Ben bi seslendim sonra oğlanla fırladım,indim.
Terlik bulamadım inanaradım yok oğlanda bulamadı dedim bırak koş yanıma.
Komşular yanıma geldi sağolsun sarıldı biri.Eşim yoktu daha çok korktum bu yüzden.
Araba var mı peki sizde? Uzaklaşın olur mu? Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe.Ay canim benim
Bizde çoraplarla kaçtık valla
Hissediyorlar tabi ne yasiyorsak. İnşirah versin Rabbim hepinizeAraba var mı peki sizde? Uzaklaşın olur mu? Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe.
Benim bebişte durmuyor kuduruyor resmen gerginliğim geçiyor sanırım.
Gelir gelmez başını üniteye çarptı.
Ay benimde sıkışmıştıKüçükken kafamın sıkıştığı balkon demirini bildin mi sen? Travmaları yarıştıralım kukriş anlat
Bende seni sormaya gelmiştimOf ablam ya Allah'a hamd olsun iyiyiz
Ama çok korktum..
Tedbirli ol canım bu süreçte hep, uyarılar yapılıyor çeşitli bölgeler için ,gerisinde Allah ın merhametine sığınacağız ,onun rahmeti ve merhameti çok bol ,dua ile tutunacağız RabbimeNolacak böyle ya.. Her yer için korkuyorum artık.
Köyde güvendeyiz canım elhamdülillah. Ama her yerde sevdiklerimiz var. Kimin için endişe edeceğimizi bilemiyoruz. Arkadaşlarıma sizi seviyorum kendinize iyi bakın diyorum, daha duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden..Tedbirli ol canım bu süreçte hep, uyarılar yapılıyor çeşitli bölgeler için ,gerisinde Allah ın merhametine sığınacağız ,onun rahmeti ve merhameti çok bol ,dua ile tutunacağız Rabbime
Amin canım aminHissediyorlar tabi ne yasiyorsak. İnşirah versin Rabbim hepinize
Sağol canım,iyiyiz hamd olsun.Bende seni sormaya gelmiştim
Arabadaydik canim.biraz önce eve geçtik. Kız kardeşim ve çocukları da var.sığmayiz .sığsakta nefes alamıyorum.Araba var mı peki sizde? Uzaklaşın olur mu? Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe.
Benim bebişte durmuyor kuduruyor resmen gerginliğim geçiyor sanırım.
Gelir gelmez başını üniteye çarptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?