- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
AmiiinnnHayırlı sabahlar Rabbim gelecek günleri geçen günlerden daha kötü etmesin.
Eki Görüntüle 3208378
Amin canımHayırlı sabahlar Rabbim gelecek günleri geçen günlerden daha kötü etmesin.
Eki Görüntüle 3208378
AminnHayırlı sabahlar ,Allah herkesin kalbine de,bulunduğu şehire de selamet versin
Yok kuzum kendine haksızlık etme benim kv'ler yukarıda baktım hiç seslenmiyorlar önemsemediğim birkez daha hatırlatıldı. Ben bi seslendim sonra oğlanla fırladım,indim.
Terlik bulamadım inanaradım yok oğlanda bulamadı dedim bırak koş yanıma.
Komşular yanıma geldi sağolsun sarıldı biri.Eşim yoktu daha çok korktum bu yüzden.
Ay canim benim
Bizde çoraplarla kaçtık valla
Çok geçmiş olsun size hisseden herkese ,Allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi.Arabadaydik canim.biraz önce eve geçtik. Kız kardeşim ve çocukları da var.sığmayiz .sığsakta nefes alamıyorum.
Yeni yemek yemistik mutfagi topladim.mideme vurdu korku.bi ara çocukları wcye çıkardık o aradada yatsıyi kıldım.
Tam bitti derken...
aminnnnnn hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar Rabbim gelecek günleri geçen günlerden daha kötü etmesin.
Eki Görüntüle 3208378
Amin canim sagol
Amin canim sagol.Çok geçmiş olsun size hisseden herkese ,Allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi.
Sagol canim
Aminnnnn NegoşummmHayırlı sabahlar Rabbim gelecek günleri geçen günlerden daha kötü etmesin.
Eki Görüntüle 3208378
Tinnos nasılsın bebeğimAminnnnn Negoşummm
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?